diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Co tu za bydło??? gdzie 2 strony wcześniej [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 11:28_________________________________________________ Głosujemy http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_najlepszy_klub_samochodowy_roku-t114134.0.html;msg1346762#msg1346762 zachęcam do oddania głosu ja już zagłosowałem na .eu po ostatnim moze i to dobry wybor
diman Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 dobra pany i pani gibam cos zrobic bede pozniej a i ciekawe czy mi dzisiaj odpali po ladowaniu akum.. czy bedzie cza na zakupy sie udac
MAJKI Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 dobra pany i pani gibam cos zrobic bede pozniej a i ciekawe czy mi dzisiaj odpali po ladowaniu akum.. czy bedzie cza na zakupy sie udac Musi zapalic przeca audi sie nie psuje Ja juz odebrałem kpl świec i po 16 biore sie za wymiane zobaczymy jak jutro bedzie palić :gwizdanie:
krolu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 dobra pany i pani gibam cos zrobic bede pozniej a i ciekawe czy mi dzisiaj odpali po ladowaniu akum.. czy bedzie cza na zakupy sie udac Musi zapalic przeca audi sie nie psuje Ja juz odebrałem kpl świec i po 16 biore sie za wymiane zobaczymy jak jutro bedzie palić :gwizdanie: A mi tak jakby rozrusznik "tarł" mam taki dźwięk jak próbuje zakręcić... ale odpala bez problemowo... :kwasny:
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Panowie, wpłacać te zaliczki na Zimowy... a no i za kalendarz [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 15:17_________________________________________________ głos oddany a Ty chyba miałeś być w ubiegły piątek...
bish - kopt Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Patrikos widziałeś tą liste? niezle sie ludziska napalili
Patrikos28 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Patrikos widziałeś tą liste? niezle sie ludziska napalili Ano widziałem chyba wszystkie możliwe marki VW Grupy :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 15:37_________________________________________________Bish , a Ty byłeś u Aliego dzisiaj ? [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 15:39_________________________________________________ :hi: :hi:
bish - kopt Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Byłem wczoraj, logi porobiliśmy, turbo musze wyczyścić (piątek) i olej w tipie zmienić (przyszły tydzień) i moge chipować [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 15:44_________________________________________________ kiedy Wy robicie te "czipy" ? :> jest 33 furki do ustawienia na luty
krolu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Byłem wczoraj, logi porobiliśmy, turbo musze wyczyścić (piątek) i olej w tipie zmienić (przyszły tydzień) i moge chipować [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 15:44_________________________________________________ kiedy Wy robicie te "czipy" ? :> jest 33 furki do ustawienia na luty z .eu jedziesz... :shocked: :shocked: :shocked:
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Byłem wczoraj, logi porobiliśmy, turbo musze wyczyścić (piątek) i olej w tipie zmienić (przyszły tydzień) i moge chipować [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 15:44_________________________________________________ kiedy Wy robicie te "czipy" ? :> jest 33 furki do ustawienia na luty 33 furki??? noo to spora ilość jaką macie cenę?
Patrikos28 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Byłem wczoraj, logi porobiliśmy, turbo musze wyczyścić (piątek) i olej w tipie zmienić (przyszły tydzień) i moge chipować [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 15:44_________________________________________________ kiedy Wy robicie te "czipy" ? :> jest 33 furki do ustawienia na luty Tylko nie pisz kto organizuje i na jakim forum :gwizdanie: Bo nikt nam reki nie poda Tak naprawdę to ważne , że ludzie się zmobilizowali i jest piękna grupa - czyli cena też będzie dobra ... ... a szkoda byłoby płacić 1500zł za chipowanie takiej serii jak moja
krolu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Tylko nie pisz kto organizuje i na jakim forum :gwizdanie: Bo nikt nam reki nie poda Tak naprawdę to ważne , że ludzie się zmobilizowali i jest piękna grupa - czyli cena też będzie dobra ... ... a szkoda byłoby płacić 1500zł za chipowanie takiej serii jak moja .eu
bish - kopt Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Byłem wczoraj, logi porobiliśmy, turbo musze wyczyścić (piątek) i olej w tipie zmienić (przyszły tydzień) i moge chipować [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 15:44_________________________________________________ kiedy Wy robicie te "czipy" ? :> jest 33 furki do ustawienia na luty Tylko nie pisz kto organizuje i na jakim forum :gwizdanie: Bo nikt nam reki nie poda Tak naprawdę to ważne , że ludzie się zmobilizowali i jest piękna grupa - czyli cena też będzie dobra ... ... a szkoda byłoby płacić 1500zł za chipowanie takiej serii jak moja no widzisz a tak bedziesz miał może 850
Rekomendowane odpowiedzi