Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 http://www.istebna.org/index.php/cennik-karnetow w sumie to lajtowy ten stok będzie się za***rdalać :kox: na d*pie...owszem
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 na desce trochę się tylko uczyłem i jeździłem ale na nartach z 10 lat
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 na desce trochę się tylko uczyłem i jeździłem ale na nartach z 10 lat wiec i tak jestes w lepszej sytuacji :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 tak ale ja będę jeździł na nartach mam ochotę się wyszaleć
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 tak ale ja będę jeździł na nartach mam ochotę się wyszaleć A myślałem ,że na desce :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 czyli deska - Patrikos, Pucek, Keżor i ja
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 czyli deska - Patrikos, Pucek, Keżor i ja czyli deska Ty i Keżor
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 nie Ja nie mam nic do stracenia spróbuje najpierw na desce , jak nie będę się czuł w miare dobrze , to najwyżej zmienię na narty . Choć i na nartach nie jezdziłem prawie w ogóle , ale jakoś mi szło
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 fajnie że jedziecie w tyle osób busem - napewno będzie wesoło ale wiecie czego Wam nie zazdroszczę........... tego zapachu jak wszyscy wsiądziecie po nartach do auta i zdejmiecie buty :polew:
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 fajnie że jedziecie w tyle osób busem - napewno będzie wesoło ale wiecie czego Wam nie zazdroszczę........... tego zapachu jak wszyscy wsiądziecie po nartach do auta i zdejmiecie buty :polew: lepiej w minivanie niż recaro ma tym przesiąknąć :polew:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja uważam że jak ma być efekt to trzeba cały dzień poświęcić - nie ma się co na narty przesiadać - nie ma takiego co wsiadł na deske i odrazu umiał śmigać
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 fajnie że jedziecie w tyle osób busem - napewno będzie wesoło ale wiecie czego Wam nie zazdroszczę........... tego zapachu jak wszyscy wsiądziecie po nartach do auta i zdejmiecie buty :polew: stworzymy klimat sanatorium
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 fajnie że jedziecie w tyle osób busem - napewno będzie wesoło ale wiecie czego Wam nie zazdroszczę........... tego zapachu jak wszyscy wsiądziecie po nartach do auta i zdejmiecie buty :polew: lepiej w minivanie niż recaro ma tym przesiąknąć :polew: w drodze powrotnej nasz buty jadą z Wami [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 22:42_________________________________________________ fajnie że jedziecie w tyle osób busem - napewno będzie wesoło ale wiecie czego Wam nie zazdroszczę........... tego zapachu jak wszyscy wsiądziecie po nartach do auta i zdejmiecie buty :polew: stworzymy klimat sanatorium nawet groty solnej bym powiedział
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 fajnie że jedziecie w tyle osób busem - napewno będzie wesoło ale wiecie czego Wam nie zazdroszczę........... tego zapachu jak wszyscy wsiądziecie po nartach do auta i zdejmiecie buty :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: padłem SoMeS, przyznaj się że nie umiesz na desce...prawda kiedyś i tak wyjdzie :>
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 fajnie że jedziecie w tyle osób busem - napewno będzie wesoło ale wiecie czego Wam nie zazdroszczę........... tego zapachu jak wszyscy wsiądziecie po nartach do auta i zdejmiecie buty :polew: lepiej w minivanie niż recaro ma tym przesiąknąć :polew: w drodze powrotnej nasz buty jadą z Wami [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 22:42_________________________________________________ fajnie że jedziecie w tyle osób busem - napewno będzie wesoło ale wiecie czego Wam nie zazdroszczę........... tego zapachu jak wszyscy wsiądziecie po nartach do auta i zdejmiecie buty :polew: stworzymy klimat sanatorium ja wracam taxówką
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja uważam że jak ma być efekt to trzeba cały dzień poświęcić - nie ma się co na narty przesiadać - nie ma takiego co wsiadł na deske i odrazu umiał śmigać no własnie Somes dawaj na deskę , na niej też sie wyszalejesz :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 SoMeS, przyznaj się że nie umiesz na desce...prawda kiedyś i tak wyjdzie :> no nie umiem jakoś tak wiesz... kilka razy raptem jeździłem i znacznie lepiej się na nartach czuję bo jednak jeżdżę już trochę
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 SoMeS, przyznaj się że nie umiesz na desce...prawda kiedyś i tak wyjdzie :> no nie umiem jakoś tak wiesz... kilka razy raptem jeździłem i znacznie lepiej się na nartach czuję bo jednak jeżdżę już trochę Ty bedziesz jechał pierwszy a My z Puckiem będziemy Cie gonić 2x APU za awtomatem
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ty bedziesz jechał pierwszy a My z Puckiem będziemy Cie gonić 2x APU za awtomatem jak będę jechał na nartach to ja 5 zjazdów Wy jeden
Rekomendowane odpowiedzi