miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 MIRON szerokiej drogi i fajnej zabawy jakiej zabawy.....to wyjazd służbowy......................... :gwizdanie:...............kto by się tam bawił
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ok - ja spadam - do niedzieli miśki tylko mi się tu nie pozabijać i przypilnujcie Gurego Ps. i ustawiam Wam limit 2 stron na godzine - żebym po powrocie w niedziele do poniedziałku nadrabiać nie musiał no to sie zdziwisz to co ZAMYKAĆ dla pewności Zamknij ........ PW do Glutka i mamy otwarte
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ok - ja spadam - do niedzieli miśki tylko mi się tu nie pozabijać i przypilnujcie Gurego Ps. i ustawiam Wam limit 2 stron na godzine - żebym po powrocie w niedziele do poniedziałku nadrabiać nie musiał no to sie zdziwisz to co ZAMYKAĆ dla pewności Zamknij ........ PW do Glutka i mamy otwarte O przelewie nie zapomnij
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 ok - ja spadam - do niedzieli miśki tylko mi się tu nie pozabijać i przypilnujcie Gurego Ps. i ustawiam Wam limit 2 stron na godzine - żebym po powrocie w niedziele do poniedziałku nadrabiać nie musiał no to sie zdziwisz to co ZAMYKAĆ dla pewności Zamknij ........ PW do Glutka i mamy otwarte chciałbyś
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 MIRON szerokiej drogi i fajnej zabawy jakiej zabawy.....to wyjazd służbowy......................... :gwizdanie:...............kto by się tam bawił akurat ale nie martw sie dorota sama nie zostanie wpadne na kawke
miron78 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 MIRON szerokiej drogi i fajnej zabawy jakiej zabawy.....to wyjazd służbowy......................... :gwizdanie:...............kto by się tam bawił akurat ale nie martw sie dorota sama nie zostanie wpadne na kawke
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ok - ja spadam - do niedzieli miśki tylko mi się tu nie pozabijać i przypilnujcie Gurego Ps. i ustawiam Wam limit 2 stron na godzine - żebym po powrocie w niedziele do poniedziałku nadrabiać nie musiał no to sie zdziwisz to co ZAMYKAĆ dla pewności Zamknij ........ PW do Glutka i mamy otwarte chciałbyś Odpowiedni przelew do odpowiedniej osoby załatwi sprawę a jako gratis załapiesz BANa
czester Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Miron szerokosci Rudi myslalem, ze Janusz zalogowal sie pod nickiem "miron123"
Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 kto chce wpierdoooool :gwizdanie: no chyba Was porypało!!! tyle stron!!!! nie no bez jaj
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 :hi: :hi: szerokiej drogi Rudi myslalem, ze Janusz zalogowal sie pod nickiem "miron123" ja o tym samym myslalem nie martw sie dorota sama nie zostanie wpadne na kawke Diman to daj znac kiedy jedziemy
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 kto chce wpierdoooool :gwizdanie: no chyba Was porypało!!! tyle stron!!!! nie no bez jaj zdziwiony co i to bez ciebie co by to bylo jak bys byl :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 22:27_________________________________________________ :hi: :hi: szerokiej drogi Rudi myslalem, ze Janusz zalogowal sie pod nickiem "miron123" ja o tym samym myslalem nie martw sie dorota sama nie zostanie wpadne na kawke Diman to daj znac kiedy jedziemy arek mysle ze sobota wieczorkiem bedzie odpowiednia
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 kto chce wpierdoooool :gwizdanie: no chyba Was porypało!!! tyle stron!!!! nie no bez jaj czesc Pucek jak tam szychta? ps: to Guru mnie zmusil do tego spamu
Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 już Was nie lubię...idę na eu :kwasny:
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 już Was nie lubię...idę na eu :kwasny: NARA
Skydiver Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 już Was nie lubię...idę na eu :kwasny:
A-rek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 już Was nie lubię...idę na eu :kwasny: pozdrow Kezora ps: Miron co obserwujesz?
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 kto chce wpierdoooool :gwizdanie: no chyba Was porypało!!! tyle stron!!!! nie no bez jaj Pucek już Was nie lubię...idę na eu :kwasny: Już idziesz .....szkoda
Rekomendowane odpowiedzi