Patrikos28 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 moze zaloze wontek na chips i jak sie uzbiera z 5 osob to sie pogada z Panem Prezesem Mironem i on moze cos zdziala przy 5 osobach to Wam po 1700 zł załatwie po 1700zl ? ? no to promocja
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 pisałem już - wg mnie tak wypada - skoro prowadzę zapisy to nie będę się afiszował na 1 pozycji - chyba zrozumiałe jak dla mnie to mozesz i jako pierwszy sie zapisac bo co wogole ma za znaczenie jakie kto mam miejsce na liscie niby żadne - ale wiesz - są tacy co chcą być na szczycie
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 pisałem już - wg mnie tak wypada - skoro prowadzę zapisy to nie będę się afiszował na 1 pozycji - chyba zrozumiałe jak dla mnie to mozesz i jako pierwszy sie zapisac bo co wogole ma za znaczenie jakie kto mam miejsce na liscie niby żadne - ale wiesz - są tacy co chcą być na szczycie Pisz się pierwszy i nie pier**l [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 22:17_________________________________________________Prezes kurna jesteś to to zobowiązuję
MAJKI Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Patrikos zdrajco zbieramy ludzi i jedziemy do Compotow Tylko czy my sami uzbieramy jakąś ekipę :gwizdanie: pisałem ostatnio na gg do compotów po jakieś info nawet nie odpisali :polew: Czyli skonczycie jak większość u Aligatora Ali nie robi niektórych 1,8T tych sterowanych linką AEB a nie wiem jak jest z APU wiec Sky nie mają takiego wyboru jak my
A-rek Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja tylko strzele z kapelusza i zaraz spadam bo jutro ciezki dzien Juz za mną chodzi to korytko w koncu cos swojskiego sie zje Znalazłem dzis ładną sztuke na allegro jak Wam sie widzi? http://moto.allegro.pl/item882878210_audi_a4_dtm_avant_2_5_tdi_19_s_line_s_line.html ZAJEB..A!!!
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 pisałem już - wg mnie tak wypada - skoro prowadzę zapisy to nie będę się afiszował na 1 pozycji - chyba zrozumiałe jak dla mnie to mozesz i jako pierwszy sie zapisac bo co wogole ma za znaczenie jakie kto mam miejsce na liscie niby żadne - ale wiesz - są tacy co chcą być na szczycie Pisz się pierwszy i nie pier**l [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 22:17_________________________________________________Prezes kurna jesteś to to zobowiązuję Bo jak Ty Miron niechcesz to glutek chetnie się pojawi jako pierwszy u koryta
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 pisałem już - wg mnie tak wypada - skoro prowadzę zapisy to nie będę się afiszował na 1 pozycji - chyba zrozumiałe jak dla mnie to mozesz i jako pierwszy sie zapisac bo co wogole ma za znaczenie jakie kto mam miejsce na liscie niby żadne - ale wiesz - są tacy co chcą być na szczycie Pisz się pierwszy i nie pier**l [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 22:17_________________________________________________Prezes kurna jesteś to to zobowiązuję Bo jak Ty Miron niechcesz to glutek chetnie się pojawi jako pierwszy u koryta Ty bo na A6-club.eu czekają już na ciebie
MAJKI Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja tylko strzele z kapelusza i zaraz spadam bo jutro ciezki dzien Juz za mną chodzi to korytko w koncu cos swojskiego sie zje Znalazłem dzis ładną sztuke na allegro jak Wam sie widzi? http://moto.allegro.pl/item882878210_audi_a4_dtm_avant_2_5_tdi_19_s_line_s_line.html brak Q 2.5 163kuce a cała reszta....................miazga :slina: No szkoda ze to nie 3.0 ale pewnie cena byłaby tez inna, no i faktycznie te 2,5 litrówki nie są fajne do czipsów jak tam tylko 194 konie wyszło ale i tak bym ją przygarnął
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Patrikos zdrajco zbieramy ludzi i jedziemy do Compotow Tylko czy my sami uzbieramy jakąś ekipę :gwizdanie: pisałem ostatnio na gg do compotów po jakieś info nawet nie odpisali :polew: Czyli skonczycie jak większość u Aligatora Ali nie robi niektórych 1,8T tych sterowanych linką AEB a nie wiem jak jest z APU wiec Sky nie mają takiego wyboru jak my Tak przypomniało mi się jak Miron średnio uprzejmie to zaakcentował Tak czy siak Kompoty to chyba tylko z Mironem gadają resztę maja gdzieś ....... potem Miron może dyktować ceny .........1700.......
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 kurcze Majki patrzę na tą fure i naprawdę za***iście wygląda - szkoda że takie małe foty no i ten sprzedający troche nieźle bajeruje w opisie - i troszkę dużo ingerencji było w to auto ( wiesz, ze nie było wersji DTM w dieslu ) nie było też bose z 12 głośnikami i wielu innych które sa w opisie [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 22:21_________________________________________________ Patrikos zdrajco zbieramy ludzi i jedziemy do Compotow Tylko czy my sami uzbieramy jakąś ekipę :gwizdanie: pisałem ostatnio na gg do compotów po jakieś info nawet nie odpisali :polew: Czyli skonczycie jak większość u Aligatora Ali nie robi niektórych 1,8T tych sterowanych linką AEB a nie wiem jak jest z APU wiec Sky nie mają takiego wyboru jak my Tak przypomniało mi się jak Miron średnio uprzejmie to zaakcentował Tak czy siak Kompoty to chyba tylko z Mironem gadają resztę maja gdzieś ....... potem Miron może dyktować ceny .........1700....... :decayed:
MAJKI Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 kurcze Majki patrzę na tą fure i naprawdę za***iście wygląda - szkoda że takie małe foty no i ten sprzedający troche nieźle bajeruje w opisie - i troszkę dużo ingerencji było w to auto ( wiesz, ze nie było wersji DTM w dieslu ) nie było też bose z 12 głośnikami i wielu innych które sa w opisie Jak dokładnie sie wczytasz w opis aukcji to wychodzi ze ten DTM jest dokładany bo gosc pisze ze daje do auta ori zderzak przód + cos tam jeszcze. Moze poprostu robił go jak diman swojego S line. Ale na pierwszy rzut oka auto robi wrażenie
Patrikos28 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Egon ciężko będzie nam zebrać nawet te 5 aut do compotów , bo wszyscy teraz się szykują do Aligatora i tam zapłacą max 1000zeta . Wiec jeżeli będę mógł się podłączyć pod tą grupę to tak zrobię :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 kurcze Majki patrzę na tą fure i naprawdę za***iście wygląda - szkoda że takie małe foty no i ten sprzedający troche nieźle bajeruje w opisie - i troszkę dużo ingerencji było w to auto ( wiesz, ze nie było wersji DTM w dieslu ) nie było też bose z 12 głośnikami i wielu innych które sa w opisie Jak dokładnie sie wczytasz w opis aukcji to wychodzi ze ten DTM jest dokładany bo gosc pisze ze daje do auta ori zderzak przód + cos tam jeszcze. Moze poprostu robił go jak diman swojego S line. Ale na pierwszy rzut oka auto robi wrażenie nie no jasne że przerabiane - fure trzeba zobaczyć na żywo bo takie przerabianie ma pewne minusy a tych małych fotek trudno określić - tak czy siak furacz z daleka wygląda pięknie - jeżeli chodzi o wygląd to zamieniłbym się od ręki
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ale na pierwszy rzut oka auto robi wrażenie Robi wrażenie to tak delikatnie powiedziane
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 teraz lista powinna wszystkim odpowiadać
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 teraz lista powinna wszystkim odpowiadać No troszke przesadziłeś
Patrikos28 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 teraz lista powinna wszystkim odpowiadać :polew:
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 teraz lista powinna wszystkim odpowiadać O k**wa z jednym Mironem to jeszcze dawaliśmy radę ale z dwoma to już przegięcie
Skydiver Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 teraz lista powinna wszystkim odpowiadać O ku***a z jednym Mironem to jeszcze dawaliśmy radę ale z dwoma to już przegięcie Nie pękaj nie zjedzą Ci wszystkiego :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 teraz lista powinna wszystkim odpowiadać O ku***a z jednym Mironem to jeszcze dawaliśmy radę ale z dwoma to już przegięcie Majki a jeszcze odnośnie tej fury - nie wydaje Ci się, że fura jest jakoś zbyt tania
Rekomendowane odpowiedzi