Patrikos28 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Patrikos, zobaczysz ja nie rzucam słów na wiatr, celuję w gt2871r :>[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 19:02_________________________________________________ Witamy i żegnamy No to cześć możesz iść Ty miałeś wyjść E pomyliło ci się za godzinkę a Ty już teraz :> Ech jeszcze godzinę będzie cię trzeba znosić wiesz że Twoich postów i tak nie czytam No wiesz co jezeli zrobisz tym swoim "wybrakowanym" APU 3xx i przejedziesz nim 20 tys km to stawiam ci dziwkę
QRi Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 pucek ale ja Ci swojej nie sprzedam - bo mi ja w tydzien zajezdzisz
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Patrikos, zobaczysz ja nie rzucam słów na wiatr, celuję w gt2871r :>[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 19:02_________________________________________________ Witamy i żegnamy No to cześć możesz iść Ty miałeś wyjść E pomyliło ci się za godzinkę a Ty już teraz :> Ech jeszcze godzinę będzie cię trzeba znosić wiesz że Twoich postów i tak nie czytam No wiesz co jezeli zrobisz tym swoim "wybrakowanym" APU 3xx i przejedziesz nim 20 tys km to stawiam ci dziwkę ja nie napisałem że to będzie w apu :gwizdanie: a tak w ogóle to mam dziwkę Guru
Guregoru Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witamy i żegnamy No to cześć możesz iść Ty miałeś wyjść E pomyliło ci się za godzinkę a Ty już teraz :> Ech jeszcze godzinę będzie cię trzeba znosić wiesz że Twoich postów i tak nie czytam Przecież ja nawet nie chcę żebyś je czytał
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 pucek ale ja Ci swojej nie sprzedam - bo mi ja w tydzien zajezdzisz a na czym Ty teraz jeździsz?
Guregoru Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Patrikos, zobaczysz ja nie rzucam słów na wiatr, celuję w gt2871r :>[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 19:02_________________________________________________ Witamy i żegnamy No to cześć możesz iść Ty miałeś wyjść E pomyliło ci się za godzinkę a Ty już teraz :> Ech jeszcze godzinę będzie cię trzeba znosić wiesz że Twoich postów i tak nie czytam No wiesz co jezeli zrobisz tym swoim "wybrakowanym" APU 3xx i przejedziesz nim 20 tys km to stawiam ci dziwkę ja nie napisałem że to będzie w apu :gwizdanie: a tak w ogóle to mam dziwkę Guru E jak się umawialiśmy to miało byś odwrotnie nie zmieniaj teraz zasad
Patrikos28 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Patrikos, zobaczysz ja nie rzucam słów na wiatr, celuję w gt2871r :>[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 19:02_________________________________________________ Witamy i żegnamy No to cześć możesz iść Ty miałeś wyjść E pomyliło ci się za godzinkę a Ty już teraz :> Ech jeszcze godzinę będzie cię trzeba znosić wiesz że Twoich postów i tak nie czytam No wiesz co jezeli zrobisz tym swoim "wybrakowanym" APU 3xx i przejedziesz nim 20 tys km to stawiam ci dziwkę ja nie napisałem że to będzie w apu :gwizdanie: a tak w ogóle to mam dziwkę Guru sorki ale ja myslalem o prawdziwej kobiecie
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witamy i żegnamy No to cześć możesz iść Ty miałeś wyjść E pomyliło ci się za godzinkę a Ty już teraz :> Ech jeszcze godzinę będzie cię trzeba znosić wiesz że Twoich postów i tak nie czytam Przecież ja nawet nie chcę żebyś je czytał Widzę że nie czytacie swoich postów :polew:
Patrikos28 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witamy i żegnamy No to cześć możesz iść Ty miałeś wyjść E pomyliło ci się za godzinkę a Ty już teraz :> Ech jeszcze godzinę będzie cię trzeba znosić wiesz że Twoich postów i tak nie czytam Przecież ja nawet nie chcę żebyś je czytał Widzę że nie czytacie swoich postów :polew: po co i tak tam same glupoty i spam
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Qri, coś mi nie pasuje, przecież jeździsz na gt28rs i kupujesz te same turbo?
Patrikos28 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 ja póki co zmykam , może będę trochę pózniej ...
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 ja póki co zmykam , może będę trochę pózniej ...
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 a Ty Miron jednak nie jechałeś? :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 na mnie już czas :gwizdanie: apu już sobie stoi zapalone, a co mi tam, najwyżej nie pojadę na spota do kato to dobranoc spamerzy
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 na mnie już czas :gwizdanie: apu już sobie stoi zapalone, a co mi tam, najwyżej nie pojadę na spota do kato to dobranoc spamerzy
Patrikos28 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 no i nikogo tu nie ma :gwizdanie: to idę pooglądać meczyk w szczypiora
MAJKI Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Widze tu jakies licytowanie na spalanie, na turbiny itp :gwizdanie: A mi pali ile wleje (raz zrobiłem 1350 na baku ale to była nudna i usypiająca trasa do DE i max 100km/h) Zamiast turbiny wymienialem własnie świece żarowe (2 spalone ale auto i tak jakoś paliło) Zobaczymy jak bedzie jutro z porannym rozruchem... Krolu kiedys pytałeś o wymiane świec żarowych w BLB to przy odpowiednich narzedziach max 30-40 min i gotowe.
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 no i nikogo tu nie ma :gwizdanie: to idę pooglądać meczyk w szczypiora
krolu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 siemacie pozdro z macdonalda z katowic bo na parkingu jest za zimno :gwizdanie: to mowilem ja diman[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 20:35_________________________________________________ Widze tu jakies licytowanie na spalanie, na turbiny itp :gwizdanie: A mi pali ile wleje (raz zrobiłem 1350 na baku ale to była nudna i usypiająca trasa do DE i max 100km/h) Zamiast turbiny wymienialem własnie świece żarowe (2 spalone ale auto i tak jakoś paliło) Zobaczymy jak bedzie jutro z porannym rozruchem... Krolu kiedys pytałeś o wymiane świec żarowych w BLB to przy odpowiednich narzedziach max 30-40 min i gotowe. no to widze ze tak jak ja miales 2 spalone oczywiscie diman pisze z konta krola
Rekomendowane odpowiedzi