Seski Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 hehe jak byś był to żeby go zdjąć to przez tydzień musiał byś
egon47 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ja już też jestem dzięki Panowie za mojego ostatniego spota z wami w najbliższym czasie Egon dzięki za podzwózkę Miron dzięki za chęci :th: zaden problem w koncu sie przejechales audica z porzadnym silnikiem
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 ja już też jestem dzięki Panowie za mojego ostatniego spota z wami w najbliższym czasie Egon dzięki za podzwózkę Miron dzięki za chęci czasami i chude rence się przydają no proszę :gwizdanie: rence :decayed:[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 23:00_________________________________________________coś Was mało dojechało :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 :th: zaden problem w koncu sie przejechales audica z porzadnym silnikiem
egon47 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ja już też jestem dzięki Panowie za mojego ostatniego spota z wami w najbliższym czasie Egon dzięki za podzwózkę Miron dzięki za chęci czasami i chude rence się przydają no proszę :gwizdanie: rence :decayed:[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 23:00_________________________________________________coś Was mało dojechało :gwizdanie: oni maja za slabe fury nie tak jak my w trójke hehe jak zawsze rybnicka szybko lyknienta przez nas
Seski Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 ja już też jestem dzięki Panowie za mojego ostatniego spota z wami w najbliższym czasie Egon dzięki za podzwózkę Miron dzięki za chęci czasami i chude rence się przydają no proszę :gwizdanie: rence :decayed:[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 23:00_________________________________________________coś Was mało dojechało :gwizdanie: no nie czepiaj się takich drobnych szczegółów już prawie spie...
egon47 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Dobra Pany ja zdupiam juz spac jutro rano do roboty zachcialo mi sie modów w aucie
Seski Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 egon47 popieram cię i włąsnie robie to samo... trzymajcie się do sklikania i zobaczenia
Pucek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 no ja też jestem, w drodze powrotnej mało brakowało i byśmy się a Arkiem pogonili z tajnymi psami z czarnej vectry :gwizdanie: trochę pojeździłem sobie niebieskim avantem na gnojówkę, no i mam cholerny dylemat, czy gwint czy same springi :gwizdanie: jutro raczej będzie wiadomo :> noo i potem Arek jako jeden z nielicznych mógł się przejechać moim apu...oczywiście na miejscu pasażera Dzięki Wszystkim za spota
A-rek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 no i ja jestem :> dzieki wam za fajnego spota i to tak licznego dzieki Pucek za podwozke auto odstawione zonie wiec mozna cos procentowego sie napic, tylko co :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 wiec mozna cos procentowego sie napic, tylko co :gwizdanie: zimny heniek daje rade
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Mirek jesteś zły? ;( nie - ale kropka musisz dostać
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 danke za spota ....krolu niemoge otworzyc pliku który mi zgrałeś(wygląda na uszkodzony) Diman dzieki za Vagowanie :notworthy: :notworthy: :notworthy: to jest office 2007.... docx... zainstaluj sobie nowy albo ci wyśle w wersji 2000...
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 nie - ale kropka musisz dostać daj czerwonego jak się dodawało do ignorowanych bo coś mi się zjebało?
A-rek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 w drodze powrotnej mało brakowało i byśmy się a Arkiem pogonili z tajnymi psami z czarnej vectry no malo brakowalo ale cos mi podpowiedzialo aby zwolnic. Pucek ale temu z Mondeo dalismy rade
Rekomendowane odpowiedzi