Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 a "krucej" się piszę przez ó o ile się niemylę czyli krócej muhehehe Max używaj przycisku sprawdź ortografię hehe
Maxito Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 a "krucej" się piszę przez ó o ile się niemylę czyli krócej muhehehe Max używaj przycisku sprawdź ortografię hehe a ty co jako polonista dorabiasz na gliwicach :decayed:
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ja niewiem czy bym dał radę hehe tzn skok spoko tylko lądowania się bardziej bym obawiał Spoko oka dasz radę jak sam nie wyskoczysz to Ci pomogę Lądowanie też spoko to już nie są czasy spadochronów okrągłych tzw. "glebojebów"
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 przy lądowaniu mógłbym zrobić niezły krater hehehe to może jakoś na wiosnę zrobimy grupowe skoki z a4 ? hehe
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 przy lądowaniu mógłbym zrobić niezły krater hehehe to może jakoś na wiosnę zrobimy grupowe skoki z a4 ? hehe Spoko oko jak będziecie potrzebowali adrenalinki i przeżyć coś zajebiaszczego to zapraszam
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 :gwizdanie: trafna diagnoza kilka stron wcześniej
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 :gwizdanie: trafna diagnoza kilka stron wcześniej Jaka albo ile stron wstecz
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 :gwizdanie: trafna diagnoza kilka stron wcześniej Jaka albo ile stron wstecz coś pisałeś na mój temat w pewnym momencie ale nie będę mówił głośno domyśl się
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 :gwizdanie: trafna diagnoza kilka stron wcześniej Jaka albo ile stron wstecz coś pisałeś na mój temat w pewnym momencie ale nie będę mówił głośno domyśl się He he już qmam
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 trza spadać na spota zaraz Uważaj na katowiczan ........ na razie trenują do końca nie maja furmanek pod kontrolą
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 spoko dobrze ubezpieczony jestem teraz
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 spoko dobrze ubezpieczony jestem teraz tak czy siak szkoda by było ......... zderzaka
SoMeS Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 spoko dobrze ubezpieczony jestem teraz tak czy siak szkoda by było ......... zderzaka no to tak dlatego jestem czujny :gwizdanie: dobra spadam na spota
Rekomendowane odpowiedzi