diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no to dobra widze ze akcja dobra impreza odwolany trudno wiec otwieramy co sie dda i impreza domowa
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 A wracając do wcześniejszej rozmowy (bo już wytrzeźwiałem i rozumiem co się tu pisze ) to Diman mówisz że wysiadałem na skrzyżowaniu a pomimmo to byłem najtrzeźwiejszy z nas to nie chcę wiedzieć jak wyglądała reszta ja przynajmniej przespałem (chyba??) drogę ale pod chata wypadl ci niezly paw zauważyłem po butach
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 A wracając do wcześniejszej rozmowy (bo już wytrzeźwiałem i rozumiem co się tu pisze ) to Diman mówisz że wysiadałem na skrzyżowaniu a pomimmo to byłem najtrzeźwiejszy z nas to nie chcę wiedzieć jak wyglądała reszta ja przynajmniej przespałem (chyba??) drogę ale pod chata wypadl ci niezly paw zauważyłem po butach w jakiej kolejności nas odwoziłeś? no pojezdziles sobie najdluzej pierwszy pucek potem guru (dwa razy opuszczal pojazd podczas jazdy) potem ty
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... a Ty to co? miękka pytka zapewne
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Kurna no nie idzie pisać bo mi kot skacze na monitor i próbuje kursor z myszki złapać
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... coś tu chciał? no pojezdziles sobie najdluzej pierwszy pucek potem guru (dwa razy opuszczal pojazd podczas jazdy) potem ty no i się dziwisz że paw wypadł... przecież ja mam chorobę lokomocyjną '
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no i się dziwisz że paw wypadł... przecież ja mam chorobę lokomocyjną '
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... coś tu chciał? no pojezdziles sobie najdluzej pierwszy pucek potem guru (dwa razy opuszczal pojazd podczas jazdy) potem ty no i się dziwisz że paw wypadł... przecież ja mam chorobę lokomocyjną ' moze to usprawiedliwia tego pawia pod chata ale tego pod imperium to nie bardzo nawet do auta jeszcze nie wsiadles :gwizdanie:
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 a tego to już nie pamiętam dlatego ja tam trzezwy bylem zeby ci przypomniec :>
bakuś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... a Ty to co? miękka pytka zapewne A ja sobie z żonką kulturalnie Millery z cytrynką sączę...
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 a tego to już nie pamiętam dlatego ja tam trzezwy bylem zeby ci przypomniec :> Kurde zawsze na imprezę trzeba brać kogoś kto nie będzie pił żeby mógł reszcie potem opowiedzieć jak było
bakuś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... coś tu chciał? Jakto co?! Pośmiać się z was jak zwykle...
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... coś tu chciał? Jakto co?! Pośmiać się z was jak zwykle... gon sie
bakuś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... coś tu chciał? Jakto co?! Pośmiać się z was jak zwykle... gon sie Cały wieczór wybierają się na imprezę i na koniec DUPAAA haha :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... coś tu chciał? Jakto co?! Pośmiać się z was jak zwykle... a wpie*dol byś chciał?
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 chłopaki zaszaleli i już się z nich śmieją nieładnie nieładnie
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... coś tu chciał? Jakto co?! Pośmiać się z was jak zwykle... gon sie Cały wieczór wybierają się na imprezę i na koniec DUPAAA haha :laghing2: :laghing2: :laghing2: Bo za długo kombinują wczoraj było szybko i konkretnie
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... coś tu chciał? Jakto co?! Pośmiać się z was jak zwykle... gon sie Cały wieczór wybierają się na imprezę i na koniec DUPAAA haha :laghing2: :laghing2: :laghing2: no widzisz co zrobic bedzie jeszcze czas ;(
Rekomendowane odpowiedzi