MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Majkel, a jak Cie przeprasza? Kupuje mi kupon do ASO Audi eee a ja myślałem że bardziej przyjemnie Wg Ciebie romantyku co znaczy przyjemnie ?? Bo z jednej takiej przyjemności to teraz mam Lene
bakuś Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nie posiadam takiej nie no, na klucz 14, zobaczę w etce jaki rozmiar jutro parę minut po 14:00 czyli tam przed kopalnią? a za wiaduktem Nie, tam gdzie auto Kędziora mam. Weź sobie navi... To była zwykła śruba z metrycznym gwintem. Dam Ci jutro taką wzmocnioną.
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Majkel, a jak Cie przeprasza? Kupuje mi kupon do ASO Audi eee a ja myślałem że bardziej przyjemnie Wg Ciebie romantyku co znaczy przyjemnie ?? Bo z jednej takiej przyjemności to teraz mam Lene nie no ja nic nie myślę ale fajnie jest jak kobieta prosi o sex nie posiadam takiej nie no, na klucz 14, zobaczę w etce jaki rozmiar jutro parę minut po 14:00 czyli tam przed kopalnią? a za wiaduktem Nie, tam gdzie auto Kędziora mam. Weź sobie navi... To była zwykła śruba z metrycznym gwintem. Dam Ci jutro taką wzmocnioną. spoko, przepalimy tego jego strucla odrazu
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nie posiadam takiej nie no, na klucz 14, zobaczę w etce jaki rozmiar jutro parę minut po 14:00 czyli tam przed kopalnią? a za wiaduktem Nie, tam gdzie auto Kędziora mam. Weź sobie navi... To była zwykła śruba z metrycznym gwintem. Dam Ci jutro taką wzmocnioną. nic mu niedawaj Pucek nieprzeszkadzaj Kamilowi gdy pracuję przy mojej lali
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nie posiadam takiej nie no, na klucz 14, zobaczę w etce jaki rozmiar jutro parę minut po 14:00 czyli tam przed kopalnią? a za wiaduktem Nie, tam gdzie auto Kędziora mam. Weź sobie navi... To była zwykła śruba z metrycznym gwintem. Dam Ci jutro taką wzmocnioną. nic mu niedawaj Pucek nieprzeszkadzaj Kamilowi gdy pracuję przy mojej lali a właśnie że specjalnie wpadnę, przy okazji poluźnię Ci śruby w kołach, tak żebyś więcej tego dresu nie założył [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 20:29_________________________________________________no i jest... SZEF WSZYSTKICH SZEFÓW :> :> :> popatrz, jacy My potrafimy być mili i dobrzy...pewnie z tej strony Nas nie znałeś
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek chyba będziemy musieli jutro na spocie sobie poważnie porozmawiać
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ciekawe jak Miron skomentuje nasze rozmowy w Toku
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pucek chyba będziemy musieli jutro na spocie sobie poważnie porozmawiać jak będziesz miał Kolego jak dojechać :nabijasie:
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ciekawe jak Miron skomentuje nasze rozmowy w Toku pewnie się załamie i wyjdzie przyjadę na rowerze
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no nic Panowie trzeba by było się zacząć pakować hmm..
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ciekawe jak Miron skomentuje nasze rozmowy w Toku pewnie będzie mile zaskoczony że tak spokojnie i życiowo
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ciekawe jak Miron skomentuje nasze rozmowy w Toku Może zachowa się jak Anna Maria Wesołowska
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no nic Panowie trzeba by było się zacząć pakować hmm.. nareszcie
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no nic Panowie trzeba by było się zacząć pakować hmm.. Długa droga co...[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 20:34_________________________________________________ no nic Panowie trzeba by było się zacząć pakować hmm.. nareszcie
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ciekawe jak Miron skomentuje nasze rozmowy w Toku pewnie będzie mile zaskoczony że tak spokojnie i życiowo dokladnie pewnie stwierdzi ze pomylil fora
Bulik Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ciekawe jak Miron skomentuje nasze rozmowy w Toku Może zachowa się jak Anna Maria Wesołowska taaaak, a wyrok po reklamach
bakuś Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 HAHA nawet Ci przez okno nie dam popatrzeć jak nieskończone...
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ciekawe jak Miron skomentuje nasze rozmowy w Toku pewnie będzie mile zaskoczony że tak spokojnie i życiowo dokladnie pewnie stwierdzi ze pomylil fora nooo to dość tej ściemy po kim jedziemy?
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ciekawe jak Miron skomentuje nasze rozmowy w Toku Może zachowa się jak Anna Maria Wesołowska taaaak, a wyrok po reklamach
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 HAHA nawet Ci przez okno nie dam popatrzeć jak nieskończone... chyba nie wiesz co piszesz :gwizdanie: nie być żyła
Rekomendowane odpowiedzi