SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 znowu auto mam wypatroszone i sporo pracy przy nim jeszcze... jak się uwinę to będę na pewno... druga sprawa że nie wiem czy gdzieś w trasie nie wyląduje to jak chcesz do jastrzebia jechac moim :gwizdanie: wszystko zależy od tego czy zaraz pójdę i przesiedzę tam pół nocy i od tego z w jakim tempie jutro wystartuje... no to dzisiaj daj se spokoj a jutro startuj od 6 rana co Ty ja jestem na tryb nocny ustawiony... przesypiam do południa ale siedzieć do 6 rano i walczyć potrafię za to jak tam wolisz marzy mi się tylko ogrzewany garaż :slina: [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 21:10_________________________________________________bo przy tej pogodzie i braku wspomnianego wyżej pomieszczenia to ciężki żywot rezacza ;(
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ale co ma na sprzedaż? Ja zdecydowałem się ostatecznie na 225/45/17 nie na sprzedaz, on na takiej szerokosci jezdzi Somes podziwiam twoje zaparcie
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ale co ma na sprzedaż? Ja zdecydowałem się ostatecznie na 225/45/17 nie na sprzedaz, on na takiej szerokosci jezdzi Somes podziwiam twoje zaparcie ja tylko swoje ciało podziwiam że jeszcze chce z tym zaparciem współpracować na takim mrozie
gregory Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja jestem tym szczęściarzem który ma garaż przy domowy, a ogrzewanie to nie problem Spadam do wyra bo muszę wczorajszą rozbrykaną noc odespać narka
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja jestem tym szczęściarzem który ma garaż przy domowy, a ogrzewanie to nie problem Spadam do wyra bo muszę wczorajszą rozbrykaną noc odespać narka taki kolega a mnie jeszcze nie zaprosił trzymaj się
gregory Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja jestem tym szczęściarzem który ma garaż przy domowy, a ogrzewanie to nie problem Spadam do wyra bo muszę wczorajszą rozbrykaną noc odespać narka taki kolega a mnie jeszcze nie zaprosił trzymaj się Boję się , że jak cię zaproszę to się tak rozgościsz, że już tego garażu mi nie styknie i długo nie będzie wolny, rezaczu
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Boję się , że jak cię zaproszę to się tak rozgościsz, że już tego garażu mi nie styknie i długo nie będzie wolny, rezaczu hehe coś w tym jest nie no tak na 24h zarzuci się kreskę rozbierze całe auto poreza poskłada i wyjeżdżam
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja jestem tym szczęściarzem który ma garaż przy domowy, a ogrzewanie to nie problem Spadam do wyra bo muszę wczorajszą rozbrykaną noc odespać narka taki kolega a mnie jeszcze nie zaprosił trzymaj się Boję się , że jak cię zaproszę to się tak rozgościsz, że już tego garażu mi nie styknie i długo nie będzie wolny, rezaczu a ja leżałem pod autem, kapało mi na pysk olejem, było zimno a Ty piszesz teraz że ogrzewanie to nie problem??? :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 a ja leżałem pod autem, kapało mi na pysk olejem, było zimno a Ty piszesz teraz że ogrzewanie to nie problem??? :gwizdanie: a co ja mam powiedzieć jak ja pod tym autem od rana do wieczora leżałem 2 dni zmieniając zderzaki wsadzając gwint i robiąc wydech przy minus kilkunastu ?
SoMeS Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 SoMeS, mogłeś poczekać do wiosny hehe ja nie z tych jak coś chce to tego staram się nie odkładać [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 21:29_________________________________________________dlatego właśnie spadam [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 21:30_________________________________________________i c**j że jest zimno
egon47 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A-rek daj znac o tym o czym gadalismy w chacie
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 SoMeS, mogłeś poczekać do wiosny hehe ja nie z tych jak coś chce to tego staram się nie odkładać [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 21:29_________________________________________________dlatego właśnie spadam [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 21:30_________________________________________________i ch***j że jest zimno powodzenia w rezaniu
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to co tam laski? co tam czarny gąsiorze w sosie własnym
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to co tam laski? co tam czarny gąsiorze w sosie własnym ja nie z tych
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to co tam laski? co tam czarny gąsiorze w sosie własnym ja nie z tych jasne [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 21:38_________________________________________________miron zobacz sobie majki wkleil zdjecie mozesz obadac lot :>
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to co tam laski? co tam czarny gąsiorze w sosie własnym ja nie z tych jasne co Kolego kuleczka ?
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to co tam laski? co tam czarny gąsiorze w sosie własnym ja nie z tych jasne co Kolego kuleczka ? nic pomalu leci
Rekomendowane odpowiedzi