Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 co jak co ale ja bym z KOLEGAMI z EU nie chipował :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Tylko nie pisz kto organizuje i na jakim forum :gwizdanie: Bo nikt nam reki nie poda Tak naprawdę to ważne , że ludzie się zmobilizowali i jest piękna grupa - czyli cena też będzie dobra ... ... a szkoda byłoby płacić 1500zł za chipowanie takiej serii jak moja .eu no tak wytarmoś mi suty ale zarejestrowany tam nie jestem jak co niektórzy :gwizdanie:
krolu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Tylko nie pisz kto organizuje i na jakim forum :gwizdanie: Bo nikt nam reki nie poda Tak naprawdę to ważne , że ludzie się zmobilizowali i jest piękna grupa - czyli cena też będzie dobra ... ... a szkoda byłoby płacić 1500zł za chipowanie takiej serii jak moja .eu no tak wytarmoś mi suty ale zarejestrowany tam nie jestem jak co niektórzy :gwizdanie: ja jestem tam moderowany :kox: :kox:
bish - kopt Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 OGŁOSZNIE PARAFIALNE Potrzebujemy z Somesem garażyku ogrzewanego z kanałem do dyspozycji na pare godz. w celu podrezania troche furki pomoże ktoś???
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 też się macie czym chwalić Królu, dlaczego tutaj takiej kariery nie robisz? :>
Patrikos28 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Tylko nie pisz kto organizuje i na jakim forum :gwizdanie: Bo nikt nam reki nie poda Tak naprawdę to ważne , że ludzie się zmobilizowali i jest piękna grupa - czyli cena też będzie dobra ... ... a szkoda byłoby płacić 1500zł za chipowanie takiej serii jak moja .eu no tak wytarmoś mi suty ale zarejestrowany tam nie jestem jak co niektórzy :gwizdanie: ja jestem tam moderowany :kox: :kox: ale tam jesteś co jak co ale ja bym z KOLEGAMI z EU nie chipował :gwizdanie: Pucek oprócz EU będzie także kilka fur z Passata , Leona i Octavi oraz innych ...
kris_kilt Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Panowie, wpłacać te zaliczki na Zimowy... a no i za kalendarz [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 15:17_________________________________________________ głos oddany a Ty chyba miałeś być w ubiegły piątek... mosz rocje synek tylko co ja poradzę że te barany u mnie w robocie zamiast na wakacje brać urlop to robią cały rok , a później mają po 15 dni do wybrania no to wybierają .... teraz to samo , pon-wt na rano , śr-czw-pt do 22 no pochlastać się można !!
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Panowie, wpłacać te zaliczki na Zimowy... a no i za kalendarz [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 15:17_________________________________________________ głos oddany a Ty chyba miałeś być w ubiegły piątek... mosz rocje synek tylko co ja poradzę że te barany u mnie w robocie zamiast na wakacje brać urlop to robią cały rok , a później mają po 15 dni do wybrania no to wybierają .... teraz to samo , pon-wt na rano , śr-czw-pt do 22 no pochlastać się można !! Ty już się nie tłumacz :gwizdanie: byłeś ostatni raz chyba w sierpniu ja nie raz brałem urlop żeby na spota przyjechać :gwizdanie: przyznaj się że Kobieta Ci zabroniła
Patrikos28 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Panowie, wpłacać te zaliczki na Zimowy... a no i za kalendarz [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 15:17_________________________________________________ głos oddany a Ty chyba miałeś być w ubiegły piątek... mosz rocje synek tylko co ja poradzę że te barany u mnie w robocie zamiast na wakacje brać urlop to robią cały rok , a później mają po 15 dni do wybrania no to wybierają .... teraz to samo , pon-wt na rano , śr-czw-pt do 22 no pochlastać się można !! Ty już się nie tłumacz :gwizdanie: byłeś ostatni raz chyba w sierpniu ja nie raz brałem urlop żeby na spota przyjechać :gwizdanie: przyznaj się że Kobieta Ci zabroniła :polew: powiedziała mu ,że tam za bardzo gejowo jest i mu zabroniła :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Patrikos, nie wiesz o co chodzi, wtedy była gadka typu, A TY KRIS ZNOWU Z INNĄ LASKĄ wtedy nie było gejowatego klimatu :gwizdanie:
kris_kilt Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Patrikos, nie wiesz o co chodzi, wtedy była gadka typu, A TY KRIS ZNOWU Z INNĄ LASKĄ wtedy nie było gejowatego klimatu :gwizdanie: dobre :polew:, już o tym zapomniałem hehehe , marudziła jeszcze kilka dni przy każdej okazji ... dzięki Miron jeszcze raz Pucek - na moje to winni się tłumaczą , zadałeś pytanie to Ci z szacunku odpowiadam hehehe serio jestem w trakcie szukania nowej pracy - bo w tej już nie wydalam , między innymi przez takie sytuacje ....
Patrikos28 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Patrikos, nie wiesz o co chodzi, wtedy była gadka typu, A TY KRIS ZNOWU Z INNĄ LASKĄ wtedy nie było gejowatego klimatu :gwizdanie: no tak wtedy kilka osób nie było różowych ... :gwizdanie: tak poważnie to w sierpniu 2009 nawet nie wiedziałem ,że A4 będę jezdził :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Patrikos, nie wiesz o co chodzi, wtedy była gadka typu, A TY KRIS ZNOWU Z INNĄ LASKĄ wtedy nie było gejowatego klimatu :gwizdanie: no tak wtedy kilka osób nie było różowych ... :gwizdanie: tak poważnie to w sierpniu 2009 nawet nie wiedziałem ,że A4 będę jezdził :gwizdanie: no właśnie :gwizdanie: a Ty Kris już się nie tłumacz :gwizdanie:
krolu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Patrikos, nie wiesz o co chodzi, wtedy była gadka typu, A TY KRIS ZNOWU Z INNĄ LASKĄ wtedy nie było gejowatego klimatu :gwizdanie: no tak wtedy kilka osób nie było różowych ... :gwizdanie: tak poważnie to w sierpniu 2009 nawet nie wiedziałem ,że A4 będę jezdził :gwizdanie: ale że do .eu będziesz należał to już na pewno wiedziałeś :polew: :polew: :polew: :polew:
piterra Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 a ty Patrikoś zostaw w spokoju Krisa
Patrikos28 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Patrikos, nie wiesz o co chodzi, wtedy była gadka typu, A TY KRIS ZNOWU Z INNĄ LASKĄ wtedy nie było gejowatego klimatu :gwizdanie: no tak wtedy kilka osób nie było różowych ... :gwizdanie: tak poważnie to w sierpniu 2009 nawet nie wiedziałem ,że A4 będę jezdził :gwizdanie: ale że do .eu będziesz należał to już na pewno wiedziałeś :polew: :polew: :polew: :polew: przecież nie należę [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 16:21_________________________________________________ a ty Patrikoś zostaw w spokoju Krisa przecież nic nie mówiłem i nic nie robiłem ... skąd te zarzuty :gwizdanie:
krolu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 przecież nic nie mówiłem i nic nie robiłem ... skąd te zarzuty :gwizdanie: I tak masz przeje...a nawet jak z kimś wygrasz po tym SHITpie z .eu to nie zdobędziesz mojego uznania .. :polew:
krolu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 dobra, spokojnie Panowie nie pyskuj bo dostaniesz kwadrata :!:
Patrikos28 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 przecież nic nie mówiłem i nic nie robiłem ... skąd te zarzuty :gwizdanie: I tak masz przeje...a nawet jak z kimś wygrasz po tym SHITpie z .eu to nie zdobędziesz mojego uznania .. :polew: Twoja super EsA choćbym ruszał z trzeciego biegu nigdy nie da rady SHITpowanemu 1.8T
Rekomendowane odpowiedzi