Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Hej ludzie jest dzisiaj spocik?? Bo z checią bym wpadł pogadać

Jasne że jest - wpadaj i się nie zastanawiaj :wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hehehe cc to prawie jak a4 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ale już sytuację opanowałem :dance: moja czerwona strzała sprawna w 99,999999999%

przegub reanimowany choć nie wiadomo jak długo wytrzyma ale mam nadzieję że jak najdłużej bo nowy jest trudno dostępny w przystępnej cenie :wallbash:

ale suma sumarum dzisiaj jestem na spocie A4 a nie cc :polew::kox:

Opublikowano

a niezauwalyli bysmy pewnie roznicy cc a a4 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

kto by tam zauważył, stanąłbyś w rzędzie, nie było by różnicy ;p :cool1: :gwizdanie:

Dawid jadymy dziś jak zawsze ??

Opublikowano
  • Autor

Do wszystkich jadących od strony - Rybnika/Knurowa - Stacja Shell na wlocie do Gliwic godz.18.45

Opublikowano

ok to jedziemy:)

Opublikowano

noo Panowie jedziemy oczywiście...:P tak jak Miron wspomniał o 18:45 na shell Gliwice...

natomiast ekipa Rybnik/Wodzisław i reszta z naszej okolicy wyjeźdza o 18:15 z Kąpieliska RUDA RYBNIK...

więc do wieczora :>

Opublikowano

Miron pytanko mam ku ścisłości bierzesz na 100 % hummerka bo mój młodszy bracik widział go na zdjęciach i się napalił to bym go wziął dzisiaj co by se oblukał

Opublikowano
  • Autor

Zabrać zabiore - oby się nie zbuntował na miejscu :wink4:[br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 14:05 _________________________________________________ja juz spadam - do wieczorka :hi:

Opublikowano

No ostatnio już się dość pobuntował a szczerze mówiąc to ja też bym sie z chęcią nim śmignął to oby dziś odpaliła machina :) jak oczywiście się nie boisz i dasz nim pośmigać :gwizdanie:

Opublikowano

To chyba będzie musiała być zrzuta na paliwo ;p do hummera każdy chce sie przejechać ;p - jaka atrakcja :decayed:

łogieńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńńn :cool1:

Opublikowano

Miron to ma pecha jak nie maltretują jego audi to autko na sterowanie :polew:

Opublikowano

Jaktam panowie pogódka w Gliwicach ? U mnie niezła burza jest, mam nadzieję, że u Was będzie lepiej, bo marnie tak na spocie siedziec w aucie :gwizdanie:

Opublikowano

20 km od Gliwic ;p słonko jak cholera :cool1:

Opublikowano

W Gliwicach ładnie przyświeca słoneczko

Opublikowano

Oj chłopaki, ale pogode zamówiliście :wink4:

Byłem w 3/4 drogi i jak przestałem widzie na 100m przed siebie to zawróciłem. Próbowałem dzwoni do Mirona żeby spytac co planujecie, ale był poza zasięgiem.

Był ktoś w ogóle ?

Opublikowano

temu ja proton nie jechalem wogole bo wiedzialem jaka bedzie pogoda:/ my sie zobaczymy proton w nastepna srode na spocie przy auchan pozdro bo wybieram sie na tydz na slowacje:D

Opublikowano

Panowie spocik byl !! :D hahha takiej ulewy jeszcze nie widziałem :evil: niestety jak sie dało zauwazyć telefony nie działały :confused4: dlatego jechalismy :decayed: było nas z 5 autek + miron......... Corsą......niebieską :cool1:

ridick82 jak mi powiesz ze nie wyprzedzałeś na skrzyżowaniu i to z pasa na skręt w lewo !!!! panowie policjanci którzy jechali w przeciwną stronę na pewno to potwierdzą :polew: :polew: :polew:

wrzucę 2 fotki ze zlotu :decayed: robione telefonem

DSC00237.JPG

DSC00238.JPG

Opublikowano
  • Autor

pogoda w pewnych momentach była żywiołowa - ale zlocik był i twardziele obecność podpisali - jak byłem corsą żonki a A4 bezpieczne w garażu :decayed: ( a zasięgu nie mieliśmy może z godzinke czasu )

Opublikowano

nooo najlepsi byli :polew: heheheh fakt że miałem chwile zwątpienia czy jechać z tego shellla pod arene bo NIC NIE BYŁO WIDAĆ ale jakoś na chybił trafił zajechaliśmy :>

jak kolega wyżej wspomniał było 5 sedanów B5 noo i jedna R8 ,niebieska, z silnikiem 1,4 :polew: Miron se sprawił jak by co :naughty:

noo pogoda nie spisała się, ale Mark mogłeś wpaść:P heh staliśmy przy drzwiach pod specjalnym zadaszeniem zrobionym specjalnie dla nas :polew:

noo i w drodze powrotnej znów wycieraczki na max:/ cóż moooże za tydzień będzie lepiej :gwizdanie:

poozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.