Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja Pucek nie wiem mi ostatnie co pamiętem to jak tańczyliśmy gdzieś tam u góry a potem klin i koniec :gwizdanie:

potem już tylko głos Dimana: "SoMeS wysiadaj" i jeszcze jakieś przebłyski mam :polew:

:polew: :polew: :polew:

noo potem to już miałeś mega banię, ja do Ciebie gadałem przy barze a Ty nic :polew:

:polew::decayed:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 17:44_________________________________________________a ja idę upolować coś do żarcia w takim razie :kox:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja Pucek nie wiem mi ostatnie co pamiętem to jak tańczyliśmy gdzieś tam u góry a potem klin i koniec :gwizdanie:

potem już tylko głos Dimana: "SoMeS wysiadaj" i jeszcze jakieś przebłyski mam :polew:

glos dimana mowisz tobyl glos z niebios "somes gdzie idzisz tam nie wchodz tam jest szatnia o k**wa wpadl do szatni na laske" :polew:

potem przy wysiadaniu dobra somes jestes na miejscu ktory to blok ? "nie wiem ktory" :shocked:

Opublikowano

glos dimana mowisz tobyl glos z niebios "somes gdzie idzisz tam nie wchodz tam jest szatnia o ku***a wpadl do szatni na laske" :polew:

potem przy wysiadaniu dobra somes jestes na miejscu ktory to blok ? "nie wiem ktory" :shocked:

:polew:

kuuurna, ale My jesteśmy poryci :polew:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 17:49_________________________________________________szatniarz :polew:

Opublikowano

glos dimana mowisz tobyl glos z niebios "somes gdzie idzisz tam nie wchodz tam jest szatnia o ku***a wpadl do szatni na laske" :polew:

buehehe :polew: :polew: :polew: tego nie wiedziałem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew:

kuuurna, ale My jesteśmy poryci :polew:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 17:49_________________________________________________szatniarz :polew:

:polew: :polew: :>
Opublikowano

Wy pijaki :polew: czemu nic o guru nie piszecie ?

Opublikowano

guru mial niezla akcje jak go wiozlem do chaty na swiatlach stalismy na czeronym stoja zielone sie zapalilo ruszam a on k**wa otwiera dzwi i wychodzi :polew: zamknalem mu spowrotem drzwi nastepne swiatla to samo kolesiowi sie niezle pojebalo widac ze na ulicy mieszka :gwizdanie:
Opublikowano

bo ja jak już w długą poszedłem to nie widziałem nikogo :polew:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 17:56_________________________________________________

guru mial niezla akcje jak go wiozlem do chaty na swiatlach stalismy na czeronym stoja zielone sie zapalilo ruszam a on ku***a otwiera dzwi i wychodzi :polew: zamknalem mu spowrotem drzwi nastepne swiatla to samo kolesiowi sie niezle pojebalo widac ze na ulicy mieszka :gwizdanie:

tak się źle czuł? :polew:

Opublikowano

bo ja jak już w długą poszedłem to nie widziałem nikogo :polew:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 17:56_________________________________________________

guru mial niezla akcje jak go wiozlem do chaty na swiatlach stalismy na czeronym stoja zielone sie zapalilo ruszam a on ku***a otwiera dzwi i wychodzi :polew: zamknalem mu spowrotem drzwi nastepne swiatla to samo kolesiowi sie niezle pojebalo widac ze na ulicy mieszka :gwizdanie:

tak się źle czuł? :polew:

no lekko mu sie porabalo :naughty:
Opublikowano

ale zgon pierwszoligowy :decayed:

Opublikowano

To kiedy powtórka :decayed:

Dziś w Onyxie :decayed:

a jakie macie plany na dzisiaj? kombinujecie cos? :cool1:

Ja namawiam Pucka na Onyx, ale powiedział że nie da rady :gwizdanie:

i nie byles w nie w imperium bys nie musial nic robic same by podbijaly :tongue4:

W Rybniku jest pewnie przyrost naturalny po stronie kobiet więc same wyrywają i gwałcą i łomocą :kox:

:polew: :polew:

a ja trzezwy jestem :tongue4: ale spac mi sie chce :gwizdanie:

Dimek 4 kawy 6 red bulli i będziesz się trzymać na nogach jak byk :kox::polew:

no to nic, ja zaraz spadam zone na nocke zawiesc, a potem melduje sie u ciebie Pucek

do zas :hi:

Ty go tam targej żeby na T.G. wpadliście do Onyxu to się pobawimy :naughty:

Opublikowano

aj niestety dzisiaj odpadam jade na narty jutro wkoncu musze cos z moja pobyc bo ostatnio to jak nie zloty to impreska sie skroila wiec sami rozumiecie musze jej troszke czasu wygospodarowac :gwizdanie: bo mi bana zarzuci :decayed:

Opublikowano

aj niestety dzisiaj odpadam jade na narty jutro wkoncu musze cos z moja pobyc bo ostatnio to jak nie zloty to impreska sie skroila wiec sami rozumiecie musze jej troszke czasu wygospodarowac :gwizdanie: bo mi bana zarzuci :decayed:

ja dzisiaj to z łóżka nie wyjdę :tongue4:

Opublikowano

a ja właśnie piję piwo + gorący kubek, znów mi się zaczyna kręcić w głowie :polew:

Opublikowano

a ja właśnie piję piwo + gorący kubek, znów mi się zaczyna kręcić w głowie :polew:

oooooo goracy kubek :slina: ide se ciachnac dobry pomysl
Opublikowano

piwko z soczkiem oczywiście żeby dobrze weszło :polew:

i powiem Wam że już jest fajnie, mam coraz większą chęć żeby dzisiaj wypić z Gregorym :>[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 18:18_________________________________________________no i co tak cicho panienki :naughty:

SoMeS, co peniasz ??? jedziemy na ten ONYX :>

Opublikowano

ja już sobie gotuje ziemniaki smażę kotleta i biorę przykład z Pucka robiąc gorący kubek :kox:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 18:22_________________________________________________śniadanio obiado kolacja :polew:

Opublikowano

biorąc ze mnie przykład musisz jeszcze zapodac browar :decayed:

Opublikowano

somes poszedl zrobic probe zywnosciowa czy cos wogole umie przyjac

Opublikowano

ja na obiad miałem rybę w sosie śmietanowym, nawet mi ości nie przeszkadzały :polew:

[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 18:24_________________________________________________ale mi to piwko wchodzi :gwizdanie:

jak paliwo do tankowca :polew: