Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 gliwice hehehe Pucek ty pijaku heheheeh nieźle sie pobawiliścię widze :>
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 gliwice hehehe Pucek ty pijaku heheheeh nieźle sie pobawiliścię widze :> noooo grubo bylo
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 gliwice hehehe Pucek ty pijaku heheheeh nieźle sie pobawiliścię widze :> noooo grubo bylo tak trzymać zioom
gregory Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 To co panowie dziś powtórka w Onyx-ie w Tarnowskich Górach??
Skydiver Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 To co panowie dziś powtórka w Onyx-ie w Tarnowskich Górach?? Dziś to oni nie dadzą rady nawet na forum
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Ja pier*dle mój łeb fajnie było trzeba to powtórzyć Ps.
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 znów się obudziłem zyję Ja to chyba żyję ale nie jestem pewien
gregory Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Pucek zaś zalałeś komorę spalania wczoraj i jechałeś na bogatej mieszance :> To prawda jechałem wczoraj przez Rybnik, ale myślałem że jeszcze w robocie jesteś, a tam to ja nie będę raczej zjeżdżał Widziałem bilborda w Rybniku, że macie nowe lodowisko , same d*py na nim są, pewnie wszystkie najfajniejsze z Rybnika zawołali do zdjęcia Fakt reklama zachęcająca do odwiedzenia tego lodowiska
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no co tam laski jeszcze mam lekką karuzelę a miałem iść dzisiaj na avatar 3D z laską, no i lipa, nie będzie moczenia Gregory, mieszanka była tak mocna, że od wejścia do Dimanowozu nic nie pamiętam :polew:
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Właśnie w ogóle to Diman WIELKIE DZIĘKI
gregory Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Gregory, mieszanka była tak mocna, że od wejścia do Dimanowozu nic nie pamiętam :polew: Czyli Nitrometan ma się rozumieć
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Gregory, mieszanka była tak mocna, że od wejścia do Dimanowozu nic nie pamiętam :polew: Czyli Nitrometan ma się rozumieć dawał czadu
Skydiver Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Moderatorowi nie wypada doprowadzać się do takiego stanu
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Moderatorowi nie wypada doprowadzać się do takiego stanu Do jakiego stanu bo nie pamiętam :polew:
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Guru, słyszałem że na światłach koło shella wysiadałeś z auta nie mam pytań, daliśmy czadu jak nie wiem
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Guru, słyszałem że na światłach koło shella wysiadałeś z auta No też to słyszałem nie mam pytań, daliśmy czadu jak nie wiem To kiedy powtórka
Rekomendowane odpowiedzi