Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 dzisiaj jade na 14 no no ciekawe co tam Ci porobią
bish - kopt Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Bish Kopt, byłeś u tego Rogala w Katowicach? nie do Rogala i nie do Katowic tylko do Aligatora do Tychów
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Bish Kopt, byłeś u tego Rogala w Katowicach? nie do Rogala i nie do Katowic tylko do Aligatora do Tychów buhehehhe wiem :> Pitek, Królu...
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 no to Bish-kopt czekamy na wynik
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 no to Bish-kopt czekamy na wynik 150 kunia będzie :>
bish - kopt Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 no to Bish-kopt czekamy na wynik najpierw diagnostyka a potem zobaczymy co da sie zrobić ale docelowo napewno bedzie program
SoMeS Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 no i co taka cisza? ja dopiero wstałem muszę się do używalności doprowadzić :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Widze troche tu goraco było miedzy niektórymi w temacie FWD/ AWD :gwizdanie: Kazdy jezdzi tym co ma chociaz nie powiem sam chciałbym sie kiedys przejechac quattro jak je tak chwalicie. Dla mnie najgorsze jest jak sie przesiade z mojego który ma ESP do busa ktory jest pusty i ma naped na tył wrazenia murowane. Co do nart polecam Wisłe Nowa Osada http://www.nowaosada.pl/index.html nowy wyciag 4 miejscowy i dłuższy stok tylko cenny juz inne (wieksze :gwizdanie: ) i podobno za parking tez trzeba zapłacic A-rek gratki kolejny Landryn
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 no i co taka cisza? ja dopiero wstałem muszę się do używalności doprowadzić :gwizdanie: czyli wypiłować pazurki, włosy na gumę, założyć różową koszulkę?
SoMeS Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 no i co taka cisza? ja dopiero wstałem muszę się do używalności doprowadzić :gwizdanie: czyli wypiłować pazurki, włosy na gumę, założyć różową koszulkę? coś w ten deseń... muszę po urzędach pojeździć a tam fajne dupeczki czasem
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 no i co taka cisza? ja dopiero wstałem muszę się do używalności doprowadzić :gwizdanie: czyli wypiłować pazurki, włosy na gumę, założyć różową koszulkę? Arek chyba po dostaniu klubowicza jeszcze dochodzi do siebie
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 no Majki, jak patrzę w cennik to różnice widać, ale to było do przewidzenia
krolu Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 A-rek dostał klubowicza ? no to w takim razie gratulacje
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 no i co taka cisza? ja dopiero wstałem muszę się do używalności doprowadzić :gwizdanie: czyli wypiłować pazurki, włosy na gumę, założyć różową koszulkę? Arek chyba po dostaniu klubowicza jeszcze dochodzi do siebie w sumie może to prawda bo jak wczoraj wieczorem dzwoniłem do nie odbierał :>
Rekomendowane odpowiedzi