Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehehe no tylko to nie bylo wyprzedznie a raczej wymijanie a kolegów niebieskich nie widziałem. Było miło ja dopiero za 3 tyg bede także bawcie sie pozdro dla wszystkich

tylko miron koloru nie dopasowaliśmy.

Ale spowrotem jechliśmy pomalutku.

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

hehehe no tylko to nie bylo wyprzedznie a raczej wymijanie a kolegów niebieskich nie widziałem. Było miło ja dopiero za 3 tyg bede także bawcie sie pozdro dla wszystkich

tylko miron koloru nie dopasowaliśmy.

Ale spowrotem jechliśmy pomalutku.

nie dopasowaliśmy bo zrezygnowałeś z magnesów - ja w tej konkretnej sprawie na zlota przyjechałem, a jak wspominałem o dobraniu kolorku to mówiłeś że jeszcze nie jesteś zdecydowany - jak będziesz zdecydowany to się zrobi

Opublikowano

nie no miron jestem zdecydowany w sumie tylko że mi to wyleciało z głowy heheheh za 3 tyg bede to cos dobierzemy:) :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

No panowie podziwiam że jednak przyjechaliście ja niestety nie mogłem przyjechać ponieważ ratowałem ludzi z kilku okolicznych wiosek które wichura pozbawiła prądu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/92eb2efa4ea2636d.html byłem w pracy przez dwa dni dopiero dzisiaj moge spokojnie usiąść przy kompie i poczytać co tam u was było na spocie. Pozdrawiam

Opublikowano

nooo najlepsi byli :polew: heheheh fakt że miałem chwile zwątpienia czy jechać z tego shellla pod arene bo NIC NIE BYŁO WIDAĆ ale jakoś na chybił trafił zajechaliśmy :>

jak kolega wyżej wspomniał było 5 sedanów B5 noo i jedna R8 ,niebieska, z silnikiem 1,4 :polew: Miron se sprawił jak by co :naughty:

noo pogoda nie spisała się, ale Mark mogłeś wpaść:P heh staliśmy przy drzwiach pod specjalnym zadaszeniem zrobionym specjalnie dla nas :polew:

noo i w drodze powrotnej znów wycieraczki na max:/ cóż moooże za tydzień będzie lepiej :gwizdanie:

poozdro

ja walczylem do 23 z przedpokojem ale naszczescie w sobote po tygodniu walki udalo mi sie prawie skonczyc remont teraz tylko podlogta i przeciagnac kabel TV przez cale mieszkanie i napewno teraz w paitek wpadne :)

Opublikowano

no w końcu dotarłem do kompa :kox:

koniec urlopu i powrót do szarej rzeczywistości :shocked:

ale spocik się udał :good:

byłem pierwszy, a przy tej pogodzie miałem 15 minut zwątpienia czy ktokolwiek przyjedzie :gwizdanie:

ale zaczekałem i zobaczyłem jak w strugach deszczu nadciąga kolumna :a4fan: a między nimi jakaś niebieska R8 (tylko skąd w niej 5 drzwi ---chyba jakiś MEGA tjunink :polew: )

podróżnik

47b1f05d8e6d64e8.jpg

Opublikowano

dobry powrot z wakacji :P:P niezla musiala byc ostatnia noc :)

Opublikowano
  • Autor
:polew: mega fota :polew:
Opublikowano

ahahahahahhha nie mówcie że to ktoś z klubu... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hhahahahaha po prostu padłem :polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox:

pozdro z nad morza :cool1: :cool1:

Opublikowano

oj oj coś tu cicho się zrobiło co to wszyscy na raz wyjechaliście na wakacje? :wink4:

Opublikowano

kurcze niestety nie będę obecny na najbliższym spocie :wallbash: - druga zmiana -do 22 w robie.

a od dwóch dni walczę z jakimś pieprzonym malware-gen i jak na razie to nie umiem się przebić , a chciałbym uniknąć komendy format:C :confused4:

Lepiej przeskanujcie swoje kompy :kox:

Opublikowano

Miron czy ja dobrze widze :shocked: w dziale Sprzedam zauważyłem do kupienia Mironowóz czy mnie wzrok nie myli co się stało zachorowałeś na A5 3.0 TDi Q :naughty: ?

Opublikowano

o ja pitole...!!! Miron co się dzieje?:/ taka fura, taki piękny styling no i silniczek...i sprzedajesz?:/ coś mi sam nie pasi :tongue4:

może uchylisz rąbka tajemnicy co jest powodem albo co kombinujesz? pewnie wszyscy są ciekawi :wink4:

ps. mnie prawdopodobnie też nie będzie w tym tygodniu bo niestety wyszło jak wyszło że zmieniłem prace i byłem bez wypłaty:/ jednym słowem lipa z kaska :gwizdanie:

Opublikowano

od dwóch dni walczę z jakimś pieprzonym malware-gen i jak na razie to nie umiem się przebić , a chciałbym uniknąć komendy format:C :confused4:

Chodzisz po nie wiem jakich stronkach :naughty: a potem komp pełen wirów :>

Opublikowano

Nie wierze Miron sprzedajesz swoją furę?? (tylko nie mów że corsa bardziej ci odpowiada :polew: :polew:) Pewnie na następnego spota wpadniesz R8 :cwaniak1:

Ps. weźmiesz hummerka jutro bo mnie znowu młodszy bracik męczy czy bedzie autko na sterowanie??

Opublikowano

od dwóch dni walczę z jakimś pieprzonym malware-gen i jak na razie to nie umiem się przebić , a chciałbym uniknąć komendy format:C :confused4:

Chodzisz po nie wiem jakich stronkach :naughty: a potem komp pełen wirów :>

bez przesady chodzę po sprawdzonych stronkach a też kilku znajomym zainfekowało kompy

więc posiadacze AVASTA uważać

Opublikowano

Hey bedzie dzisiaj ktos na spocie ? bo jestem juz w domu, ale z kolei innych nie ma :>

Opublikowano

no no ciekawe jaką będziecie mieli pogodę :gwizdanie:

Bo jak na razie to ciężko stwierdzić czy będzie padać czy nie

acha virus w kompie opanowany :dance: :dance: :dance: :dance: :dance::thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Opublikowano

Pogoda ma byc ladna :dance:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.