Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 na Katowickich jest klimat odpowiedni Wierze i wcale nie mówię że u nas jest lepszy (pomimo że jest ) hehe kto przykręcił kurek z gazem? bo zimno jak pieron
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 na Katowickich jest klimat odpowiedni Wierze i wcale nie mówię że u nas jest lepszy (pomimo że jest ) hehe kto przykręcił kurek z gazem? bo zimno jak pieron Ja tam mam cieplutko
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 no dziwne ja mam -6 za oknem więc jeśli takie coś jest dla ciebie ciepłem no to ja niewiem :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 no dziwne ja mam -6 za oknem więc jeśli takie coś jest dla ciebie ciepłem no to ja niewiem :gwizdanie: Ja jestem zimno-lubny dla mnie robi się zimno jak jest -15
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 mi jest zimno nawet jak jest 15 stopni ciepła, najlepsza temp ok 20 25 stopni hehe
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 mi jest zimno nawet jak jest 15 stopni ciepła, najlepsza temp ok 20 25 stopni hehe Nie no ja też lubię jak jest tak 25 w plusie ale mrozy mi nie przeszkadzają
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 hehehe A ty do pracy byś się wziął pracować na nasz piękny kraj a nie obijać się w domu
Hugo Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam gorąco w ten piękny za***iście mroźny dzień
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam gorąco w ten piękny za***iście mroźny dzień Witamy samego Prezesa Prezesów Co tam zasypało was już
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 spoko od poniedziałku idę także będę wspomagał nasz kraj co by mlekiem i miodem płynął
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 spoko od poniedziałku idę także będę wspomagał nasz kraj co by mlekiem i miodem płynął Teraz toś doje*ał
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 spoko od poniedziałku idę także będę wspomagał nasz kraj co by mlekiem i miodem płynął Teraz toś doje*ał :decayed:
Hugo Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam gorąco w ten piękny za***iście mroźny dzień Witamy samego Prezesa Prezesów Co tam zasypało was już Śniegu trochę mamy , ale quattro mi cholernie brakuje
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam gorąco w ten piękny za***iście mroźny dzień Witamy samego Prezesa Prezesów Co tam zasypało was już Śniegu trochę mamy , ale quattro mi cholernie brakuje No bez Q się nie da jak to ktoś ostatnio powiedział To co Hugo następny będzie obowiązkowo z Q
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam gorąco w ten piękny za***iście mroźny dzień Witamy samego Prezesa Prezesów Co tam zasypało was już Śniegu trochę mamy , ale quattro mi cholernie brakuje Prezes i nie ma q nieładnie oj nieładnie
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam gorąco w ten piękny za***iście mroźny dzień Witamy samego Prezesa Prezesów Co tam zasypało was już Śniegu trochę mamy , ale quattro mi cholernie brakuje Prezes i nie ma q nieładnie oj nieładnie Prezes nie musi mieć Q tylko telefon do kogoś z klubu przy sobie :polew:
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Witam gorąco w ten piękny za***iście mroźny dzień Witamy samego Prezesa Prezesów Co tam zasypało was już Śniegu trochę mamy , ale quattro mi cholernie brakuje Prezes i nie ma q nieładnie oj nieładnie Prezes nie musi mieć Q tylko telefon do kogoś z klubu przy sobie :polew: muhehehehe w sumie :polew: :polew:
krolu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 ale znowu będzie miał czytania jak tu wpadnie [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:59_________________________________________________a swoją drogą to Glutek nie ma koszulki klubowej zlotowej :gwizdanie: Ja będę dziś jak Pałubicki - człowiek w "cwetrze"
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 ale znowu będzie miał czytania jak tu wpadnie [br]Dopisany: 22 Styczeń 2010, 09:59_________________________________________________a swoją drogą to Glutek nie ma koszulki klubowej zlotowej :gwizdanie: Ja będę dziś jak Pałubicki - człowiek w "cwetrze" Wełnianym
Rekomendowane odpowiedzi