Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 :gwizdanie: widzę na forum gorąco ja niestety muszę Was opuścić ... wszystkim
harry66 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 :gwizdanie: widzę na forum gorąco ja niestety muszę Was opuścić ... wszystkim
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Znowu dym :doh1: Przecież jest spokojnie
harry66 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Czyli co moge uznac za zakonczony temat wkoncu ?
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Znowu dym :doh1: tzn. Mironowi dalej kopci - jak dym ?
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Czyli co moge uznac za zakonczony temat wkoncu ? Jak nikt go już nigdy nie zacznie to tak[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 20:33_________________________________________________ No Mercy... jak to się mówi
harry66 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Krolu dym jak pelex przyjedzie i bedzie krecil miedzy filarami jutro [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 20:34_________________________________________________ Czyli co moge uznac za zakonczony temat wkoncu ? Jak nikt go już nigdy nie zacznie to tak[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 20:33_________________________________________________ No Mercy... jak to się mówi ok , a tak dla informacji to wiem dokladnie kto napierdzilił takich bzdur ....
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ehh i się zaczęło ..... a tak fajnie było do 19tej .... też zdupiam ... wsadzić nos do notatek z mechaniki technicznej - w sobotę ostatni egzamin już w tej sesji (p.s. czy ktoś przypadkiem tego nie miał z was kiedyś ??? może jakieś notatki się ostały ) a co robicie? belki ?? kratownice ?? pręty ?? no no dokładnie , jeszcze momenty bezwładności , środki ciężkości i tego typu rzeczy , ćwiczenia zaliczyłem na lajcie jak to się mówi , ale teraz egz. z wykładów i później ustne jeszcze i to jest troche lipa _________________________________________________ Czyli co moge uznac za zakonczony temat wkoncu ? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , w żadnym wypadku hehehehe , ja kompletnie niewiem o co chodzi , więc zamieniam się w słuch - gra chyba warta świeczki , skoro jakies 5stron już o tym :tongue4:
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ok , a tak dla informacji to wiem dokladnie kto napierdzilił takich bzdur .... i spływa to po mnie
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 no no dokładnie , jeszcze momenty bezwładności , środki ciężkości i tego typu rzeczy , ćwiczenia zaliczyłem na lajcie jak to się mówi , ale teraz egz. z wykładów i później ustne jeszcze i to jest troche lipa _________________________________________________ Ja tam jakieś notatki mam :gwizdanie: :gwizdanie:
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 no no dokładnie , jeszcze momenty bezwładności , środki ciężkości i tego typu rzeczy , ćwiczenia zaliczyłem na lajcie jak to się mówi , ale teraz egz. z wykładów i później ustne jeszcze i to jest troche lipa _________________________________________________ Ja tam jakieś notatki mam :gwizdanie: :gwizdanie: w formie pisanej (tradycyjnie) czy elektornicznej p.s. skoro masz notatki , to musiałeś to mieć i zaliczyć.... :gwizdanie: Krolu , ale teraz poważnie całkiem , niechciałbyś napisać tego za mnie w sobotę ?? -> oczywiście za wynagrodzeniem $$$ ??
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 w formie pisanej (tradycyjnie) czy elektornicznej pisanej - moja była skrupulatnie chodziła na wykłady
A-rek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 panowie dzis w "Nieustraszonym" fajne bryczki
Rekomendowane odpowiedzi