SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 taka tradycja że została olana RUDI, PRZELEW ZA DŁUGOPIS ZROBIONY??? no i właśnie tak było za***iście aż zatrzymało się na R...
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 taka tradycja że została olana RUDI, PRZELEW ZA DŁUGOPIS ZROBIONY??? zrobiony zrobiony[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 20:52_________________________________________________ taka tradycja że została olana RUDI, PRZELEW ZA DŁUGOPIS ZROBIONY??? no i właśnie tak było za***iście aż zatrzymało się na R... jak bedziecie fuczec to nie przyjadem ale tak serio to bede w piątek mi łaski nie robisz
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 nie no Somes, nie można od kogoś wymagać wydawania kaski na piwa, ale z drugiej strony to ludzie sami się deklarowali to w takim razie już chyba wszyscy ze Śląska mają zapłacone
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 nie no Somes, nie można od kogoś wymagać wydawania kaski na piwa, ale z drugiej strony to ludzie sami się deklarowali to w takim razie już chyba wszyscy ze Śląska mają zapłacone przecież tu nikt nie wymaga tylko ludzie sami się zgłaszają
egon47 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 niema to jak cala niedziele przespac
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Somes a ty co nie masz sie do kogo przyczepić co? a czy ja mówiłam ze ktoś mnie zmuszał sama sie zadeklarowałam na 1500 strone a ze nie mogłam na spotach bywać to juz inna rzecz wiec o co ci biega ? Jego dzisiaj hormony rozwalają Rudi, nie musisz stawiać, ta tradycja się skończyła, tyle na ten temat
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Somes a ty co nie masz sie do kogo przyczepić co? a czy ja mówiłam ze ktoś mnie zmuszał sama sie zadeklarowałam na 1500 strone a ze nie mogłam na spotach bywać to juz inna rzecz wiec o co ci biega ? czy ja się Ciebie czepiam z Puckiem dyskutuję nie z Tobą więc daruj sobie i rozumiem że nie mogłaś być i że tradycja legła w gruzach i w ogóle wszystko rozumiem
Bulik Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Rudi M - Ty go lej -SoMeS- a Ty sie nie daj :laghing2:
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Rudi, zacytowałaś dwa te same fragmenty posta... :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pucek i Guru - czyli Geje :polew: nie szczyćcie się tak , że macie te Q bo nie znacie godziny kiedy Was zawiedzie :gwizdanie: A tak na poważnie to będziecie inwalidami za kilka lat jak Wam się trafi pojechać ośką - guru Ty pewnie już teraz jesteś
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Bulik daj spokój [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 21:08_________________________________________________ A to że lata za kółkiem nic nie dają to Pucek możesz Ojcu wciskać , który pewnie tylko co niedziela do kościoła jedzie uuu...
Bulik Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pucek i Guru - czyli Geje :polew: nie szczyćcie się tak , że macie te Q bo nie znacie godziny kiedy Was zawiedzie :gwizdanie: A tak na poważnie to będziecie inwalidami za kilka lat jak Wam się trafi pojechać ośką - guru Ty pewnie już teraz jesteś A to że lata za kółkiem nic nie dają to Pucek możesz Ojcu wciskać , który pewnie tylko co niedziela do kościoła jedzie ale tu agresją wieje :rant: :rant: ide spac bo zaraz na mnie cos znajda :polew:
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pucek i Guru - czyli Geje :polew: nie szczyćcie się tak , że macie te Q bo nie znacie godziny kiedy Was zawiedzie :gwizdanie: A tak na poważnie to będziecie inwalidami za kilka lat jak Wam się trafi pojechać ośką - guru Ty pewnie już teraz jesteś A to że lata za kółkiem nic nie dają to Pucek możesz Ojcu wciskać , który pewnie tylko co niedziela do kościoła jedzie zostaw mojego Ojca w spokoju, co, myślisz że mając 10 lat prawko znaczy że jesteś mistrzem kierownicy??? OK, MASZ NAJLEPSZE NA ŚWIECIE APU, NAJMOCNIEJSZE, 3 RAZY MNIE WYJEBAŁEŚ NA STREFIE, WPORZO, ALE JESTEŚ za***isty
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pucek i zapomniałeś dodać o dywanikach... :polew:
Bulik Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Bulik daj spokój [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 21:08_________________________________________________ SoMeS twardym cza byc nie miętki :decayed:
egon47 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Groźnie sie tu robi dajcie na looz chlopy
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Groźnie sie tu robi dajcie na looz chlopy na szczerość się co niektórym zebrało
Patrikos28 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pucek i Guru - czyli Geje :polew: nie szczyćcie się tak , że macie te Q bo nie znacie godziny kiedy Was zawiedzie :gwizdanie: A tak na poważnie to będziecie inwalidami za kilka lat jak Wam się trafi pojechać ośką - guru Ty pewnie już teraz jesteś A to że lata za kółkiem nic nie dają to Pucek możesz Ojcu wciskać , który pewnie tylko co niedziela do kościoła jedzie zostaw mojego Ojca w spokoju, co, myślisz że mając 10 lat prawko znaczy że jesteś mistrzem kierownicy??? OK, MASZ NAJLEPSZE NA ŚWIECIE APU, NAJMOCNIEJSZE, 3 RAZY MNIE WYJEBAŁEŚ NA STREFIE, WPORZO, ALE JESTEŚ za***isty i kto tu się unosi :gwizdanie: kilka postów wcześniej pisałeś , że lata posiadanych uprawnień i przejechanych km nie maja wpływu na umiejętności
Rekomendowane odpowiedzi