Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spontan spontanem , ale następnym razem chce wiedzieć jak gdzie będziecie sie wybierać :tongue4:

Jak bedziesz miec rozowego, to moze kiedys damy ci znac

tak mówisz, jak byś tez startował :gwizdanie: i posty nabijasz w technicznym :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jestem ciekaw jak guru poszedl do roboty :polew:

Pewnie pucek pierwszy zalegl ? :polew:

guru do roboty nie poszedl wiec ma lus dzwonil podobno wczoraj do bosa swojego

pucek mial k.o.ale sie trzymal :gwizdanie:

ale somes to mial zgon totalny :shocked::decayed:

kezor krolu jak bedziemy nastepnym razem sie wybierac to do was bedziemy dzwonic w pierszej kolejnosci nawet o 4 rano :gwizdanie:

Opublikowano

Jestem ciekaw jak guru poszedl do roboty :polew:

Pewnie pucek pierwszy zalegl ? :polew:

guru do roboty nie poszedl wiec ma lus dzwonil podobno wczoraj do bosa swojego

pucek mial k.o.ale sie trzymal :gwizdanie:

ale somes to mial zgon totalny :shocked::decayed:

kezor krolu jak bedziemy nastepnym razem sie wybierac to do was bedziemy dzwonic w pierszej kolejnosci nawet o 4 rano :gwizdanie:

Jestem ciekaw o ktorej do niego dzwonil :polew:

Powoli pucek sie wyrabia, moze jeszcze pojedzie z nami na jakis wyjazd :decayed:

Somes to wygadany jest tylko na forum, jak dojdzie co do czego to mietka pipa jest :polew:

Krolu ja i klubowicz ? :polew: chyba, ze mi dadza za darmo to wezme :decayed:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 13:10_________________________________________________Ide do wanny, bede za jakies pol h :>

Opublikowano

Niestety do roboty trzeba zmykać

, więc do wieczora :hi:

:hi:

tez spadam sie zdrzemnąć

Opublikowano

Pijaki :sick3:

Kto ? my ? :no:

Opublikowano

:hi:

No to ładnie niektórzy zabalowali, Ehh szkoda że ja juz tak nie moge :wallbash:

Jak to mówią "życie jest za krtótkie - liczy sie spontan " :naughty:

Ja dzis bede w Gwarku jak cos :gwizdanie: takze jakies %% beda :evil:

Opublikowano

Majki twardo nadrabia :decayed:

Opublikowano

Juz wszystko nadrobione ale od 12 z przerwą siedziałem :wallbash:

Opublikowano

Juz wszystko nadrobione ale od 12 z przerwą siedziałem :wallbash:

No to ladnie :good:

Ciekawe co miron78 powie :polew:

Opublikowano

jestem :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

ale mam jeszcze kapę, właśnie z ojcem szukałem telefonu... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

nie mam pytań, dalej mam mega banię :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ale mam jeszcze kapę, właśnie z ojcem szukałem telefonu... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:beer1: :sarcastic:

Opublikowano

no pijok sie wybudzil :wink4:
Opublikowano

dobry :naughty:

pięknie mi się film urwał :mysli:

:polew::kox:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 14:41_________________________________________________obudziłem się z miską i od 4tej nic nie pamiętam :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

dobry :naughty:

pięknie mi się film urwał :mysli:

:polew::kox:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 14:41_________________________________________________obudziłem się z miską i od 4tej nic nie pamiętam :kox: :kox: :kox:

jak zes sie wpierniszyl babie do szatni i siales postrach tez nie ochrona juz po tobie patrzyla :decayed:
Opublikowano

Diman dzięki za eskortę bo nie wiem gdzie bym się teraz znajdował bez Ciebie :notworthy::tongue4:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 14:50_________________________________________________Diman nie pamiętam :cool1:

:tongue4:

Opublikowano

Diman dzięki za eskortę bo nie wiem gdzie bym się teraz znajdował bez Ciebie :notworthy::tongue4:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 14:50_________________________________________________Diman nie pamiętam :cool1:

no mysle ze teraz bys siedzial najpierw w szpitalu na opatrzeniu ran a potem na izbie wytrzezwien to jest pewniak :decayed::polew:
Opublikowano

no mysle ze teraz bys siedzial najpierw w szpitalu na opatrzeniu ran a potem na izbie wytrzezwien to jest pewniak :decayed::polew:

zabić kogoś chciałem? :polew::decayed:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 14:54_________________________________________________wracam spać dalej bo ciężka ta rzeczywistość dla mnie dzisiaj jakaś :sick3:

Opublikowano

zabić kogoś chciałem? :polew::decayed:

nie ale twoje chodzenie dawalo wiele do zyczenia wszystkich tracales i to wiele ludzi wkurzylo :gwizdanie: