Patrikos28 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 no tak ale do marca już będę należał do elyty SG
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Następnym razem nas uprzedź że cię nie bedzie na forum bo potem się martwimy
piterra Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Kurde zaś uciekam bo kumplowi opadł i wzywa pomocy Jak wrócę późno to będę dopiero jutro to się nie martwcie Guru :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Kurde zaś uciekam bo kumplowi komp padł i wzywa pomocy Jak wrócę późno to będę dopiero jutro to się nie martwcie :polew:
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 no tak ale do marca już będę należał do elyty SG
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Kurde zaś uciekam bo kumplowi komp padł i wzywa pomocy Jak wrócę późno to będę dopiero jutro to się nie martwcie Może chodzi o pucka bo go nie ma na necie :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 takie pytanie z innej beczki szykujemy jakieś T-shirty na zimowy wyjazd do Bukowiny :gwizdanie: coś z napisem np. elyta SG lub coś podobnego może Arek cos przygotuje :gwizdanie: + nick jesli Elyta takowe zechce to polecam sie logo Elyty juz zrobilem i tylko kwestia czy sie podoba. moge jeden t-shirt zrobic na probe i zobaczycie jak to na zywo wyglada :gwizdanie: jak macie jakies propozycje jak taki t-shirt mialby wygladac to slucham
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 A-rek możemy ten temacik obgadać na zlociku - jeżeli masz jakieś materiały pomocnicze to możesz zabrać [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 22:01_________________________________________________no i fajnie jakby na koszulce znalazło się też miejsce na logo klubu ( np. z tyłu )
piterra Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Pitek byłeś ? byłem byłem ale się MEGA wqrwiłem ach ta moja córka nawet dechy z bagażnika nie wyjąłem ale za to młody miał lekcję z instruktorem i jak będzie jakiś grupowy wypad to jedzie z nami a moja "Mała" miała narty na nogach przez 25minut, a potem bliski kontakt ze snowboardzistką (nic groźnego się nie stało uderzyła ją tylko dechą w buta ) a ja wogóle to za mało gotówki sobie wziąłem bo qr** myślałem że se kartą zapłacę a tu qpa ale i tak łeb mnie napierdziela cały dzień wogóle miałem nie jechać tylko moja CÓRKA koniecznie chciała aaaaaaaaaa sięęęęęęę najeździła ale ogólnie było ok pojadę tam niebawem
A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 zabiore inne wykonane t-shirt'y abyscie mogli zobaczyc ich wykonanie i jakosc
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 zabiore inne wykonane t-shirt'y abyscie mogli zobaczyc ich wykonanie i jakosc Pitek na takie wypady to z rana się śmiga a nie jak się szaro robi
piterra Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 zabiore inne wykonane t-shirt'y abyscie mogli zobaczyc ich wykonanie i jakosc Pitek na takie wypady to z rana się śmiga a nie jak się szaro robi po południu też fajnie przeca oświetlone jest tylko mnie moja córka wqrwiła
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Pitek - jak tam z pogodą, śniegiem i przejazdem przez Kubalonke ?
piterra Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Pitek - jak tam z pogodą, śniegiem i przejazdem przez Kubalonke ? jak jechałem tam to dosyć przyjemnie ale powrót lekka masakra przez kubalonkę - mgła jak cholera no i około 18 deszcz zaczął padać
piterra Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 a śnieg na stoku lekko zbrylony no jak po deszczu
Rekomendowane odpowiedzi