Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 jak ktoś wchodzi na ślaskie - to wszyscy go przez 2 strony witają ja Guru wchodzi na śląskie - to wszyscy przez 2 strony odradzają mu pisanie A to i tak nic nie daje
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 spadaj z tad nie dociera? możesz wpaść do mnie z fajkami bo mi się skończyły a nie chce mi się na stacje dymać
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale pie*dolicie bez sensu mogę się przyłączyć NIE NIE i CH*J Wiec chyba w tym momencie nie masz już żadnych wątpliwości :gwizdanie: :polew: TY się miałeś nie odzywać na nie swoim forum Jak będziesz prezesem to możesz wyskakiwać przed orkiestrę Jak jesteś różowy to się dostosunkuj do tego co mówia początkujący :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 jak to nie... masz się zamknąć w sobie jak wymienisz halla, czujnik temperatury oleju, olej i to co masz zj*bane w aucie to możesz pisać...
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale pie*dolicie bez sensu mogę się przyłączyć NIE NIE i CH*J Wiec chyba w tym momencie nie masz już żadnych wątpliwości :gwizdanie: :polew: TY się miałeś nie odzywać na nie swoim forum Jak będziesz prezesem to możesz wyskakiwać przed orkiestrę Jak jesteś różowy to się dostosunkuj do tego co mówia początkujący :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale pie*dolicie bez sensu mogę się przyłączyć NIE NIE i CH*J Wiec chyba w tym momencie nie masz już żadnych wątpliwości :gwizdanie: :polew: TY się miałeś nie odzywać na nie swoim forum Jak będziesz prezesem to możesz wyskakiwać przed orkiestrę Jak jesteś różowy to się dostosunkuj do tego co mówia początkujący :gwizdanie: Ty to nawet początkujący nie jesteś tylko nowicjusz
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 jak to nie... masz się zamknąć w sobie jak wymienisz halla, czujnik temperatury oleju, olej i to co masz zj*bane w aucie to możesz pisać... k**wa skończcie :polew:
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 kurcze nie umiem się przebić przez spam... Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? 4.. 3.. 1.. 1.. 1..
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 jak to nie... masz się zamknąć w sobie jak wymienisz halla, czujnik temperatury oleju, olej i to co masz zj*bane w aucie to możesz pisać... Jak masz w takim stanie gluta to możesz zabłysnąć ale jedynie na Newbiu :gwizdanie: :polew:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 spadaj z tad nie dociera? możesz wpaść do mnie z fajkami bo mi się skończyły a nie chce mi się na stacje dymać Rzuciłem wczoraj ostatecznie i definitywnie ciekawe czy wytrzymam do jutra
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Krolu [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 23:41_________________________________________________ Rzuciłem wczoraj ostatecznie i definitywnie ciekawe czy wytrzymam do jutra to podeślij młodego
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 jak to nie... masz się zamknąć w sobie jak wymienisz halla, czujnik temperatury oleju, olej i to co masz zj*bane w aucie to możesz pisać... Jak masz w takim stanie gluta to możesz zabłysnąć ale jedynie na Newbiu :gwizdanie: :polew: Mi przynajmniej dach nie rdzewieje
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Krolu [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 23:41_________________________________________________ Rzuciłem wczoraj ostatecznie i definitywnie ciekawe czy wytrzymam do jutra to podeślij młodego
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 spadaj z tad nie dociera? możesz wpaść do mnie z fajkami bo mi się skończyły a nie chce mi się na stacje dymać Rzuciłem wczoraj ostatecznie i definitywnie ciekawe czy wytrzymam do jutra Rzuciłeś ale chyba w brata
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 kurcze nie umiem się przebić przez spam... Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? 4.. 3.. 1.. 1.. 1.. Królu, to tak jak z dziewicą...jest ciężko, ale da się
Rekomendowane odpowiedzi