MAJKI Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Drifter Ty żyjesz bo odkad sie do Gliwic przeprowadziłeś to nie pamietam jak wygladasz
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 ave Miron bywa ktoś od was w Rudzie Ślaskiej?
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 ave Miron bywa ktoś od was w Rudzie Ślaskiej? Nie zapuszczamy się w takie dziury [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 20:30_________________________________________________A co znowu jakaś prostytutka z Rudy zwinęła ci kluczyki z auta
MAJKI Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 ave Miron bywa ktoś od was w Rudzie Ślaskiej? ja bywam co poniedzialek taka praca :gwizdanie: tylko na ktorej rudzie bo jest ich osiem
Skydiver Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Drifter Ty żyjesz bo odkad sie do Gliwic przeprowadziłeś to nie pamietam jak wygladasz Przytył trochę a poza tym bez zmian
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 A co znowu jakaś prostytutka z Rudy zwinęła ci kluczyki z auta :decayed widzę że jesteś w temacie :gwizdanie: gość z Rudy ma do sprzedania regał chłodniczy za dobre pieniadze,podejrzanie dobre i tak myslę,czy ewentualnie,nie chciałoby się komuś go obejrzeć,ogólnie stan i czy wogóle działa
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Tzn na teściową potrzebujesz ta :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 ja bywam co poniedzialek taka praca :gwizdanie: tylko na ktorej rudzie bo jest ich osiem ke osiem
MAJKI Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 ja bywam co poniedzialek taka praca :gwizdanie: tylko na ktorej rudzie bo jest ich osiem ke osiem No osiem tak jakby dzielnic a kazda to jakby inne miasto, ulice masz ? Kurde na ladach to ja sie nie znam
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 ja bywam co poniedzialek taka praca :gwizdanie: tylko na ktorej rudzie bo jest ich osiem ke osiem Pomorzanin
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 pytam poważnie misie kolorowe chodzi o ten regał,sklep jest na jakimś osiedlu,więc raczej w centrum [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 20:39_________________________________________________ ulice masz ? mogę mieć jutro[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 20:41_________________________________________________ ja bywam co poniedzialek taka praca :gwizdanie: tylko na ktorej rudzie bo jest ich osiem ke osiem Pomorzanin wypad na pytki,bo zgłoszę cię do Mirona i da ci kropka
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 wypad na pytki,bo zgłoszę cię do Mirona i da ci kropka A jego to się akurat nie boję pytam poważnie misie kolorowe chodzi o ten regał,sklep jest na jakimś osiedlu,więc raczej w centrum [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 20:39_________________________________________________ Jak będzie ok to go kupię i sprzedam ci niewiele drożej może być :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Napisz co tam sprawdzic i jak :gwizdanie: bo to nie moja branża i ulice to zobacze jak to wyglada na zywo ale w poniedzialek dopiero bo teraz na urlopie siedze do konca tygodnia
Pelex Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Drifter Ty żyjesz bo odkad sie do Gliwic przeprowadziłeś to nie pamietam jak wygladasz Te różowy jak ja bywam to ciebie nie ma :gwizdanie: Drifter Ty żyjesz bo odkad sie do Gliwic przeprowadziłeś to nie pamietam jak wygladasz Przytył trochę a poza tym bez zmian chudzielec z nadwagą się odezwał
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Napisz co tam sprawdzic i jak :gwizdanie: bo to nie moja branża i ulice to zobacze jak to wyglada na zywo ale w poniedzialek dopiero bo teraz na urlopie siedze do konca tygodnia poszło
gregory Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam! po małej przerwie technicznej :gwizdanie: A-rek gratuluję różu witajcie panowie w ten zimowe poludnie ma ktos moze do bish-kopta nr tel. bo bym pojechal z nim do aligatora pogadac moze by mi wybil z glowy ta moc dla mojego padla Dimek obadaj to , oto przykład. 2.0TDI BKD http://www.racingforum.pl/Golf-Mk1-20-TDi-BKD-t72769.html Podoba mi się Golfik ma z tyłu seryjny maleńki tłumik dla blefu, a prawdziwy grubszy wydech kończy się pod autem i jest skierowany w dół. Wydech nie posiada żadnych tłumików. Podobno jeździł bez tego końcowego tłumika/atrapy ale się pały czepiały że nie ma tłumika i że auto głośno świszczy to założył atrapę Moc tego Golfika nie jest znana, ale powinno być z 230KM z wagą ~700kg [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 20:02_________________________________________________O widzę że Gregory jest na forum czyli problem się dał opanować Gregor No własnie dziwne to było bo stało się tak że jak próbowałem załadować stronę a4-klubu z zakładki czy wpisałem adres ręcznie to załadowało 1/4 strony i tak już zostawało i można było czekać nawet godzinę i nie załadowało strony do końca, czyli praktycznie nie mogłem wejść na a4-klub przez prawie 2 dni. Myślałem że może coś pozmieniali na forum bo wprowadzali jakieś zmiany. Ale jak Guru napisał do Łukasza to okazało się że nic w ten deseń nie było zmieniane i że forum śmiga jak należy. No to zacząłem coś szperać i wpisałem a4-klub na google, znalazło jakąś stronę i strona się załadowała normalnie z linku internetowego. Nie wiem czego brakowało przeglądarce, ale najwyraźniej jakimś sposobem czegoś brakowało że nie umiała załadować strony do końca. Od czasu jak załadowałem stronę klubu z linku internetowego to już ładuje normalnie nawet z zakładki w mozilli. Dzięki Guru i Pucek za zainteresowanie
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 20:02_________________________________________________O widzę że Gregory jest na forum czyli problem się dał opanować Gregor No własnie dziwne to było bo stało się tak że jak próbowałem załadować stronę a4-klubu z zakładki czy wpisałem adres ręcznie to załadowało 1/4 strony i tak już zostawało i można było czekać nawet godzinę i nie załadowało strony do końca, czyli praktycznie nie mogłem wejść na a4-klub przez prawie 2 dni. Myślałem że może coś pozmieniali na forum bo wprowadzali jakieś zmiany. Ale jak Guru napisał do Łukasza to okazało się że nic w ten deseń nie było zmieniane i że forum śmiga jak należy. No to zacząłem coś szperać i wpisałem a4-klub na google, znalazło jakąś stronę i strona się załadowała normalnie z linku internetowego. Nie wiem czego brakowało przeglądarce, ale najwyraźniej jakimś sposobem czegoś brakowało że nie umiała załadować strony do końca. Od czasu jak załadowałem stronę klubu z linku internetowego to już ładuje normalnie nawet z zakładki w mozilli. Dzięki Guru i Pucek za zainteresowanie Nie ma sprawy ważne że śmiga
egon47 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam! po małej przerwie technicznej :gwizdanie: A-rek gratuluję różu witajcie panowie w ten zimowe poludnie ma ktos moze do bish-kopta nr tel. bo bym pojechal z nim do aligatora pogadac moze by mi wybil z glowy ta moc dla mojego padla Dimek obadaj to , oto przykład. 2.0TDI BKD http://www.racingforum.pl/Golf-Mk1-20-TDi-BKD-t72769.html Podoba mi się Golfik ma z tyłu seryjny maleńki tłumik dla blefu, a prawdziwy grubszy wydech kończy się pod autem i jest skierowany w dół. Wydech nie posiada żadnych tłumików. Podobno jeździł bez tego końcowego tłumika/atrapy ale się pały czepiały że nie ma tłumika i że auto głośno świszczy to założył atrapę Moc tego Golfika nie jest znana, ale powinno być z 230KM z wagą ~700kg [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 20:02_________________________________________________O widzę że Gregory jest na forum czyli problem się dał opanować Gregor No własnie dziwne to było bo stało się tak że jak próbowałem załadować stronę a4-klubu z zakładki czy wpisałem adres ręcznie to załadowało 1/4 strony i tak już zostawało i można było czekać nawet godzinę i nie załadowało strony do końca, czyli praktycznie nie mogłem wejść na a4-klub przez prawie 2 dni. Myślałem że może coś pozmieniali na forum bo wprowadzali jakieś zmiany. Ale jak Guru napisał do Łukasza to okazało się że nic w ten deseń nie było zmieniane i że forum śmiga jak należy. No to zacząłem coś szperać i wpisałem a4-klub na google, znalazło jakąś stronę i strona się załadowała normalnie z linku internetowego. Nie wiem czego brakowało przeglądarce, ale najwyraźniej jakimś sposobem czegoś brakowało że nie umiała załadować strony do końca. Od czasu jak załadowałem stronę klubu z linku internetowego to już ładuje normalnie nawet z zakładki w mozilli. Dzięki Guru i Pucek za zainteresowanie moje marzenie miec takiego mocnego golfika 1
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 wypad na pytki,bo zgłoszę cię do Mirona i da ci kropka A jego to się akurat nie boję pytam poważnie misie kolorowe chodzi o ten regał,sklep jest na jakimś osiedlu,więc raczej w centrum [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 20:39_________________________________________________ Jak będzie ok to go kupię i sprzedam ci niewiele drożej może być :gwizdanie: ............nie boisz powiadasz...... [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 21:22_________________________________________________ ave Miron bywa ktoś od was w Rudzie Ślaskiej? [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 21:22_________________________________________________zapisywać sie na te kalendarze chyba że nie chcecie mieć Somesa i mojej furki
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 wypad na pytki,bo zgłoszę cię do Mirona i da ci kropka A jego to się akurat nie boję pytam poważnie misie kolorowe chodzi o ten regał,sklep jest na jakimś osiedlu,więc raczej w centrum [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 20:39_________________________________________________ Jak będzie ok to go kupię i sprzedam ci niewiele drożej może być :gwizdanie: ............nie boisz powiadasz...... zapisywać sie na te kalendarze chyba że nie chcecie mieć Somesa i mojej furki Twoje B6 to już historia także trzeba je mieć na kalendarzu
Rekomendowane odpowiedzi