stanley Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 podobno pijaństwo i chamsto w tych gliwicach PS. ja Kędziorowi wierzę... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 podobno pijaństwo i chamsto w tych gliwicach PS. ja Kędziorowi wierzę... :gwizdanie: Stanley wysiadamy z auta a tu wiesz chowają flaszki żeby niebyło widać że piją Diman nagle wyciąga swojego stacjonarnego kompa z przenośnym monitorem 15' i udaję że vaguje auta, mówie ci paranaja same pijoki :gwizdanie:
stanley Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 o f*ck, to jakaś maskra musiała być, a co na to ochrona?
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 o f*ck, to jakaś maskra musiała być, a co na to ochrona? wiesz a najgorsze to jest to że nawet niepoczęstowali :gwizdanie: wiadomo że ja i tak bym się nienapił no ale zaproponować mogli :gwizdanie: :polew: Ps. Stanley niepiszemy tutaj żeby im postów nie nabijać :polew: :polew:
stanley Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 o f*ck, to jakaś maskra musiała być, a co na to ochrona? wiesz a najgorsze to jest to że nawet niepoczęstowali :gwizdanie: wiadomo że ja i tak bym się nienapił no ale zaproponować mogli :gwizdanie: :polew: Ps. Stanley niepiszemy tutaj żeby im postów nie nabijać :polew: :polew: ti chyba nie jest ta słynna polska gościnność :gwizdanie: dobra, już tu nie piszę
OKO Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Siema dzieki za spota __________ diman tych hot-dogów ci nie wybacze :polew: _______________ o f*ck, to jakaś maskra musiała być, a co na to ochrona? wiesz a najgorsze to jest to że nawet niepoczęstowali :gwizdanie: wiadomo że ja i tak bym się nienapił no ale zaproponować mogli :gwizdanie: :polew: Ps. Stanley niepiszemy tutaj żeby im postów nie nabijać :polew: :polew: nie dość ze wszystko zjedli to jeszcze my wyjeżdzaliśmy ostatni zero gościnności :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Dzięki za wczoraj chłopaki choć gościnni to wy nie jesteście Diman z Mironem nas cały czas wyganiali a i Pucek też się nie popisał. Poczekajcie aż przyjedziecie do nas :gwizdanie: Nie piszę tu bo za dużo postów będą mieli
Seski Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 hehe widze ze wczoraj sie troche dzialo a ja na egzamin sie uczylem... ale mam nadzieje ze przyniesie to za chwile jakies dobre skutki bo jak nie to
Skydiver Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Tak czy siak najważniejsze że chłopaki z Katowic zadowoleni ze spocika i im się podobalo
tomq Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 podobno pijaństwo i chamsto w tych gliwicach PS. ja Kędziorowi wierzę... :gwizdanie: Stanley wysiadamy z auta a tu wiesz chowają flaszki żeby niebyło widać że piją Diman nagle wyciąga swojego stacjonarnego kompa z przenośnym monitorem 15' i udaję że vaguje auta, mówie ci paranaja same pijoki :gwizdanie: ten monitor byl dupny dzieku za spocika , i dziekuje kolega co sie pobrudzili vagujac moja bryczke poprosilbym o logi na pw
bish - kopt Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 siemanko wszystkim ...ale bandy sie wczoraj nazbierało ...syndykat gliwicki rośnie w siłę
MAJKI Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Pijoki żyjecie?? Piekny misz-masz w głowie ale jest jeden plus dopiero sobota Do 5.30 Gwarek był nasz :>
Bulik Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 siemka ...i ja juz wróciłem ze spota ................ ale nie wiem gdzie zostawiłem
Skydiver Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 siemano z rańca Pelex dzisiaj tfuj dzień więc szykuj wątrobę :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi