miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 jaka długość? nie za długi - zerknij na ich strone
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 bez paniki, będzie dobrze, będziemy śmigać jak zawodowcy zielony? to dla ciot ja idę na ten najlepszy
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 jaka długość? nie za długi - zerknij na ich strone ile razy moze zjechac taki amator jak ja ? czyli całkowity nowicjusz może lepiej na sztuki jezdzić :gwizdanie: , bo sie okaze że na desce raz zjadę co innego na nartach pewnie bym trochę pojezdzil :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja chce czarny :kox: takiego tam nie ma
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 jaka długość? nie za długi - zerknij na ich strone ile razy moze zjechac taki amator jak ja ? czyli całkowity nowicjusz może lepiej na sztuki jezdzić :gwizdanie: , bo sie okaze że na desce raz zjadę co innego na nartach pewnie bym trochę pojezdzil :gwizdanie: ja już poruszałem ten temat z Puckiem - może się okazać że kupienie całodniowego karnetu to strata kasy - musicie sami przeanalizować jak będzie dla Was najlepiej - może najpierw kupić wjazd jednorazowy i zobaczycie jak Wam będzie szło
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a jak tam z innymi cenami prócz karnetu?
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 jaka długość? nie za długi - zerknij na ich strone ile razy moze zjechac taki amator jak ja ? czyli całkowity nowicjusz może lepiej na sztuki jezdzić :gwizdanie: , bo sie okaze że na desce raz zjadę co innego na nartach pewnie bym trochę pojezdzil :gwizdanie: ja już poruszałem ten temat z Puckiem - może się okazać że kupienie całodniowego karnetu to strata kasy - musicie sami przeanalizować jak będzie dla Was najlepiej - może najpierw kupić wjazd jednorazowy i zobaczycie jak Wam będzie szło Być może po jednym zjezdzie oddam parapet i wezmę boazerię :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 a potem podjąć dezycję [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 22:24_________________________________________________ a jak tam z innymi cenami prócz karnetu? wklejałem cennik
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a potem podjąć dezycję [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 22:24_________________________________________________ a jak tam z innymi cenami prócz karnetu? wklejałem cennik :polew:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 http://www.istebna.org/index.php/cennik-karnetow
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 dokładnie też tak mam zamiar zrobić, płacę 4.50 zł i wjeżdżam, jak w godzinę będę na dole to jest okej Miron, a w ostateczności, jak myślisz, będzie możliwość przez znajomości zamienić sprzęt na narty? pytam czysto teoretycznie
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Diman śmiało nie czytaj tego spamu , napisz cos :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 dokładnie też tak mam zamiar zrobić, płacę 4.50 zł i wjeżdżam, jak w godzinę będę na dole to jest okej Miron, a w ostateczności, jak myślisz, będzie możliwość przez znajomości zamienić sprzęt na narty? pytam czysto teoretycznie pewnie tak
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 dokładnie też tak mam zamiar zrobić, płacę 4.50 zł i wjeżdżam, jak w godzinę będę na dole to jest okej Miron, a w ostateczności, jak myślisz, będzie możliwość przez znajomości zamienić sprzęt na narty? pytam czysto teoretycznie nawet za małą opłatą
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 http://www.istebna.org/index.php/cennik-karnetow w sumie to lajtowy ten stok będzie się za***rdalać :kox:
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 http://www.istebna.org/index.php/cennik-karnetow w sumie to lajtowy ten stok będzie się za***rdalać :kox: Somes długo juz śmigasz na desce ?
Rekomendowane odpowiedzi