Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 No to skacz, skacz jak Adam Malysz Skok skokowi nie równy :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 No to skacz, skacz jak Adam Malysz Skok skokowi nie równy :gwizdanie: powiem ci zajefajna zabawa czy ja jako zwykły laik moge se wyskoczyć czy musze mieć jakieś kursy porobione??
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 No to skacz, skacz jak Adam Malysz Skok skokowi nie równy :gwizdanie: powiem ci zajefajna zabawa czy ja jako zwykły laik moge se wyskoczyć czy musze mieć jakieś kursy porobione?? niestety Max ty niemożesz niemają tak wytrzymałych spodochronów :polew: :polew:
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Maxito możesz spokojnie np zemną Skoki spadochronowe z instruktorem w tandemie to rodzaj skoków ze specjalnym spadochronem przystosowanym dla dwóch osób - instruktora i pasażera. Jego konstrukcja zapewnia bezpieczeństwo oraz komfort podczas skoku. Spadochron Tandemowy jest zabezpieczony automatem spadochronowym AAD, który w razie niebezpiecznej sytuacji potrafi automatycznie otworzyć spadochron zapasowy nawet w przypadku braku reakcji podczas wolnego spadania ze strony instruktora. Skok w tandemie to obecnie najbardziej popularny ekstremalny sposób przeżycia wspaniałego doznania jakim jest swobodne spadanie. Prędkość swobodnego spadania w tandemie może wahać się od 180 do 300 km/h !!! - to naprawdę szybko , zważywszy ,że prędkość ta jest osiagana tylko dzięki sile grawitacji ! Do wykonania takiego skoku nie musisz przechodzić spacjalistycznego szkolenia , nie musisz rownież posiadać badań lekarskich jak w przypadku samdzielnych skoków spadochronwych. Podczas skoku w tandmie będziesz znajdował się pod opieką wykwalifikowanego instruktora, który zaopiekuje się Tobą podczas calego skoku. Skoki Tandemowe wykonuje się z wysokości 4000 metrów, przez 2500m trwa swobodne spadanie podczas którego przeżyjesz niezapomniane chwile i doznasz wspaniałej pozytywnej euforii. Skok ze spadochronem w tandemie to super zabawa i fantastyczne przezycie którego nie da się opisać !!! dlatego - musisz je przeżyć osobiście. Abyś mógł zachować wspomnienia na stałe, otrzymasz film DVD z zarejestrowanym przebiegiem skoku, który zostanie wykonany przez profesjonalnego kamerzystę-skoczka.
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Maxito możesz spokojnie np zemną Skoki spadochronowe z instruktorem w tandemie to rodzaj skoków ze specjalnym spadochronem przystosowanym dla dwóch osób - instruktora i pasażera. Jego konstrukcja zapewnia bezpieczeństwo oraz komfort podczas skoku. Spadochron Tandemowy jest zabezpieczony automatem spadochronowym AAD, który w razie niebezpiecznej sytuacji potrafi automatycznie otworzyć spadochron zapasowy nawet w przypadku braku reakcji podczas wolnego spadania ze strony instruktora. Skok w tandemie to obecnie najbardziej popularny ekstremalny sposób przeżycia wspaniałego doznania jakim jest swobodne spadanie. Prędkość swobodnego spadania w tandemie może wahać się od 180 do 300 km/h !!! - to naprawdę szybko , zważywszy ,że prędkość ta jest osiagana tylko dzięki sile grawitacji ! Do wykonania takiego skoku nie musisz przechodzić spacjalistycznego szkolenia , nie musisz rownież posiadać badań lekarskich jak w przypadku samdzielnych skoków spadochronwych. Podczas skoku w tandmie będziesz znajdował się pod opieką wykwalifikowanego instruktora, który zaopiekuje się Tobą podczas calego skoku. Skoki Tandemowe wykonuje się z wysokości 4000 metrów, przez 2500m trwa swobodne spadanie podczas którego przeżyjesz niezapomniane chwile i doznasz wspaniałej pozytywnej euforii. Skok ze spadochronem w tandemie to super zabawa i fantastyczne przezycie którego nie da się opisać !!! dlatego - musisz je przeżyć osobiście. Abyś mógł zachować wspomnienia na stałe, otrzymasz film DVD z zarejestrowanym przebiegiem skoku, który zostanie wykonany przez profesjonalnego kamerzystę-skoczka. dobra dwie rzeczy ile taka zabawa koszkuje bo charytatywnie tego pewnie nie robisz i dwa czy są jakies przedziały wagowe bo wiem że kidyś chciałem na czymś pośmigać i mi odmówili bo jestem jakby to powiedzieć za dobrze utrzymany ty mówisz 180-300 jak myślę że ze mną to i 400 by pękły :polew:
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 hehe Max przy naszej wadzę to myślę że jak by się i postarać to i z pińćset by było hehehe
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Maxito możesz spokojnie np zemną dobra dwie rzeczy ile taka zabawa koszkuje bo charytatywnie tego pewnie nie robisz i dwa czy są jakies przedziały wagowe bo wiem że kidyś chciałem na czymś pośmigać i mi odmówili bo jestem jakby to powiedzieć za dobrze utrzymany ty mówisz 180-300 jak myślę że ze mną to i 400 by pękły :polew: A ile ważysz bo nie wiem czy mój kręgosłup to wytrzyma Wiecej info masz na http://www.olimpic-skydive.pl/
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 hehe Max przy naszej wadzę to myślę że jak by się i postarać to i z pińćset by było hehehe :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 hehe Max przy naszej wadzę to myślę że jak by się i postarać to i z pińćset by było hehehe ............
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Maxito możesz spokojnie np zemną dobra dwie rzeczy ile taka zabawa koszkuje bo charytatywnie tego pewnie nie robisz i dwa czy są jakies przedziały wagowe bo wiem że kidyś chciałem na czymś pośmigać i mi odmówili bo jestem jakby to powiedzieć za dobrze utrzymany ty mówisz 180-300 jak myślę że ze mną to i 400 by pękły :polew: A ile ważysz bo nie wiem czy mój kręgosłup to wytrzyma Wiecej info masz na http://www.olimpic-skydive.pl/ dokładnie ci nie powiem raz 117 raz 114 zależy od świąt ale pracuję na zrzutką więc spokojnie myślę że do wiosny spadne do 110. chyba wystarczy?
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ogolnie nie powinno się przekraczać 100 potem jebie troche po kregosłupie instruktora ale za to jest w czasie spadania fajnie szybko i stabilnie W waszym przypadku musiał by wiać wiatr co by było wolniej przy lądowaniu ale jesteście do ogarnięcia :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ogolnie nie powinno się przekraczać 100 potem jebie troche po kregosłupie instruktora ale za to jest w czasie spadania fajnie szybko i stabilnie W waszym przypadku musiał by wiać wiatr co by było wolniej przy lądowaniu ale jesteście do ogarnięcia :gwizdanie: to ja sie zastanowie poważnie może bym tak se wyskoczył a co raz sie żyje
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ja niewiem czy bym dał radę hehe tzn skok spoko tylko lądowania się bardziej bym obawiał
Pucek Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 to ja sobie może tak skoczę na wiosnę lądowanie to tam pół biedy, najgorzej wyskoczyć tak mi się wydaje
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ja niewiem czy bym dał radę hehe tzn skok spoko tylko lądowania się bardziej bym obawiał kędzior podobno pampers jest w gratisie :polew: :polew: :polew: a na filmiku widziałeś papier do d rozdawali
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ja zaś bardziej obawiał bym się lądowania niechciał bym się połamać heheehe [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:44_________________________________________________spoko ja pampersy mogę wziąść od siostry hehehe (3lat)
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ja zaś bardziej obawiał bym się lądowania niechciał bym się połamać heheehe [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:44_________________________________________________spoko ja pampersy mogę wziąść od siostry hehehe (3lat) nie gadaj że siostra ma taką dupe jak ty nie wieże :polew:
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 hehehe a co ty mi na d*pę patrzysz ty zboczeńcu dzisiaj się będę pilnował co by się tyłem do ciebie nieobracać :polew: sklei się ze 5 pampersów i bedzie na mnie jak ulał hehehe[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:50_________________________________________________Ps. "wieże" sie piszę przez RZ czyli wierzę :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:52_________________________________________________chyba że chodziło ci o wieżę ajfla np muhehehe
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 :polew: :polew: dobre :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 15:52_________________________________________________ale wieże jest krucej
Rekomendowane odpowiedzi