Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 wiem, zastanawiam się czy nie usunąć tego posta za późno już go zgłosiłem kabel poszedł do kosza :>
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 SoMeS, jeden kropek i przez miesiąc nie możesz się ubiegać o klubowicza...wiesz o tym :gwizdanie: a co Ty myślisz że ktoś mi klubowicza da? ja po vipa od razu idę
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 SoMeS, jeden kropek i przez miesiąc nie możesz się ubiegać o klubowicza...wiesz o tym :gwizdanie: a co Ty myślisz że ktoś mi klubowicza da? ja po vipa od razu idę chyba do biedronki
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 tchórz nie pasujesz do mnie i Mistrzunia :polew:
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 tchórz nie pasujesz do mnie i Mistrzunia :polew: SoMeS, jakoś zachowywać się trzeba, Hugo mi wysłał PW czy nie chcę być drugim Prezesem na Śląskich, więc wiesz, trzeba nad sobą panować
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 tchórz nie pasujesz do mnie i Mistrzunia :polew:
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 tchórz nie pasujesz do mnie i Mistrzunia :polew: SoMeS, jakoś zachowywać się trzeba, Hugo mi wysłał PW czy nie chcę być drugim Prezesem na Śląskich, więc wiesz, trzeba nad sobą panować :polew:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 SoMeS, jeden kropek i przez miesiąc nie możesz się ubiegać o klubowicza...wiesz o tym :gwizdanie: a co Ty myślisz że ktoś mi klubowicza da? ja po vipa od razu idę chyba do biedronki :polew:
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 SoMeS, a kogo Ty nazywasz Mistrzuniem? Ty se znajdz Mistrzunia ale od klekocików
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 SoMeS, a kogo Ty nazywasz Mistrzuniem? Ty se znajdz Mistrzunia ale od klekocików ja sam dla siebie jestem Mistrzuniem
Patrikos28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Tak a pro po to ten koleś od tej audicy z tego linka jest
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 zauważ w dziale od skrzyń ile ludzie czerpią z mojej wiedzy
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 SoMeS, a kogo Ty nazywasz Mistrzuniem? Ty se znajdz Mistrzunia ale od klekocików ja sam dla siebie jestem Mistrzuniem i to się nazywa skromność
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 SoMeS, a kogo Ty nazywasz Mistrzuniem? Ty se znajdz Mistrzunia ale od klekocików ja sam dla siebie jestem Mistrzuniem i to się nazywa skromność [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 23:31_________________________________________________Keżor nie nadrabiaj mów czy jest auto !!
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Keżor - Ty lepiej fure na wtorek szykuj
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale pie*dolicie bez sensu mogę się przyłączyć
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale pie*dolicie bez sensu mogę się przyłączyć NIE
Rekomendowane odpowiedzi