A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 dobra - trzeba się wyspać do jutra oczywiście Wy możecie pisać spij dobrze Mironie i dziekujemy za pozwolenie
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 no ale Gregory za to w sexie to jest ciemny Mam nadzieję, że chciałeś napisać "w saxie" Bo nie grywam to fakt Ledwo mu ptaszek się dzwignął i już kozaczy
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 dobra - trzeba się wyspać do jutra oczywiście Wy możecie pisać
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 dobra - trzeba się wyspać do jutra oczywiście Wy możecie pisać dzięki za pozwolenie dziadku [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 00:38_________________________________________________ wlaczcie TVN!!!! już dawno patrze bo ci o tym powiedziałem to włączyłeś panowie a gdzie jest Diman? bo coś go niewidzę
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 dobra - trzeba się wyspać do jutra oczywiście Wy możecie pisać spij dobrze Mironie i dziekujemy za pozwolenie ale waflujesz no ale Gregory za to w sexie to jest ciemny Mam nadzieję, że chciałeś napisać "w saxie" Bo nie grywam to fakt Ledwo mu ptaszek się dzwignął i już kozaczy coraz bardziej ciekawy jest ten film :decayed:
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Ledwo mu ptaszek się dzwignął i już kozaczy
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 już dawno patrze to nie szlo predzej powiedziec ze takie ladne "foczki" tam wystepuja
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregory, oj dużo byś się mógł nauczyć już dawno patrze to nie szlo predzej powiedziec ze takie ladne "foczki" tam wystepuja pisałem przecież że nie lubię się chwalić
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Ledwo mu ptaszek się dzwignął i już kozaczy a Ty to się w ogóle nie odzywaj :gwizdanie: Arek, ta w białym jest MEGA
bakuś Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Ledwo mu ptaszek się dzwignął i już kozaczy Tyaaa... chyba ledwo co zaczęły mu włosy roznąć gówniarz jeden :polew:
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregory, oj dużo byś się mógł nauczyć Tylko proszę nie chciej w wdzięczności do mnie za małą pomoć w rezaniu instruować mnie w bzykanku
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 a Ty to się w ogóle nie odzywaj :gwizdanie: coś Ci nie pasuje dziubasku?
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregory, oj dużo byś się mógł nauczyć Tylko proszę nie chciej w wdzięczności do mnie za małą pomoć w rezaniu instruować mnie w bzykanku co ty masz za pomysły :gwizdanie: Kamil, wypad na SK, to nie Twój rewir :gwizdanie:
bakuś Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregory, oj dużo byś się mógł nauczyć Tylko proszę nie chciej w wdzięczności do mnie za małą pomoć w rezaniu instruować mnie w bzykanku To będzie pół biedy jak będzie chciał Cię tylko poinstruować...
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 a Ty to się w ogóle nie odzywaj :gwizdanie: coś Ci nie pasuje dziubasku? ledwo co Guru dał mi spokój, a teraz Ten się przystawia... Miron, ja myślę że Guru mógł by sobie pozwolić na tego czarnego
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 To będzie pół biedy jak będzie chciał Cię tylko poinstruować... gorzej jak go wyciągnie na stół :polew:
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregory, oj dużo byś się mógł nauczyć Tylko proszę nie chciej w wdzięczności do mnie za małą pomoć w rezaniu instruować mnie w bzykanku To będzie pół biedy jak będzie chciał Cię tylko poinstruować... igrasz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi