Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

m@rk jakie wesele ;p ja tez sie wybieram jutro (czwartek) na wesele ;p :kox: może jedziemy na to samo :gwizdanie: ale raczej nie dam rady wpaść w piątek na zlocik.... szkoda

pozdrawiam

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to wesprzemy was bo wwidze ze słabo z wasza organizacja:D hehe miron a ty obiecales ze przyjedziesz do nas a to my znowu przyjezdzamy do ciebie

Opublikowano

m@rk jakie wesele ;p ja tez sie wybieram jutro (czwartek) na wesele ;p :kox: może jedziemy na to samo :gwizdanie: ale raczej nie dam rady wpaść w piątek na zlocik.... szkoda

pozdrawiam

hehe to moze faktycznie a ty do jakiego miasta jedziesz na to wesele ?? z strony \pana czy \pani mlodej ??

Opublikowano
  • Autor

to wesprzemy was bo wwidze ze słabo z wasza organizacja:D hehe miron a ty obiecales ze przyjedziesz do nas a to my znowu przyjezdzamy do ciebie

no miałem miałem - widzisz jak to jest - zawsze jak jestem w Waszych stronach to albo trafie na wtorek albo na czwartek - taki pech

Opublikowano

miron nie zapomnij tego katalog z lampami... a i nadal na arenie czy przenosimy gdzies indziej?

Opublikowano

A ja już standardowo w robocie w piątek.A żeby było całkiem beznadziejnie to moja żona z naszym :a4fan: ma urlop jeszcze i siedzi u teściów.

I jeszcze jedno.Dziś na skrzyżowaniu Pszczyńska/Kopalniana widziany MAJKI 3646 z kumplami.Koło tego komisu.Szukają fury czy co? :mysli: Przed 18.Jechałem tym nieszczęsnym Aurisem i wpuściłem go przed siebie.B7 na 1 spocie było tylko jedno a poznałem bo miał ramki klubowe.Popatrzył na mnie ale pewnie nie skapował a jak tu zajrzy to będzie wiedział,że ta grzeczność nie była przypadkowa.Wiem,że to nie ten dział ale tu chłop pewnie śledzi wątek bardziej niż te"spotkania na drodze". :wink4:

Opublikowano
  • Autor

miron nie zapomnij tego katalog z lampami... a i nadal na arenie czy przenosimy gdzies indziej?

spotykamy się na arenie - potem pogadamy i pomyślimy - a co do katalogu - postaram się nie zapomnieć :wink4:

Opublikowano

panowie macie jakies atrakcje dla ekipy z B-B

Opublikowano

tak tak jutro tam jesteśmy i to spora ekipa :kox:

Opublikowano

e z atrakcji co by mogli nam zaproponowac to chyba zepsuty humer mirona :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Cześć. Czy mógłby ktoś zabrac VAG-a na jutrzejszy spocik ??? ;(

Opublikowano

Ja zabiorę, jesli oczywiscie bede ale na 99% bede... :)

Opublikowano
  • Autor

e z atrakcji co by mogli nam zaproponowac to chyba zepsuty humer mirona :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

tylko nie zepsuty -to że się na jednym zlociku obraził to jeszcze nie zepsuty :decayed:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2008, 14:17_________________________________________________

panowie macie jakies atrakcje dla ekipy z B-B

atrakcji będzie tyle że lepiej pomyślcie nad noclegiem :>[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2008, 14:18_________________________________________________no to koledzy MIEJSCOWI - tak co dzisiaj troche nas będzie żeby wstydu ilościowego nie było :bicz:

Opublikowano

a na spotach tez można dostać ostrzeżenie? :(

Opublikowano
  • Autor

nie - ale możemy opić te co się już ma :polew::wink4:

Opublikowano

Ja zabiorę, jesli oczywiscie bede ale na 99% bede... :)

to ja tez bede bo chyba mielsimy jakos sie dogadac czy juz zmieniles zdanie :P

Opublikowano

Jak dla mnie spocik rewelacja. Miron dzięki za szybkie wyprowadzenie z Gliwic, dobrze że nie miałem :dziura: bo bym za Tobą nie nadążył. :> Reszcie dzięki za wstępną diagnozę co do auta.

Opublikowano

no naprawde spocik rewelka duzo autek juz nie wspomne o ludziach a to tez zasluga naszych znajomych z Bielska :) dzieka wielkie ze wpadliscie milo bylo zobaczec nowe twarze :) oby wiecej takich spotkan i naprwde trzeba sie zastanowic nad nowa miejscowka biorac pod uwage ze zaczyna sie robic zimno a juz wkrotce bedzie snieg wiec dobrze by bylo przenies sie pod FORUM :evil: :evil: :evil: jest cieplo + swiatlo i w centrum :naughty: :naughty:

P.S

trzeba zrobic glosownie co do miejsca spotkn :) co wy na to ??

Opublikowano

Panowie dzięki za fajnego spota :good: zapraszamy na nasz kwadrat do B. Białej :) Jeszcze raz dzięki :notworthy: koledze Markowi i koledze w białym AEB za wskazanie drogi na ul. pszczyńską :) Miron jak przyjedziesz z Compotów to pochwal się wynikami :good: pozdrówki i do zobaczyska Panowie i Panie :hi:

Opublikowano

Dzieki za wspolnego spota.Było fajnie.Podziękowania dla kolegi od wymiany przegubów i całej reszty za poświęcony czas.Pozdrawiam i do nastepnego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.