keżor Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 To juz to lepsze Bardzo odważny skok do basenu (full version) ponoć potem wyszło że to mistyfikacja była niestety ale jak to pierwszy raz oglądałem to :
Patrikos28 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Co tu taka sobotnia cisza ?? wszyscy oglądają skoki :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Co tu taka sobotnia cisza ?? wszyscy oglądają skoki :gwizdanie: Ale to nie sezon na prawdziwe skoki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Co tu taka sobotnia cisza ?? wszyscy oglądają skoki :gwizdanie: Ale to nie sezon na prawdziwe skoki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: twardziele skaczą cały rok, tylko miękkie pipy boją się zimy :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 twardziele skaczą cały rok, tylko miękkie pipy boją się zimy :gwizdanie: Że co że pipa jesteś :?: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Patrikos28 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 twardziele skaczą cały rok, tylko miękkie pipy boją się zimy :gwizdanie: Że co że pipa jesteś :?: :laghing2: :laghing2: :laghing2: ja skacze cały rok na okrągło więc kto tu jest pipa :polew:
Skydiver Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ja skacze cały rok na okrągło Oki to na spocie skoczysz nam do Carrefoura po piwo :good:
Patrikos28 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ja skacze cały rok na okrągło Oki to na spocie skoczysz nam do Carrefoura po piwo :good: słyszałem ,że teraz Twoja kolej :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ja skacze cały rok na okrągło Oki to na spocie skoczysz nam do Carrefoura po piwo :good: słyszałem ,że teraz Twoja kolej :gwizdanie: Ale ja nie skacze cały rok na okrągło jak Ty :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ja skacze cały rok na okrągło Oki to na spocie skoczysz nam do Carrefoura po piwo :good: słyszałem ,że teraz Twoja kolej :gwizdanie: Ale ja nie skacze cały rok na okrągło jak Ty :gwizdanie: więc najwyższa pora się przełamać i skakać cały rok :polew:
Skydiver Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ja skacze cały rok na okrągło Oki to na spocie skoczysz nam do Carrefoura po piwo :good: Jak będzie trzeba to Cie zmotywujemy ........ leć Łukasz leć ......... :polew:
Patrikos28 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ja skacze cały rok na okrągło Oki to na spocie skoczysz nam do Carrefoura po piwo :good: Jak będzie trzeba to Cie zmotywujemy ........ leć Łukasz leć ......... :polew: mnie nie trzeba motywować widzę ,że to raczej ciebie bedzie trzeba zmotywować .... leć SKY leć :polew:
krolu Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 co tam słychać wieczorkiem ? a na rowerku byłem ... teraz trochę czytam - o możliwościach naszego kabelka :kox:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 22:46_________________________________________________może już w piątek będzie :kox:
Patrikos28 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 i co tam ma za możliwości :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 i co tam ma za możliwości :gwizdanie: zobaczymy
Rekomendowane odpowiedzi