Skydiver Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Tak czy siak naprowadził mnie tajemniczy nr. [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 23:51_________________________________________________ To o kim teraz ankieta Myślę że Ty był bys niezłym rodzynkiem :polew: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 23:52_________________________________________________ I jakie z tego wnioski Panie Prezesie że teraz Ty będziesz tematem ankiety i nie będzie już tak kolorowo Zresztą propozycje już padły :polew:
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 To o kim teraz ankieta Myślę że Ty był bys niezłym rodzynkiem :polew: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 23:52_________________________________________________ I jakie z tego wnioski Panie Prezesie że teraz Ty będziesz tematem ankiety i nie będzie już tak kolorowo Zresztą propozycje już padły :polew: O mnie nie bo ja wstydliwy jestem
Skydiver Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 To o kim teraz ankieta Myślę że Ty był bys niezłym rodzynkiem :polew: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 23:52_________________________________________________ I jakie z tego wnioski Panie Prezesie że teraz Ty będziesz tematem ankiety i nie będzie już tak kolorowo Zresztą propozycje już padły :polew: O mnie nie bo ja wstydliwy jestem Ty jesteś różowy i to wystarczy
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 To o kim teraz ankieta Myślę że Ty był bys niezłym rodzynkiem :polew: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 23:52_________________________________________________ I jakie z tego wnioski Panie Prezesie że teraz Ty będziesz tematem ankiety i nie będzie już tak kolorowo Zresztą propozycje już padły :polew: O mnie nie bo ja wstydliwy jestem Ty jesteś różowy i to wystarczy [br]Dopisany: 07 Styczeń 2010, 23:58_________________________________________________Aleś naje*ał w tym cytowaniu
Skydiver Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Aleś naje*ał w tym cytowaniu Jako moderator mogłeś śmiało poprawić :polew:
Skydiver Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Gdzie sa wszyscy :co: Moderator Guruguru wszystkich przegonił
Guregoru Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Aleś naje*ał w tym cytowaniu Jako moderator mogłeś śmiało poprawić :polew: Mogłem ale nie chciało mi się szukać odwołania do posta Gdzie sa wszyscy :co: Ostatnio tak częściej tu jest Gdzie sa wszyscy :co: Moderator Guruguru wszystkich przegonił Sky wychodzi na to ze tylko ty się mnie boisz Dobra ja spadam Do jutra/dziś
Guregoru Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ja spadam, do pozniej Ale żeś się przywitał
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 witam Gureguru czy ty mi nawet w spokoju porannej kawy nie dasz wypić wysyłając co chwila zgłoszenia To się jeszcze na tobie zemści zobaczysz
Rekomendowane odpowiedzi