Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 a Ty czytasz to co piszesz? ja odpisałem na Twojego posta więc poczytaj co napisałeś, potem co ja odpisałem
egon47 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Groźnie sie tu robi dajcie na looz chlopy na szczerość się co niektórym zebrało :polew:
Bulik Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 to ja spadam do wyra nyny .....i żeby mi tu pożądek był bo jak jutro tu wpadne to :baseball: a SoMeS mi pomoze..... :nabijasie: to narka all
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 to ja spadam do wyra nyny .....i żeby mi tu pożądek był bo jak jutro tu wpadne to :baseball: a SoMeS mi pomoze..... :nabijasie: to narka all
Patrikos28 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 prawda jest taka ,że dobrze pojechać Q w trudnych warunkach to każdy potrafi - no może każdy a poradzić sobie ośką i pojechać w miarę płynnie już nie każdy , choć nie twierdzę że czy Ty Pucek czy Guru sobie nie poradzi .
SoMeS Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 prawda jest taka ,że dobrze pojechać Q w trudnych warunkach to każdy potrafi - no może każdy a poradzić sobie ośką i pojechać w miarę płynnie już nie każdy , choć nie twierdzę że czy Ty Pucek czy Guru sobie nie poradzi . i po co wałkujesz ten temat jak jest drażliwy?
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 to ja spadam do wyra nyny .....i żeby mi tu pożądek był bo jak jutro tu wpadne to :baseball: a SoMeS mi pomoze..... :nabijasie: to narka all yyyy a My się znamy? komu Ty chcesz grozić?
egon47 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 dajcie se po szlaku albo buziaku i bedzie spoko jak wolicie
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 prawda jest taka ,że dobrze pojechać Q w trudnych warunkach to każdy potrafi - no może każdy a poradzić sobie ośką i pojechać w miarę płynnie już nie każdy , choć nie twierdzę że czy Ty Pucek czy Guru sobie nie poradzi . napisałem Ci jak napisałem bo nie życzę sobie mieszać w coś mojego Ojca, przecież wiadome jest że jadąc Q mogę sobie pozwolić na więcej, jadąc ośką trzeba się bardzo pilnować, chyba nie myślisz że wsiadając do ADRa ojca pojadę tak jak tym moim? właśnie na tym polega cała sztuka, żeby umieć się zachować w odpowiedniej sytuacji, żeby umieć przewidzieć co się może stać
Patrikos28 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 prawda jest taka ,że dobrze pojechać Q w trudnych warunkach to każdy potrafi - no może każdy a poradzić sobie ośką i pojechać w miarę płynnie już nie każdy , choć nie twierdzę że czy Ty Pucek czy Guru sobie nie poradzi . i po co wałkujesz ten temat jak jest drażliwy? Bo lubi rozwiązane tematy do końca i nie uważam sie za mistrza kierownicy :gwizdanie: ale znam swoje możliwości [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 21:24_________________________________________________ no racja trzeba umieć przewidzieć co nas może czekać tylko taka sytuacja : Q pozwala Ci sie szybciej rozpędzić w trudnych warunkach , i jechać szybciej tak a jak nagle bedziesż musiał sie zatrzymac to Q już Ci nie pomoże ...
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 _________________________________________________ no racja trzeba umieć przewidzieć co nas może czekać tylko taka sytuacja : Q pozwala Ci sie szybciej rozpędzić w trudnych warunkach , i jechać szybciej tak a jak nagle bedziesż musiał sie zatrzymac to Q już Ci nie pomoże ... :decayed no to jest normalne, każdy to wie że Q przyśpiesza dobrze ale hamuje tak samo jak ośka :gwizdanie: więc do czego bijesz?
keżor Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 a po co sie zatrzymywać jak ma sie Q robisz test łosia i dawaj dalej jest
Patrikos28 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 _________________________________________________ no racja trzeba umieć przewidzieć co nas może czekać tylko taka sytuacja : Q pozwala Ci sie szybciej rozpędzić w trudnych warunkach , i jechać szybciej tak a jak nagle bedziesż musiał sie zatrzymac to Q już Ci nie pomoże ... :decayed no to jest normalne, każdy to wie że Q przyśpiesza dobrze ale hamuje tak samo jak ośka :gwizdanie: więc do czego bijesz? do niczego :gwizdanie: może jak coś to do tego że jest obłudne :polew:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 21:33_________________________________________________ a po co sie zatrzymywać jak ma sie Q robisz test łosia i dawaj dalej jest jak jest śię gdzie wcisnąć to
Pucek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 a po co sie zatrzymywać jak ma sie Q robisz test łosia i dawaj dalej jest niestety taka jest prawda
Patrikos28 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 a po co sie zatrzymywać jak ma sie Q robisz test łosia i dawaj dalej jest niestety taka jest prawda :>
diman Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 siemacie znowu spokoj mi tu na forum bo jebne zara jednemu i drugiemu i sie skonczy leszcze jest cool i spokoj
Patrikos28 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 siemacie znowu spokoj mi tu na forum bo jebne zara jednemu i drugiemu i sie skonczy leszcze jest cool i spokoj
Rekomendowane odpowiedzi