diman Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 no to panowie wyjasnilo sie z moim podnoszeniem mocy bylem u aligatora i nie bede tego robil bo sie nie oplaca koszta: okolo 4000zl do wsadzenia a przyrost max w moim wozidle 30KM czyli 190 no moze 200KM wiec nie oplaca sie wedlug mnie wiec nie robie ;( najblizsze mody mozliwe to zawias nizej i sciema szyb i to tyle
diman Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 A-rek graty fajnego kolorku jaki ten kolor jest fajny gejowski i tyle
Patrikos28 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 A-rek graty fajnego kolorku jaki ten kolor jest fajny gejowski i tyle dlatego fajny ,że gejowski :polew:
diman Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 A-rek graty fajnego kolorku jaki ten kolor jest fajny gejowski i tyle dlatego fajny ,że gejowski :polew: a to sorry nie wiedzialem zwracam honor
MAJKI Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 no to panowie wyjasnilo sie z moim podnoszeniem mocy bylem u aligatora i nie bede tego robil bo sie nie oplaca koszta: okolo 4000zl do wsadzenia a przyrost max w moim wozidle 30KM czyli 190 no moze 200KM wiec nie oplaca sie wedlug mnie wiec nie robie ;( najblizsze mody mozliwe to zawias nizej i sciema szyb i to tyle Diman ja tez o tym myslałem ale te koszty za 30 kuni to juz nie są jak za program a pewnie sie okaze ze 2 tyg pojezdzisz i znowu te 200KM bedzie mało. Lepiej odłożyć to na kupke i czekać aż sie trafi cos fajnego z 2,0 TFSI albo cos podobnego Znajomy kupił teraz paska b6 z 1,8 TFSI który ma łańcuch rozrzadu takze koszta odchodzą a moc tez jest ok
egon47 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 no to panowie wyjasnilo sie z moim podnoszeniem mocy bylem u aligatora i nie bede tego robil bo sie nie oplaca koszta: okolo 4000zl do wsadzenia a przyrost max w moim wozidle 30KM czyli 190 no moze 200KM wiec nie oplaca sie wedlug mnie wiec nie robie ;( najblizsze mody mozliwe to zawias nizej i sciema szyb i to tyle Diman jeszcze jakies dobre 18" lub 19"
diman Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 no to panowie wyjasnilo sie z moim podnoszeniem mocy bylem u aligatora i nie bede tego robil bo sie nie oplaca koszta: okolo 4000zl do wsadzenia a przyrost max w moim wozidle 30KM czyli 190 no moze 200KM wiec nie oplaca sie wedlug mnie wiec nie robie ;( najblizsze mody mozliwe to zawias nizej i sciema szyb i to tyle Diman ja tez o tym myslałem ale te koszty za 30 kuni to juz nie są jak za program a pewnie sie okaze ze 2 tyg pojezdzisz i znowu te 200KM bedzie mało. Lepiej odłożyć to na kupke i czekać aż sie trafi cos fajnego z 2,0 TFSI albo cos podobnego Znajomy kupił teraz paska b6 z 1,8 TFSI który ma łańcuch rozrzadu takze koszta odchodzą a moc tez jest ok no tak wlasnie mysle ze nie ma sensu sie w to pakowac szkoda kasy no to panowie wyjasnilo sie z moim podnoszeniem mocy bylem u aligatora i nie bede tego robil bo sie nie oplaca koszta: okolo 4000zl do wsadzenia a przyrost max w moim wozidle 30KM czyli 190 no moze 200KM wiec nie oplaca sie wedlug mnie wiec nie robie ;( najblizsze mody mozliwe to zawias nizej i sciema szyb i to tyle Diman jeszcze jakies dobre 18" lub 19" nie felg narazie nie zmieniam
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 Diman - tylne lampki jeszcze
diman Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Diman - tylne lampki jeszcze nie chce bo bede mial takie problemy jak ty
bish - kopt Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Diman znalazłem gościa z AFB, jutro bede przekładał te przepływki
A-rek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 dzieki panowie za gratulacje Krolu a co to mialo znaczyc przy gratulacjach " " ?
diman Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Diman znalazłem gościa z AFB, jutro bede przekładał te przepływki spoko powodzenia chociaz nie tobie mocy przybedzie
bish - kopt Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Diman znalazłem gościa z AFB, jutro bede przekładał te przepływki spoko powodzenia chociaz nie tobie mocy przybedzie
diman Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Diman znalazłem gościa z AFB, jutro bede przekładał te przepływki spoko powodzenia chociaz nie tobie mocy przybedzie bo ja rezygnuje definitywnie z operacji wieksza moc
bish - kopt Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 to zrób jakiś optic tune, przynajmniej z wyglądu bedziesz miał szybsze
Patrikos28 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Diman znalazłem gościa z AFB, jutro bede przekładał te przepływki spoko powodzenia chociaz nie tobie mocy przybedzie bo ja rezygnuje definitywnie z operacji wieksza moc No tak, ale jesteś już po programie wiec większa moc już jest :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi