SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... coś tu chciał? Jakto co?! Pośmiać się z was jak zwykle... pojechałbyś z nami kiedyś a nie śmiał się będziesz
bakuś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... coś tu chciał? Jakto co?! Pośmiać się z was jak zwykle... a wpie*dol byś chciał? a r*rki byś chciał? :polew:
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... coś tu chciał? Jakto co?! Pośmiać się z was jak zwykle... pojechałbyś z nami kiedyś a nie śmiał się będziesz zonka go krotko trzyma
bakuś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... coś tu chciał? Jakto co?! Pośmiać się z was jak zwykle... pojechałbyś z nami kiedyś a nie śmiał się będziesz Jak mi ktoś fundnie taryfę do Jastrzębia to nie ma problemu... Już widzę racunek! :shocked:
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 rurki? nie muszę Ci przypominać że to ja Ci dałem jedną rurkę :> jak Cie baba krótko trzyma to potem siedzisz i pijesz jakieś drinki prawdziwy chłop pije vódkę
bakuś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... coś tu chciał? Jakto co?! Pośmiać się z was jak zwykle... pojechałbyś z nami kiedyś a nie śmiał się będziesz zonka go krotko trzyma e-heee
gregory Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 mowiles ze wyjezdzasz dopiero w poniedzialek rano a idziesz spac o 20 w niedziele nie cygan Prawda mówiłem, ale 20:00 to ostateczny termin był żebym był w domu już Dimek A wracając do wcześniejszej rozmowy (bo już wytrzeźwiałem i rozumiem co się tu pisze ) to Diman mówisz że wysiadałem na skrzyżowaniu a pomimmo to byłem najtrzeźwiejszy z nas to nie chcę wiedzieć jak wyglądała reszta ja przynajmniej przespałem (chyba??) drogę ale pod chata wypadl ci niezly paw :polew:
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 rurki? nie muszę Ci przypominać że to ja Ci dałem jedną rurkę :> jak Cie baba krótko trzyma to potem siedzisz i pijesz jakieś drinki prawdziwy chłop pije vódkę
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... coś tu chciał? Jakto co?! Pośmiać się z was jak zwykle... pojechałbyś z nami kiedyś a nie śmiał się będziesz zonka go krotko trzyma e-heee nie no szanuje goscia bo przynajmniej sie umi do tego przyznac
bakuś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 rurki? nie muszę Ci przypominać że to ja Ci dałem jedną rurkę :> jak Cie baba krótko trzyma to potem siedzisz i pijesz jakieś drinki prawdziwy chłop pije vódkę Zgrywam się napinaczu! Ja piję whisky i czasami millera.
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... coś tu chciał? Jakto co?! Pośmiać się z was jak zwykle... a wpie*dol byś chciał? a r*rki byś chciał? :polew: :polew:
bakuś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 to chłopaki poimprezowali... coś tu chciał? Jakto co?! Pośmiać się z was jak zwykle... pojechałbyś z nami kiedyś a nie śmiał się będziesz zonka go krotko trzyma e-heee nie no szanuje goscia bo przynajmniej sie umi do tego przyznac Nie no... Ja stąd idę...
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 mowiles ze wyjezdzasz dopiero w poniedzialek rano a idziesz spac o 20 w niedziele nie cygan Prawda mówiłem, ale 20:00 to ostateczny termin był żebym był w domu już Dimek A wracając do wcześniejszej rozmowy (bo już wytrzeźwiałem i rozumiem co się tu pisze ) to Diman mówisz że wysiadałem na skrzyżowaniu a pomimmo to byłem najtrzeźwiejszy z nas to nie chcę wiedzieć jak wyglądała reszta ja przynajmniej przespałem (chyba??) drogę ale pod chata wypadl ci niezly paw :polew: spoko innym razem zrobimy cos umnie moze kiedys :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 patrzeć na TVN TURBO.... S4 jest kosa
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 patrzeć na TVN TURBO.... S4 jest piekna
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 patrzeć na TVN TURBO.... S4 jest piekna teraz jakiegoś benka pokazują, taki sobie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 patrzeć na TVN TURBO.... S4 jest piekna Moto on ?? i Kondracki ?? nie chce mi sie kanału zmieniać ... film oglądam i akcja jest
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 patrzeć na TVN TURBO.... S4 jest piekna Moto on ?? i Kondracki ?? nie chce mi sie kanału zmieniać ... film oglądam i akcja jest taaaa
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 patrzeć na TVN TURBO.... S4 jest piekna Moto on ?? i Kondracki ?? nie chce mi sie kanału zmieniać ... film oglądam i akcja jest taaaa eee było rano :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 21:52_________________________________________________Angielska robota na CANAL + FILM
Rekomendowane odpowiedzi