Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taka tradycja że została olana :thumbdown:

RUDI, PRZELEW ZA DŁUGOPIS ZROBIONY???

no i właśnie tak było za***iście aż zatrzymało się na R... :thumbdown:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zrobiony zrobiony[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 20:52_________________________________________________

no i właśnie tak było za***iście aż zatrzymało się na R... :thumbdown:

jak bedziecie fuczec to nie przyjadem :naughty: ale tak serio to bede w piątek

mi łaski nie robisz :wink4:

Opublikowano

nie no Somes, nie można od kogoś wymagać wydawania kaski na piwa, ale z drugiej strony to ludzie sami się deklarowali :)

to w takim razie już chyba wszyscy ze Śląska mają zapłacone :wink4:

Opublikowano

nie no Somes, nie można od kogoś wymagać wydawania kaski na piwa, ale z drugiej strony to ludzie sami się deklarowali :)

to w takim razie już chyba wszyscy ze Śląska mają zapłacone :wink4:

przecież tu nikt nie wymaga tylko ludzie sami się zgłaszają :wink4:

Opublikowano

Siema ludzie z wieczorka :naughty:

Opublikowano

siema siema :decayed:

Opublikowano

niema to jak cala niedziele przespac :polew:

Opublikowano

Somes a ty co nie masz sie do kogo przyczepić co? a czy ja mówiłam ze ktoś mnie zmuszał sama sie zadeklarowałam na 1500 strone a ze nie mogłam na spotach bywać to juz inna rzecz wiec o co ci biega ? :shocked:

Jego dzisiaj hormony rozwalają :decayed:

Rudi, nie musisz stawiać, ta tradycja się skończyła, tyle na ten temat :)

Opublikowano

Somes a ty co nie masz sie do kogo przyczepić co? a czy ja mówiłam ze ktoś mnie zmuszał sama sie zadeklarowałam na 1500 strone a ze nie mogłam na spotach bywać to juz inna rzecz wiec o co ci biega ? :shocked:

czy ja się Ciebie czepiam :cool1: z Puckiem dyskutuję nie z Tobą więc daruj sobie :wink4: i rozumiem że nie mogłaś być i że tradycja legła w gruzach i w ogóle wszystko rozumiem :good:

Opublikowano

Rudi M - Ty go lej -SoMeS- a Ty sie nie daj :laghing2:

Opublikowano

Rudi, zacytowałaś dwa te same fragmenty posta... :gwizdanie:

Opublikowano

Pucek i Guru - czyli Geje :polew: :polew:

nie szczyćcie się tak , że macie te Q bo nie znacie godziny kiedy Was zawiedzie :gwizdanie:

A tak na poważnie to będziecie inwalidami za kilka lat jak Wam się trafi pojechać ośką - guru Ty pewnie już teraz jesteś :polew:

Opublikowano

Bulik daj spokój :polew:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 21:08_________________________________________________

A to że lata za kółkiem nic nie dają to Pucek możesz Ojcu wciskać , który pewnie tylko co niedziela do kościoła jedzie :cool1:

uuu... :cool1:

Opublikowano

nie szczyćcie się tak , że macie te Q bo nie znacie godziny kiedy Was zawiedzie :gwizdanie:

A tak na poważnie to będziecie inwalidami za kilka lat jak Wam się trafi pojechać ośką - guru Ty pewnie już teraz jesteś :polew:

A to że lata za kółkiem nic nie dają to Pucek możesz Ojcu wciskać , który pewnie tylko co niedziela do kościoła jedzie :cool1:

ale tu agresją wieje :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: ide spac bo zaraz na mnie cos znajda :polew: :polew:
Opublikowano

zostaw mojego Ojca w spokoju, co, myślisz że mając 10 lat prawko znaczy że jesteś mistrzem kierownicy???

OK, MASZ NAJLEPSZE NA ŚWIECIE APU, NAJMOCNIEJSZE, 3 RAZY MNIE WYJEBAŁEŚ NA STREFIE, WPORZO, ALE JESTEŚ za***isty :kox:

Opublikowano

Pucek i zapomniałeś dodać o dywanikach... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Bulik daj spokój :polew:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 21:08_________________________________________________

SoMeS twardym cza byc nie miętki :decayed: :decayed:

Opublikowano

Groźnie sie tu robi :kwasny: dajcie na looz chlopy :tongue4:

Opublikowano

Groźnie sie tu robi :kwasny: dajcie na looz chlopy :tongue4:

na szczerość się co niektórym zebrało :decayed:

Opublikowano

zostaw mojego Ojca w spokoju, co, myślisz że mając 10 lat prawko znaczy że jesteś mistrzem kierownicy???

OK, MASZ NAJLEPSZE NA ŚWIECIE APU, NAJMOCNIEJSZE, 3 RAZY MNIE WYJEBAŁEŚ NA STREFIE, WPORZO, ALE JESTEŚ za***isty :kox:

i kto tu się unosi :gwizdanie:

kilka postów wcześniej pisałeś , że lata posiadanych uprawnień i przejechanych km nie maja wpływu na umiejętności