Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sensie nie robienia niczego, a czasami odsniezyc jakis podjazd moge :decayed:

Lece spac, narazie :hi:

no i słusznie :wink4:

:hi:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na szczescie jeszcze rok i koniec :naughty: a pozniej biore przyklad z mirona :decayed:

:decayed:

Na szczescie jeszcze rok i koniec :naughty: a pozniej biore przyklad z mirona :decayed:

w sensie odśnieżanie wjazdu do garażu u Huga? :decayed:

:polew:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 01:15_________________________________________________uczcie się , uczcie - kiedyś się u Was zatrudnię :decayed:

Opublikowano

uczcie się , uczcie - kiedyś się u Was zatrudnię :decayed:

a co potrafisz synu? :cool1:

Opublikowano

Walic scieme :polew:

Ide narazie :hi:

Opublikowano

:polew:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 01:27_________________________________________________no idź już idź :decayed::hi:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 01:27_________________________________________________no to dzisiaj ja gaszę światło... :gwizdanie:

Opublikowano

:polew:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 01:27_________________________________________________no idź już idź :decayed::hi:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 01:27_________________________________________________no to dzisiaj ja gaszę światło... :gwizdanie:

nie bo jaaa :polew:

Opublikowano

narazie nic ale szybko się uczę :polew:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 08:39_________________________________________________a inna sprawa w której firmie Prezes się nie przyda :polew:

Opublikowano
Opublikowano

......wreszcie się ktoś obudził[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 09:46_________________________________________________

Opublikowano

......wreszcie się ktoś obudził[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 09:46_________________________________________________

[/url]

a co w "robocie" nudy? :decayed:

fajny wozik, fajne spalanie :>

Opublikowano

a co w "robocie" nudy?

niestety :disgust:

Opublikowano

a co w "robocie" nudy?

buhheheh Tobie to dobrze :gwizdanie:

tą mazdę już znalazłeś? :)

Opublikowano

a co w "robocie" nudy?

buhheheh Tobie to dobrze :gwizdanie:

tą mazdę już znalazłeś? :)

zapomnij - chyba to będzie najdłużej szukane auto - w ciągu tygodnia przybyło jedno ogłoszenie w DE[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 10:11_________________________________________________masakra - ale z drugiej strony nie ma się co stresić - czasu to kumpel akurat ma pod dostatkiem :)[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 10:12_________________________________________________prędzej czy później ta jedyna się pojawi :)

Opublikowano

no tak, prędzej czy później, ale czekać rok na auto? :decayed:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 10:14_________________________________________________ja bym się rozejrzał za wersja USA tej mazdy, ma lepsze lampy z tyłu, ale to znów z USA...

Opublikowano

no tak, prędzej czy później, ale czekać rok na auto? :decayed:

nie no bez przesady - pewnie wcześniej się coś pojawi - do wakacji coś się trafi :wink4:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 10:15_________________________________________________

no tak, prędzej czy później, ale czekać rok na auto? :decayed:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 10:14_________________________________________________ja bym się rozejrzał za wersja USA tej mazdy, ma lepsze lampy z tyłu, ale to znów z USA...

USA :no:

w żadnym wypadku

Opublikowano

ale to i tak kawał czasu, w sumie jak mu się nie śpieszy :gwizdanie:

tylko żeby mu się nie odwidziało, napali się na inne i znów będziesz szukał od zera :)[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 10:16_________________________________________________ja nie wiem co tak panikują niektórzy z tymi autami z ameryki :naughty:

Opublikowano

ale to i tak kawał czasu, w sumie jak mu się nie śpieszy :gwizdanie:

tylko żeby mu się nie odwidziało, napali się na inne i znów będziesz szukał od zera :)[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 10:16_________________________________________________ja nie wiem co tak panikują niektórzy z tymi autami z ameryki :naughty:

nie odwidzi - koleś ma 38 lat i do narwanych nie należy

Opublikowano

:hi: ...bry z rańca...

RS6 :good: 350 kmh a do czerwonego pola jeszcze 1,5 tys obr :naughty:

Opublikowano

:hi: ...bry z rańca...

RS6 :good: 350 kmh a do czerwonego pola jeszcze 1,5 tys obr :naughty:

Opublikowano

Bish Kopt, byłeś u tego Rogala w Katowicach? :naughty: