miron78 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no i paszli idę spać - Wy możcie napitalać dalej w te klawiatury bo młodzi jesteście mam nadzieje, że takie wieczorki to już standard będzie no trzeba tradycje zmienić - żeby opijać co 1000 strone a nie co 100 bo jak tak dalej będzie to się będziemy musieli spotykać w piątki i środy
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 No to jak wszyscy poszli to ja też spadam dobranoc jeśli ktoś jeszcze został
czester Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 eee włożyłem food do mikrofali a tu 8 wiadomości... Ja poszedlem na chwile a tu ponad 10 stron, was naprwde pogrzało :> Nie spi ktos jeszcze ? [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 00:16_________________________________________________Widze, ze wszyscy juz spia :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 00:29_________________________________________________No nic ide spac Dobranoc
Pelex Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Dobranoc Czester i cała reszta spamowiczów co chcieli mnie wykończyć z rańca ale sie nie dałem i od 40 min. czytam te głupoty Chciałem z kimś popisać a tu lipa jestem sam A propos rangi na forum ja też poproszę jakiś avans puki jeszcze jestem na A4 klub polska bo jak tak dalej pójdzie z moim wozidełkiem to nigdy nie wiadomo czy nie wyląduje na LOS OMEGOS BESTIALOS.PL :polew: Kó...a ale se nazwę wymyślili na szybko chyba dlatego że im tak szybko rdza wpier...a nadkola i drzwi Dobranoc panowie do południa powinienem sie znów odezwać
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Ja poszedlem na chwile Czester ta ikonka nie oznacza że śpisz
miron78 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 no to mnie rozczarowaliście - myślałem że maraton pociągniecie do 2.00 a tu widzę wszyscy z sił opadli i pozasypiali przy klawiaturach - ale trzeba przyznać jazda wcvzoraj była na maxa, człowiek kombinował jak tu coś napisać żeby zdążyć wysłać
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 no to mnie rozczarowaliście - myślałem że maraton pociągniecie do 2.00 a tu widzę wszyscy z sił opadli i pozasypiali przy klawiaturach - ale trzeba przyznać jazda wcvzoraj była na maxa, człowiek kombinował jak tu coś napisać żeby zdążyć wysłać Chyba ten długi weekend tak wszystkich nastroił
miron78 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Rozumiem że dziś się spotykacie o tej samej porze przy tym samym piwku bo wiadomo co dzisiaj nastąpi ( nie widzę innej opcji ) :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Rozumiem że dziś się spotykacie o tej samej porze przy tym samym piwku bo wiadomo co dzisiaj nastąpi ( nie widzę innej opcji ) :gwizdanie: Chyba spotykamy Bo reszta się zgadza no może piwko będzie inne bo przy pustej butelce nie będę siedział
miron78 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Chyba spotykamy chętnie ale dziś nie dam rady - we wtorki mam hale na 21.00 do 23.00 - a jak wracaj jestem praiwe nie żywy
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 siemacie poszliscie wczoraj po bandzie wieczorem godzina czytania z rana masakra ja sie szybkiego czytania musze nauczyc bo teraz jetem na L4 ale potem to nie bede mial tyle czasu na czytanie
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Chyba spotykamy chętnie ale dziś nie dam rady - we wtorki mam hale na 21.00 do 23.00 - a jak wracaj jestem praiwe nie żywy Dobra wybaczymy siemacie poszliscie wczoraj po bandzie wieczorem godzina czytania z rana masakra ja sie szybkiego czytania musze nauczyc bo teraz jetem na L4 ale potem to nie bede mial tyle czasu na czytanie Ucz się jak masz L4 ucz bo potem nie będziesz miał kiedy
miron78 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 siemacie poszliscie wczoraj po bandzie wieczorem godzina czytania z rana masakra ja sie szybkiego czytania musze nauczyc bo teraz jetem na L4 ale potem to nie bede mial tyle czasu na czytanie diman na zlocik letni jedziesz czy się tak tylko do przygody zapisałeś ?
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Śmiem twierdzić że coś się rozmowa nie klei rano
miron78 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Śmiem twierdzić że coś się rozmowa nie klei rano napewno wszyscy w robocie, się nauczyli i teraz chodzą do tej roboty jakby innych zajęć nie było [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 09:01_________________________________________________Guru pamiętaj o klockach - sprawdź przy okazji[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 09:02_________________________________________________acha i mam pytanko - zmieniamy nazwę z "zloty śląskie" na "Czat śląski"
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 napewno wszyscy w robocie, się nauczyli i teraz chodzą do tej roboty jakby innych zajęć nie było Eh ta praca Guru pamiętaj o klockach - sprawdź przy okazji Pamiętam acha i mam pytanko - zmieniamy nazwę z "zloty śląskie" na "Czat śląski" Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 09:10_________________________________________________Ps. Ty pisałeś że w piątek o 16 będziesz wiedział czy przyjedziesz na spocika a przecież w piątek święto jest to nie masz wymówki
czester Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No niestety wszyscy woczraj wymiekli i nie bylo z kim popisac ;(
miron78 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ps. Ty pisałeś że w piątek o 16 będziesz wiedział czy przyjedziesz na spocika a przecież w piątek święto jest to nie masz wymówki jak jakiś wyjazd nie będzie mi się szykował to będę Arena w piątek zamknięta - cały parking nasz - no i moja kasy nie wyda
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Arena w piątek zamknięta - cały parking nasz - no i moja kasy nie wyda Widzisz same plusy to będzie twój najtańszy spot No niestety wszyscy woczraj wymiekli i nie bylo z kim popisac ;( Dobry
czester Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No wlasnie Miron tez chcialem napisac, ze same plusy wiec nie moze Cie nie byc
Rekomendowane odpowiedzi