Hugo Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Pojechaliśmy kiedyś do znajomego.Siedzimy gadamy , a jeden z kumpli wziął z podłogi taki długi patyk.Zaczyna się nim bawić , stuka się w głowę , klepie sobie tym kijem w rękę , ponawalał drugiego kumpla itd.Minęło z pół godziny , wchodzi mamuśka , rozejrzała się , uśmiechnęła i mówi : "Fajną zabawkę sobie znalazłeś".Kumpel zrobił oczy bo nie wiedział o co chodzi.Na to mamuśka : "Wiesz czym się bawisz??" .Kumpel mówi , że nie Na to mamuśka :"To jest suszony byczy penis dla psa" :polew: :polew: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Pojechaliśmy kiedyś do znajomego.Siedzimy gadamy , a jeden z kumpli wziął z podłogi taki długi patyk.Zaczyna się nim bawić , stuka się w głowę , klepie sobie tym kijem w rękę , ponawalał drugiego kumpla itd.Minęło z pół godziny , wchodzi mamuśka , rozejrzała się , uśmiechnęła i mówi : "Fajną zabawkę sobie znalazłeś".Kumpel zrobił oczy bo nie wiedział o co chodzi.Na to mamuśka : "Wiesz czym się bawisz??" .Kumpel mówi , że nie Na to mamuśka :"To jest suszony byczy penis dla psa" :polew: :polew: :polew: :polew: dziwna cisza, chyba nikt nie zrozumiał , byczy penis , to taki siusiak od byka a on sie nim bawił
SoMeS Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Miron podobno poszedł a ze Skydiverem i tak mi się gadać nie chce
Skydiver Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Miron podobno poszedł a ze Skydiverem i tak mi się gadać nie chce ........ .......
A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 czesc Krolu masz juz moze nagrana dla mnie plytke bo piwka nadal na ciebie czekaja :> Mam, mam już wczoraj na Ciebie czekała
keżor Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 czesc Krolu masz juz moze nagrana dla mnie plytke bo piwka nadal na ciebie czekaja :> Mam, mam już wczoraj na Ciebie czekała teraz tak mówi , bo Cie nie było :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 czesc Krolu masz juz moze nagrana dla mnie plytke bo piwka nadal na ciebie czekaja :> Mam, mam już wczoraj na Ciebie czekała teraz tak mówi , bo Cie nie było :gwizdanie: no tego nie wziąłem pod uwage
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 jeszcze tu jesteś? [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 01:21_________________________________________________ja już spadam spać :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 dobra to ja gasze swiatlo, dobranoc
Skydiver Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 jeszcze tu jesteś? [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 01:21_________________________________________________ja już spadam spać :gwizdanie: Jestem bo czekałem aż Ty sobie pójdziesz
keżor Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 jeszcze tu jesteś? [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 01:21_________________________________________________ja już spadam spać :gwizdanie: Jestem bo czekałem aż Ty sobie pójdziesz wygrałem
Maxito Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 jeszcze tu jesteś? [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 01:21_________________________________________________ja już spadam spać :gwizdanie: Jestem bo czekałem aż Ty sobie pójdziesz wygrałem keżor ty też już zmieniłeś barwy na gliwickie ???? :polew:
Patrikos28 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 jeszcze tu jesteś? [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 01:21_________________________________________________ja już spadam spać :gwizdanie: Jestem bo czekałem aż Ty sobie pójdziesz wygrałem keżor ty też już zmieniłeś barwy na gliwickie ???? :polew: chłopak wie co dobre :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi