Guregoru Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ooo guru jeszcze siedzi A co mam leżeć spadam... do zobaczenia na spocie
Bulik Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Bulik ostatni raz ci poprawiam cytat założysz sie że nie :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Bulik ostatni raz ci poprawiam cytat założysz sie że nie :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 danke za spota ....krolu niemoge otworzyc pliku który mi zgrałeś(wygląda na uszkodzony) Diman dzieki za Vagowanie :notworthy: :notworthy: :notworthy:
gregory Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Siemka! Nikogo nie ma, całe forum dla mnie Ileż tu miejsca Zaraz pobawię się w Gurego, pomoderuje i pousuwam posty [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 21:37_________________________________________________ Pucek ............. za niedługo Patrikos Cię objedzie :gwizdanie: Coś się święci
Seski Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 dzięki wielkie za spota było milo... (cokolwiek może to oznaczac..) troche smuto się dowiedzieć że się ma takiego brzydkiego błęda ale no lepiej wiedzieć niż nie hmm... a teraz będe szukał co oznacza ten błąd i jak na vagu ustawić tą zmieniarkę cholerną... :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ja już też jestem dzięki Panowie za mojego ostatniego spota z wami w najbliższym czasie Egon dzięki za podzwózkę Miron dzięki za chęci
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 I co SoMeS jednak oddales grill już miałem portfel otwierać ale udało mi się te moje chude ręce tam wcisnąć
Seski Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 czasami i chude rence się przydają no proszę :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 czasami i chude rence się przydają no proszę :gwizdanie: dobrze że akurat na cyklu nie jestem
Rekomendowane odpowiedzi