Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Semes te od Czestera będą GIT :wink4:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

buhheheheh noo ja już nie chciałem o tym pisać, że te 300 może do piątku być, ale cóż, jak stawiał Prezes, to teraz czas na Vice Prezesa :>

i nawet będę :polew: bo za tydzień mam II zmiane więc lipa

Pelex springi w avancie z tyłu są wzmacniane, tzn. twardsze i nie żebym Ci kupca straszył, ale obawiam się że po założeniu twojego pakietu do jego wozidła plus jego 18'' i może się seeeerio zdziwić, koło mu się nie zmieści :polew:

ja teraz mam na niecałej połowie, ledwo 17'' weszło, i tak obcieram o nadkole na zakrętach, a co gdybym 18'' zapodał :kox:

SOMES ale pojechałeś z tym obcinaniem sprężyny - to największa głupota tego roku, zauważ jak sprężyna jest zbudowana, jak byś się skusił na to to sprężyna na wywalenie!

pozatym pomyśl że jeździsz na 18'' więc nie przesadzaj, możemy u mnie założyć twoje 18'' i zerkniesz se jak siądzie na -30 bo około tyle mam teraz

PROPOZYCJA

a może tak zrobić dłuższy spocik??? jest wolne, święto państwowe, nikt nie pracuje! może np. na 17??? chyba że nawet na 16??? bo pogoda ma być mega, 23 stopnie, wtedy rozkładamy grill tam na parkingu, autka fajnie poustawiamy, porobimy fotki, pośmigamy hummerem, zorganizować sobie coś lepszego niż zawsze :naughty:

takie serio duuuże rozpoczęcie sezonu :wink4:

co wy na to???

pucek ja jestem za jak inni tez to sobie pogrilujemy

Opublikowano

czester a co za felge i opone tam masz? :naughty:

bo siedzi fajniutko :kox:

Opublikowano

czester a co za felge i opone tam masz? :naughty:

bo siedzi fajniutko :kox:

17 cali

Opublikowano

hmm to na 18 chyba będzie nieco lepiej :mysli:

Opublikowano
Hopy jak dziś, jutro i w czwartek wieczorkiem dacie czadu tak jak wczoraj to coś czuję że Guru jeszcze 1 maja rano będzie biegał i szukał otwartego sklepu
hehe , a ja jak mi sie nie uda wbic regularnie w ciagu 2 najblizyszych dni to bede siedzial , czytal i ... spot piatkowy mnie minie , spamerzy :kox:
a może tak zrobić dłuższy spocik??? jest wolne, święto państwowe, nikt nie pracuje! może np. na 17??? chyba że nawet na 16??? bo pogoda ma być mega, 23 stopnie, wtedy rozkładamy grill tam na parkingu, autka fajnie poustawiamy, porobimy fotki, pośmigamy hummerem, zorganizować sobie coś lepszego niż zawsze

takie serio duuuże rozpoczęcie sezonu

co wy na to???

--> jak dla mnie :good:
Opublikowano

w ogóle to w tym wątku mam już 125 wiadomości :decayed:

czester :cool1:

Opublikowano

możecie się zbierać o której Wam sie podoba, ja sie dostosuje a przyjadę i tak o której tylko będę mógł - więc w najgorszym wypadku będę troszek później[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 17:46_________________________________________________

a mnie sie wydaje że właśnie połkneliśmy bielsko :cool1:

teraz czas na kraków :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

sparki ciiii :decayed:

ja też jeszcze nie wiem o której będę ale wstępnie nastawiam się na 18 :good:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 17:47_________________________________________________kraków :blink: osz kur.... teraz dopiero widzę gdzie są spamerzy prawdziwi :polew:

Opublikowano

kurka brakuje mi emotki jednej trudno...

:witch: na kraków :decayed:

Opublikowano

kurka brakuje mi emotki jednej trudno...

:witch: na kraków :decayed:

:polew:

Opublikowano

jak byśmy utrzymali tempo z wczoraj wieczorem przez kilka dni ciągle to tydzień i są nasi :naughty::polew:

Miron zmień emotke przy wątku bo bielszczanie się cieszą --> " :decayed:" a nie mają z czego :banan:

Opublikowano

Dajcie już spokój naszym kolegom bo im się szczukać będzie :)[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 17:55_________________________________________________Lepiej dogrywajcie sprawę piątku :wink4:

Opublikowano

SomeS mało brakło a miałbym do ciebie mega zestaw, gość wycofał oferty bo było za tanio :gwizdanie:

patrz

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=617104467&errmsg=Ta+aukcja+ju%C5%BC+si%C4%99+zako%C5%84czy%C5%82a.

najlepiej coś - 30mm i wystarczy

teraz mi tak siedzi na gwincie

zdjcie0051.jpg

Opublikowano

A wiecie kiedy musimy mega imprezę odwalić - i niech każdy już sobie lepiej wolne zaklepie, 25 czerwiec - będą pierwsze urodzinki naszych zlocików :)

Opublikowano

jak byś coś pucek podobnego widział to daj znać :good: ile gościu za to chciał? :cool1:

tylko mnie interesuje by było to tanio bo gleba musi być ale fundusz się przez tego strzała nieco rozpłynął :gwizdanie:

siedzi Ci to ładnie :naughty:

Opublikowano

licytowałem za 200 :tongue4: tak akurat trafiłem jak popatrzyłem

Miro 25 czerwiec to jedynie były zapowiedzi/zaprosiny na spota, ja bym bardziej był za 5 lipca, to dzień naszego PIERWSZEGO spota, i to było by chyba najlepsze :wink4: