SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 no nic trza by się chyba było za 3cią felgę wziąść bo nudno mówie Ci Somes , załóż koło do przodu na auto , auto na cegły , odpal, cegła na gaz i w 5 minut wypolerujesz felgi zastanawiałem się nad tym ale spore ryzyko uszkodzenia tego grafitowego lakieru pomiędzy
czester Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 no nic trza by się chyba było za 3cią felgę wziąść bo nudno [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 13:21_________________________________________________Czester tak się zastanawiam... czy potrzebna Ci ta turbina z AWX'a? No przyda sie mysle no nic trza by się chyba było za 3cią felgę wziąść bo nudno mówie Ci Somes , załóż koło do przodu na auto , auto na cegły , odpal, cegła na gaz i w 5 minut wypolerujesz felgi [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 13:32_________________________________________________ Czester tak się zastanawiam... czy potrzebna Ci ta turbina z AWX'a? no jak Czester sie do wszystkiego tak zabiera jak do wymiany turbo , to pewnie jeszcze są na etapie trzymania za ręke z Olą Kazor ja przynajmniej nie wymieniam co miesiac silnika
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 jak by Ci się nie przydała to daj znać
keżor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Kazor ja przynajmniej nie wymieniam co miesiac silnika nie wiesz co tracisz
krolu Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 kurde nie wyspałem się było trzeba nie lansowac się do pózna po mieście Knurowie a nie mieście Knurów tez miasto :gwizdanie: chociaż moze nie wyglada Nie wiem czy widziałeś ale na Vivie Pl jest przerywnik przed reklama "pozdrowienia z Knurowa" i na zdjęciu sa same pola :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 13:39_________________________________________________ no jak Czester sie do wszystkiego tak zabiera jak do wymiany turbo , to pewnie jeszcze są na etapie trzymania za ręke z Olą :polew: :polew: :polew:
czester Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Kazor ja przynajmniej nie wymieniam co miesiac silnika nie wiesz co tracisz Napewno nie kase kurde nie wyspałem się było trzeba nie lansowac się do pózna po mieście Knurowie a nie mieście Knurów tez miasto :gwizdanie: chociaż moze nie wyglada Nie wiem czy widziałeś ale na Vivie Pl jest przerywnik przed reklama "pozdrowienia z Knurowa" i na zdjęciu sa same pola :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 13:39_________________________________________________ no jak Czester sie do wszystkiego tak zabiera jak do wymiany turbo , to pewnie jeszcze są na etapie trzymania za ręke z Olą :polew: :polew: :polew: Krolu a ty co sie k**wa smiejesz :bicz3:
krolu Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Krolu a ty co sie ku***a smiejesz :bicz3: bo fajny żart nie fochaj się
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Dobra ja spada bo trza by się do jakiejś roboty wziąć Będę może jeszcze przed spotem na forum Na razie
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Dobra ja spada bo trza by się do jakiejś roboty wziąć Będę może jeszcze przed spotem na forum Na razie
czester Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Uuuu swieci pustkami na forum :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Uuuu swieci pustkami na forum :gwizdanie: z leksza :gwizdanie:
kris_kilt Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 dziś juz po robocie ja też witam nadal w robocie ....
czester Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 dziś juz po robocie dziś juz po robocie ja też witam nadal w robocie .... Witamy :hi:
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Jestem Ale zaraz się zbieram To do spota
Kędzior Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 wszystkim znalazłem ciekawą rzecz hehehe obczajcie hehee
A-rek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 wszystkim znalazłem ciekawą rzecz hehehe obczajcie hehee ktos ladnie BMW wyklepal i wyglada prawie jak A4
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 wszystkim znalazłem ciekawą rzecz hehehe obczajcie hehee ktos ladnie BMW wyklepal i wyglada prawie jak A4 a ja obstawiam że to Q z brakiem hamulców z tyłu
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 już jakiś czas jestem, wypiłem sobie piwko, a tu dalej cisza :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi