Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

:hi: Drifter Ty żyjesz bo odkad sie do Gliwic przeprowadziłeś to nie pamietam jak wygladasz :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ave Miron :hi:

bywa ktoś od was w Rudzie Ślaskiej?

Opublikowano

Nie zapuszczamy się w takie dziury :decayed:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 20:30_________________________________________________A co znowu jakaś prostytutka z Rudy zwinęła ci kluczyki z auta :decayed:

Opublikowano

ja bywam co poniedzialek taka praca :gwizdanie: tylko na ktorej rudzie bo jest ich osiem :polew:

Opublikowano

A co znowu jakaś prostytutka z Rudy zwinęła ci kluczyki z auta :decayed

widzę że jesteś w temacie :gwizdanie: :naughty::polew:

gość z Rudy ma do sprzedania regał chłodniczy za dobre pieniadze,podejrzanie dobre :naughty:

i tak myslę,czy ewentualnie,nie chciałoby się komuś go obejrzeć,ogólnie stan i czy wogóle działa :cool1:

Opublikowano

Tzn na teściową potrzebujesz ta :gwizdanie:

Opublikowano

ja bywam co poniedzialek taka praca :gwizdanie: tylko na ktorej rudzie bo jest ich osiem

ke :mysli: osiem :co:

Opublikowano

ja bywam co poniedzialek taka praca :gwizdanie: tylko na ktorej rudzie bo jest ich osiem

No osiem tak jakby dzielnic a kazda to jakby inne miasto, ulice masz ?

Kurde na ladach to ja sie nie znam :kwasny:

Opublikowano

Pomorzanin :polew:

Opublikowano

pytam poważnie misie kolorowe :decayed:

chodzi o ten regał,sklep jest na jakimś osiedlu,więc raczej w centrum

878511806[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 20:39_________________________________________________

ulice masz ?

mogę mieć jutro[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 20:41_________________________________________________

Pomorzanin :polew:

wypad na pytki,bo zgłoszę cię do Mirona i da ci kropka :decayed:

Opublikowano

A jego to się akurat nie boję :decayed:

878511806[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 20:39_________________________________________________

Jak będzie ok to go kupię i sprzedam ci niewiele drożej może być :gwizdanie:

Opublikowano

Napisz co tam sprawdzic i jak :gwizdanie: bo to nie moja branża i ulice to zobacze jak to wyglada na zywo ale w poniedzialek dopiero bo teraz na urlopie siedze do konca tygodnia

Opublikowano

:hi: Drifter Ty żyjesz bo odkad sie do Gliwic przeprowadziłeś to nie pamietam jak wygladasz :polew:

Te różowy jak ja bywam to ciebie nie ma :gwizdanie:

Przytył trochę a poza tym bez zmian :polew:

chudzielec z nadwagą się odezwał :polew:

Opublikowano

Napisz co tam sprawdzic i jak :gwizdanie: bo to nie moja branża i ulice to zobacze jak to wyglada na zywo ale w poniedzialek dopiero bo teraz na urlopie siedze do konca tygodnia

poszło :wink4:

Opublikowano

:hi: Witam! po małej przerwie technicznej :gwizdanie:

A-rek gratuluję różu :hahaha:

:hi: witajcie panowie w ten zimowe poludnie ma ktos moze do bish-kopta nr tel. bo bym pojechal z nim do aligatora pogadac moze by mi wybil z glowy ta moc dla mojego padla

Dimek obadaj to :good:, oto przykład. 2.0TDI BKD

http://www.racingforum.pl/Golf-Mk1-20-TDi-BKD-t72769.html

Podoba mi się :naughty: Golfik ma z tyłu seryjny maleńki tłumik dla blefu, a prawdziwy grubszy wydech kończy się pod autem i jest skierowany w dół. Wydech nie posiada żadnych tłumików. Podobno jeździł bez tego końcowego tłumika/atrapy ale się pały czepiały że nie ma tłumika i że auto głośno świszczy to założył atrapę :decayed:

img4377medium.jpg w800.png

Moc tego Golfika nie jest znana, ale powinno być z 230KM z wagą ~700kg :kox:

:hi:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 20:02_________________________________________________O widzę że Gregory jest na forum czyli problem się dał opanować Gregor :good:

No własnie dziwne to było bo stało się tak że jak próbowałem załadować stronę a4-klubu z zakładki czy wpisałem adres ręcznie to załadowało 1/4 strony i tak już zostawało i można było czekać nawet godzinę i nie załadowało strony do końca, czyli praktycznie nie mogłem wejść na a4-klub przez prawie 2 dni. Myślałem że może coś pozmieniali na forum bo wprowadzali jakieś zmiany. Ale jak Guru napisał do Łukasza to okazało się że nic w ten deseń nie było zmieniane i że forum śmiga jak należy. No to zacząłem coś szperać i wpisałem a4-klub na google, znalazło jakąś stronę i strona się załadowała normalnie z linku internetowego. Nie wiem czego brakowało przeglądarce, ale najwyraźniej jakimś sposobem czegoś brakowało że nie umiała załadować strony do końca. Od czasu jak załadowałem stronę klubu z linku internetowego to już ładuje normalnie nawet z zakładki w mozilli. Dzięki Guru i Pucek za zainteresowanie :notworthy:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 20:02_________________________________________________O widzę że Gregory jest na forum czyli problem się dał opanować Gregor :good:

No własnie dziwne to było bo stało się tak że jak próbowałem załadować stronę a4-klubu z zakładki czy wpisałem adres ręcznie to załadowało 1/4 strony i tak już zostawało i można było czekać nawet godzinę i nie załadowało strony do końca, czyli praktycznie nie mogłem wejść na a4-klub przez prawie 2 dni. Myślałem że może coś pozmieniali na forum bo wprowadzali jakieś zmiany. Ale jak Guru napisał do Łukasza to okazało się że nic w ten deseń nie było zmieniane i że forum śmiga jak należy. No to zacząłem coś szperać i wpisałem a4-klub na google, znalazło jakąś stronę i strona się załadowała normalnie z linku internetowego. Nie wiem czego brakowało przeglądarce, ale najwyraźniej jakimś sposobem czegoś brakowało że nie umiała załadować strony do końca. Od czasu jak załadowałem stronę klubu z linku internetowego to już ładuje normalnie nawet z zakładki w mozilli. Dzięki Guru i Pucek za zainteresowanie :notworthy:

Nie ma sprawy :good: ważne że śmiga :good:

Opublikowano

:hi: Witam! po małej przerwie technicznej :gwizdanie:

A-rek gratuluję różu :hahaha:

:hi: witajcie panowie w ten zimowe poludnie ma ktos moze do bish-kopta nr tel. bo bym pojechal z nim do aligatora pogadac moze by mi wybil z glowy ta moc dla mojego padla

Dimek obadaj to :good:, oto przykład. 2.0TDI BKD

http://www.racingforum.pl/Golf-Mk1-20-TDi-BKD-t72769.html

Podoba mi się :naughty: Golfik ma z tyłu seryjny maleńki tłumik dla blefu, a prawdziwy grubszy wydech kończy się pod autem i jest skierowany w dół. Wydech nie posiada żadnych tłumików. Podobno jeździł bez tego końcowego tłumika/atrapy ale się pały czepiały że nie ma tłumika i że auto głośno świszczy to założył atrapę :decayed:

img4377medium.jpg w800.png

Moc tego Golfika nie jest znana, ale powinno być z 230KM z wagą ~700kg :kox:

moje marzenie miec takiego mocnego golfika 1 :banan3:

Opublikowano

............nie boisz powiadasz...... :decayed:

[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 21:22_________________________________________________

:hi:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 21:22_________________________________________________zapisywać sie na te kalendarze :wink4:

chyba że nie chcecie mieć Somesa i mojej furki :decayed:

Opublikowano

............nie boisz powiadasz...... :decayed:

:decayed:

zapisywać sie na te kalendarze :wink4:

chyba że nie chcecie mieć Somesa i mojej furki :decayed:

Twoje B6 to już historia także trzeba je mieć na kalendarzu :)