Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i paszli :(

idę spać - Wy możcie napitalać dalej w te klawiatury bo młodzi jesteście :decayed:

mam nadzieje, że takie wieczorki to już standard będzie :naughty:

no trzeba tradycje zmienić - żeby opijać co 1000 strone a nie co 100 bo jak tak dalej będzie to się będziemy musieli spotykać w piątki i środy :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to jak wszyscy poszli to ja też spadam dobranoc jeśli ktoś jeszcze został :hi:

Opublikowano

eee włożyłem food do mikrofali a tu 8 wiadomości...

Ja poszedlem na chwile :sexinbed: a tu ponad 10 stron, was naprwde pogrzało :> Nie spi ktos jeszcze ? [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 00:16_________________________________________________Widze, ze wszyscy juz spia :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 00:29_________________________________________________No nic ide spac Dobranoc :hi:

Opublikowano

Dobranoc Czester i cała reszta spamowiczów co chcieli mnie wykończyć z rańca ale sie nie dałem i od 40 min. czytam te głupoty :evil:

Chciałem z kimś popisać a tu lipa jestem sam :confused4:

A propos rangi na forum ja też poproszę jakiś avans :tongue4: puki jeszcze jestem na A4 klub polska bo jak tak dalej pójdzie z moim wozidełkiem to nigdy nie wiadomo czy nie wyląduje na LOS OMEGOS BESTIALOS.PL :polew: :polew: :polew: Kó...a ale se nazwę wymyślili na szybko chyba dlatego że im tak szybko rdza wpier...a nadkola i drzwi :polew:

Dobranoc panowie do południa powinienem sie znów odezwać :hi:

Opublikowano

Witam wszystkich :hi:

Ja poszedlem na chwile :sexinbed:

Czester ta ikonka nie oznacza że śpisz :tongue4::decayed:

Opublikowano

:hi:

no to mnie rozczarowaliście - myślałem że maraton pociągniecie do 2.00 a tu widzę wszyscy z sił opadli i pozasypiali przy klawiaturach - ale trzeba przyznać jazda wcvzoraj była na maxa, człowiek kombinował jak tu coś napisać żeby zdążyć wysłać :polew:

Opublikowano

no to mnie rozczarowaliście - myślałem że maraton pociągniecie do 2.00 a tu widzę wszyscy z sił opadli i pozasypiali przy klawiaturach - ale trzeba przyznać jazda wcvzoraj była na maxa, człowiek kombinował jak tu coś napisać żeby zdążyć wysłać :polew:

Chyba ten długi weekend tak wszystkich nastroił :)

Opublikowano

Rozumiem że dziś się spotykacie o tej samej porze przy tym samym piwku :decayed:

bo wiadomo co dzisiaj nastąpi ( nie widzę innej opcji ) :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

Rozumiem że dziś się spotykacie o tej samej porze przy tym samym piwku :decayed:

bo wiadomo co dzisiaj nastąpi ( nie widzę innej opcji ) :decayed: :gwizdanie:

Chyba spotykamy :baseball:

Bo reszta się zgadza no może piwko będzie inne bo przy pustej butelce nie będę siedział :wink4:

Opublikowano

Chyba spotykamy

chętnie ale dziś nie dam rady - we wtorki mam hale na 21.00 do 23.00 - a jak wracaj jestem praiwe nie żywy

Opublikowano

siemacie poszliscie wczoraj po bandzie wieczorem godzina czytania z rana masakra ja sie szybkiego czytania musze nauczyc bo teraz jetem na L4 ale potem to nie bede mial tyle czasu na czytanie

Opublikowano

Chyba spotykamy

chętnie ale dziś nie dam rady - we wtorki mam hale na 21.00 do 23.00 - a jak wracaj jestem praiwe nie żywy

Dobra wybaczymy :naughty::decayed:

siemacie poszliscie wczoraj po bandzie wieczorem godzina czytania z rana masakra ja sie szybkiego czytania musze nauczyc bo teraz jetem na L4 ale potem to nie bede mial tyle czasu na czytanie

Ucz się jak masz L4 ucz bo potem nie będziesz miał kiedy :wink4:

Opublikowano

diman na zlocik letni jedziesz czy się tak tylko do przygody zapisałeś ?

Opublikowano

Śmiem twierdzić że coś się rozmowa nie klei rano :decayed:

Opublikowano

Śmiem twierdzić że coś się rozmowa nie klei rano :decayed:

:decayed:

napewno wszyscy w robocie, się nauczyli i teraz chodzą do tej roboty jakby innych zajęć nie było :decayed:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 09:01_________________________________________________Guru pamiętaj o klockach - sprawdź przy okazji[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 09:02_________________________________________________acha i mam pytanko - zmieniamy nazwę z "zloty śląskie" na "Czat śląski" :polew:

Opublikowano

napewno wszyscy w robocie, się nauczyli i teraz chodzą do tej roboty jakby innych zajęć nie było :decayed:

Eh ta praca :kox:

Guru pamiętaj o klockach - sprawdź przy okazji

Pamiętam :good:

acha i mam pytanko - zmieniamy nazwę z "zloty śląskie" na "Czat śląski" :polew:

Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie :gwizdanie: :naughty:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 09:10_________________________________________________Ps. Ty pisałeś że w piątek o 16 będziesz wiedział czy przyjedziesz na spocika a przecież w piątek święto jest to nie masz wymówki :tongue4::decayed:

Opublikowano

No niestety wszyscy woczraj wymiekli i nie bylo z kim popisac ;(

Opublikowano

Ps. Ty pisałeś że w piątek o 16 będziesz wiedział czy przyjedziesz na spocika a przecież w piątek święto jest to nie masz wymówki

:decayed: jak jakiś wyjazd nie będzie mi się szykował to będę

Arena w piątek zamknięta - cały parking nasz - no i moja kasy nie wyda :polew:

Opublikowano

Arena w piątek zamknięta - cały parking nasz - no i moja kasy nie wyda :polew:

Widzisz same plusy to będzie twój najtańszy spot :decayed:

No niestety wszyscy woczraj wymiekli i nie bylo z kim popisac ;(

Dobry :hi:

Opublikowano

No wlasnie Miron tez chcialem napisac, ze same plusy wiec nie moze Cie nie byc :evil: