SoMeS Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 siema somes dawno cie nie bylo siema a cały dzień wczoraj w solarium przesiedziałem albo gdzieś jeździłem.. potem jeszcze do 4tej w nocy sobie grzebałem przy aucie
krolu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Pytanie do ekspertów piwo zamarza?? Bo na dworze -9 a ja mam w bagażniku trochę tego...
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Pytanie do ekspertów piwo zamarza?? Bo na dworze -9 a ja mam w bagażniku trochę tego... TAK[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 14:14_________________________________________________i potem można je wywalić bo smakuje jak siki[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 14:14_________________________________________________ Pytanie do ekspertów piwo zamarza?? Bo na dworze -9 a ja mam w bagażniku trochę tego... zawsze możesz odmrozić i postawić na zlocie w SK
czester Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Niestety krolu piwo zamarza, trzeba bylo pomyslec i kupic cos mocniejszego
krolu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Niestety krolu piwo zamarza, trzeba bylo pomyslec i kupic cos mocniejszego trzeba było pomyśleć i je wypakować...
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Niestety krolu piwo zamarza, trzeba bylo pomyslec i kupic cos mocniejszego trzeba było pomyśleć i je wypakować... postawisz na zlocie w SK i będzie dobrze
czester Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Niestety krolu piwo zamarza, trzeba bylo pomyslec i kupic cos mocniejszego trzeba było pomyśleć i je wypakować... Po co masz sobie zadawac trud z wyciaganiem, jak bys kupil cos mocniejszego, to bys nie musial teraz wyciagac tych zgrzewek
krolu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Niestety krolu piwo zamarza, trzeba bylo pomyslec i kupic cos mocniejszego trzeba było pomyśleć i je wypakować... postawisz na zlocie w SK i będzie dobrze To było na zlot w SK... postawie u was... my się dłużej znamy i mi wybaczycie :naughty:
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Niestety krolu piwo zamarza, trzeba bylo pomyslec i kupic cos mocniejszego trzeba było pomyśleć i je wypakować... postawisz na zlocie w SK i będzie dobrze To było na zlot w SK... postawie u was... my się dłużej znamy i mi wybaczycie :naughty: Krolu rozumiem, że to miała być taka niespodzianka do Chaty polaka - nic się nie martw - postawisz lane - liczą się chęci
krolu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Niestety krolu piwo zamarza, trzeba bylo pomyslec i kupic cos mocniejszego trzeba było pomyśleć i je wypakować... postawisz na zlocie w SK i będzie dobrze To było na zlot w SK... postawie u was... my się dłużej znamy i mi wybaczycie :naughty: Krolu rozumiem, że to miała być taka niespodzianka do Chaty polaka - nic się nie martw - postawisz lane - liczą się chęci A niby z jakiej okazji :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Niestety krolu piwo zamarza, trzeba bylo pomyslec i kupic cos mocniejszego trzeba było pomyśleć i je wypakować... postawisz na zlocie w SK i będzie dobrze To było na zlot w SK... postawie u was... my się dłużej znamy i mi wybaczycie :naughty: Krolu rozumiem, że to miała być taka niespodzianka do Chaty polaka - nic się nie martw - postawisz lane - liczą się chęci A niby z jakiej okazji :gwizdanie: :gwizdanie: tak ogólnie - z radości życia
Rekomendowane odpowiedzi