Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 krolu... tez sie mozesz powyzywac parking, wsteczny, skret kol i pipka FWD baczki chyba ze masz pod gorke z parkingu to po makale kręciłem bączki śmieszą mnie tylko, napinacze ja dziś zrobiłem ponad 60 km nie mam quattro i dałem radę a ktoś napisał że ośką nie zrobisz sobie tyle kilometrów? po czarnej autostradzie to maluchem dasz radę, mowa tylko o tym że w Q wali cie to czy pada śnieg czy jest sucho
Guregoru Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 krolu... tez sie mozesz powyzywac parking, wsteczny, skret kol i pipka FWD baczki chyba ze masz pod gorke z parkingu to po makale kręciłem bączki śmieszą mnie tylko, napinacze ja dziś zrobiłem ponad 60 km nie mam quattro i dałem radę a ktoś napisał że ośką nie zrobisz sobie tyle kilometrów? po czarnej autostradzie to maluchem dasz radę, mowa tylko o tym że w Q wali cie to czy pada śnieg czy jest sucho Dokładnie
QRi Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 moje Q woli snieg - lepiej sie droge przez boczna szybe obserwuje
Guregoru Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 moje Q woli snieg - lepiej sie droge przez boczna szybe obserwuje O i to jest pozytywne myślenie
Skydiver Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Napinacze Q jak przyjdzie co do czego i będziecie musieli gdzieś pojechać ośką to nie wyjedziecie nawet z parkingu :polew: :polew: :polew: Ja dzisiaj zrobiłem ośką ponad 500km i to jest dopiero zabawa okiełznać fure w takich warunkach jak planeta jest skuta lodem :gwizdanie: A za 5h śmigam do stolicy to dopiero będzie czad
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Napinacze Q jak przyjdzie co do czego i będziecie musieli gdzieś pojechać ośką to nie wyjedziecie nawet z parkingu :polew: :polew: :polew: Ja dzisiaj zrobiłem ośką ponad 500km i to jest dopiero zabawa okiełznać fure w takich warunkach jak planeta jest skuta lodem :gwizdanie: A za 5h śmigam do stolicy to dopiero będzie czad czad będzie jak do tej wawy dojedziesz Taxą
Guregoru Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Napinacze Q jak przyjdzie co do czego i będziecie musieli gdzieś pojechać ośką to nie wyjedziecie nawet z parkingu :polew: :polew: :polew: Ja dzisiaj zrobiłem ośką ponad 500km i to jest dopiero zabawa okiełznać fure w takich warunkach jak planeta jest skuta lodem :gwizdanie: A za 5h śmigam do stolicy to dopiero będzie czad czad będzie jak do tej wawy dojedziesz Taxą Czad to będzie jak będzie musiał wrócić taxą :polew:
krolu Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 krolu... tez sie mozesz powyzywac parking, wsteczny, skret kol i pipka FWD baczki chyba ze masz pod gorke z parkingu to po makale kręciłem bączki śmieszą mnie tylko, napinacze ja dziś zrobiłem ponad 60 km nie mam quattro i dałem radę a ktoś napisał że ośką nie zrobisz sobie tyle kilometrów? po czarnej autostradzie to maluchem dasz radę, mowa tylko o tym że w Q wali cie to czy pada śnieg czy jest sucho ale dziś nie ma czarnej autostrady... czyt. ze zrozumieniem [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 19:06_________________________________________________i teraz znów jadę do kina ośka - on nie! taki śnieg i takie warunki aaaaa jak ja sobie poradzę ... :wallbash:
Guregoru Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 krolu... tez sie mozesz powyzywac parking, wsteczny, skret kol i pipka FWD baczki chyba ze masz pod gorke z parkingu to po makale kręciłem bączki śmieszą mnie tylko, napinacze ja dziś zrobiłem ponad 60 km nie mam quattro i dałem radę a ktoś napisał że ośką nie zrobisz sobie tyle kilometrów? po czarnej autostradzie to maluchem dasz radę, mowa tylko o tym że w Q wali cie to czy pada śnieg czy jest sucho ale dziś nie ma czarnej autostrady... czyt. ze zrozumieniem [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 19:06_________________________________________________i teraz znów jadę do kina ośka - on nie! taki śnieg i takie warunki aaaaa jak ja sobie poradzę ... :wallbash: :polew:
krolu Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 podpowiedź - moja ostatnie zdanie to byłam ironia :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 krolu... tez sie mozesz powyzywac parking, wsteczny, skret kol i pipka FWD baczki chyba ze masz pod gorke z parkingu to po makale kręciłem bączki śmieszą mnie tylko, napinacze ja dziś zrobiłem ponad 60 km nie mam quattro i dałem radę a ktoś napisał że ośką nie zrobisz sobie tyle kilometrów? po czarnej autostradzie to maluchem dasz radę, mowa tylko o tym że w Q wali cie to czy pada śnieg czy jest sucho ale dziś nie ma czarnej autostrady... czyt. ze zrozumieniem [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 19:06_________________________________________________i teraz znów jadę do kina ośka - on nie! taki śnieg i takie warunki aaaaa jak ja sobie poradzę ... :wallbash: dobrze że to dopisałeś bo już miałem fajne zdanie napisane to spadaj do kina i nie ruszaj z trójki
Skydiver Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Napinacze Q jak przyjdzie co do czego i będziecie musieli gdzieś pojechać ośką to nie wyjedziecie nawet z parkingu :polew: :polew: :polew: Ja dzisiaj zrobiłem ośką ponad 500km i to jest dopiero zabawa okiełznać fure w takich warunkach jak planeta jest skuta lodem :gwizdanie: A za 5h śmigam do stolicy to dopiero będzie czad czad będzie jak do tej wawy dojedziesz Taxą Nie ma takiej opcji :gwizdanie: A jak już to zamówie ośkę a co mi tam
Guregoru Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Dobra panowie ja spadam Do jutra
Skydiver Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Dobra panowie ja spadam Do jutra I pojechał do Pucka :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Dobra panowie ja spadam Do jutra I pojechał do Pucka :gwizdanie: chciałbyś już sę wydało że też byś chciał więc pisz mu na pw to na pewno wpadnie do Ciebie
Skydiver Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Dobra panowie ja spadam Do jutra I pojechał do Pucka :gwizdanie: chciałbyś już sę wydało że też byś chciał więc pisz mu na pw to na pewno wpadnie do Ciebie On mówił że jest Ci wierny :gwizdanie: A PW nie da rady bo ma zapchana skrzynkę
Skydiver Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ooooo nieee wrócił Remont w takim tempie to zima Cię zastanie
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ooooo nieee wrócił Remont w takim tempie to zima Cię zastanie mamy zimę jak byś nie zauważył
Rekomendowane odpowiedzi