Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Pucek nerwy puściły Sky to jeszcze trochę i bedę musiał na prośbe innych zrobić ankiete " Co myślicie o koledze Sky......." Bez nerf ......... Ogólnie jest odpowiednia ilość kropek ..... wystarczy wstawić odpowiednie literki :gwizdanie: Podpowiem że nie miałem na myśli preferencji sexualnych :polew: spoko, nie będę się zniżał do Twojego poziomu Miron, mieliśmy jeździć w góry, a tu cisza jak makiem zasiał :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Sky.........Gołota [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 11:15_________________________________________________ Pucek nerwy puściły Sky to jeszcze trochę i bedę musiał na prośbe innych zrobić ankiete " Co myślicie o koledze Sky......." Bez nerf ......... Ogólnie jest odpowiednia ilość kropek ..... wystarczy wstawić odpowiednie literki :gwizdanie: Podpowiem że nie miałem na myśli preferencji sexualnych :polew: spoko, nie będę się zniżał do Twojego poziomu Miron, mieliśmy jeździć w góry, a tu cisza jak makiem zasiał :gwizdanie: ano widzisz - sam nie wiem w czym problem - jakiś taki dziwny rok [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 11:16_________________________________________________jak coś będzie sie kroić dam znać
Skydiver Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 spoko, nie będę się zniżał do Twojego poziomu O proszę .......... kto tu prezentuje jaki poziom Chodziło o GÓRNIKA (który pojawia się i znika w róznym czasie ze względu na zmiany) A gdybym napisał na twoim poziomie msiał bym użyć słowa r.l uzupełniając kropki (pisząc wprost) - RYL EOT
Skydiver Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 a ja myślałęm że gołota Przedobrzyłeś :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 DYMY :thumbup: A strony lecą ........ :gwizdanie: Chyba o to chodzi
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Sky.........Gołota [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 11:15_________________________________________________ Pucek nerwy puściły Sky to jeszcze trochę i bedę musiał na prośbe innych zrobić ankiete " Co myślicie o koledze Sky......." Bez nerf ......... Ogólnie jest odpowiednia ilość kropek ..... wystarczy wstawić odpowiednie literki :gwizdanie: Podpowiem że nie miałem na myśli preferencji sexualnych :polew: spoko, nie będę się zniżał do Twojego poziomu Miron, mieliśmy jeździć w góry, a tu cisza jak makiem zasiał :gwizdanie: ano widzisz - sam nie wiem w czym problem - jakiś taki dziwny rok [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 11:16_________________________________________________jak coś będzie sie kroić dam znać no właśnie, tylko odpowiednio wcześniej daj znać pojeździł bym, za tym mam kasę, bo jak już wpakuję ją w apu to nie będzie :>
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Pucek jak coś to dam znać - tymbardziej jak masz kase i stawiasz :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Pucek jak coś to dam znać - tymbardziej jak masz kase i stawiasz :gwizdanie: :nabijasie: dobre
Skydiver Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Pucek jak coś to dam znać - tymbardziej jak masz kase i stawiasz :gwizdanie: Czyli nie jest aż taki zły na jakiego się lansuje [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 11:27_________________________________________________Ma gest
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Pucek jak coś to dam znać - tymbardziej jak masz kase i stawiasz :gwizdanie: Czyli nie jest aż taki zły na jakiego się lansuje [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 11:27_________________________________________________Ma gest Ciebie to bym nawet "piwosza" nie kupił
Skydiver Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ciebie to bym nawet "piwosza" nie kupił Wiem No ale cóż młodość ma swoje prawa Ale i tak Cię lubię
Pucek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 a mi ? no jakiś tam zielony redd's by się chyba znalazł :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 11:32_________________________________________________ Ciebie to bym nawet "piwosza" nie kupił Wiem No ale cóż młodość ma swoje prawa Ale i tak Cię lubię a ja Ciebie nie - webasto
Rekomendowane odpowiedzi