Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki i ode mnie. Miło było znów zobaczyc ekipę z Gliwic. Przeciąganie kabli pod wzmacniacz na deszczu mistrzostwo swiata :kox:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No to ja też podziękuję za spotkanie chociaż byłem pierwszy raz , fajnie było się podzielić wiadomościami o :audi: bo tak naprawdę to zajmuję się inną marką na co dzień :oczko:

Opublikowano

Dzieki za wspolnego spota.Było fajnie.Podziękowania dla kolegi od wymiany przegubów i całej reszty za poświęcony czas.Pozdrawiam i do nastepnego

nie ma problemu :kox: tylko szkoda że cierpię na notoryczny brak czasu .

Bo jakby był czas to byśmy ponaprawiali :>

A tak wogóle to :notworthy: dla EKIPY BB za obecność , i mam nadzieję że my też się kiedyś w końcu zbierzemy i zawitamy

u Was na spocie

Komunikat do M@rk !

pamiętam o kablu 7m

Opublikowano

Komunikat do M@rk !

pamiętam o kablu 7m

super juz nie moge sie doczekac jak go zobacze :)

Opublikowano

No panowie widze że ekipa była spora a mnie nie było :confused4: ah jak ja załuje ale co zrobić jak taka praca. Za tydzień musze być koniecznie choćby się waliło albo ...........(inne plagi) :polew:. Jeszcze raz ponawiam pytanie czy ma ktoś reflektory po wypadku albo zniszczone takie do niczego nie nadające się - a może ma ktoś VALEO lampy zespolone do sprzedania :tongue4: Pozdrawiam

Opublikowano

widzę Panowie że spotowaliście się konkretnie :cool1:

może macie jakieś foty?

co do nowego miejsca... ktoś coś mówił że na FORUM teraz pilnują, wiec niewiem czy wypali, ale trzeba coś nowego poszukać!

noo i odwiedzić kolegów z B.Białej :naughty:

zobaczymy czy za tydzień wypali spocik no i czy wpadne:) ale myśle że tak :>

Opublikowano

ja jetem teraz na imprezie gdzie zaceli mnie jebac ze siedze przy kompie ale piany czy nie musilem napisac :P jutro napsize jak bylo i chlopaki zalujcie ze was nie bylo naprawde spocik pierwsza klasa :evil: :evil:

Opublikowano

a co bys chial z lamp zespolonych??? pisz na pw

Opublikowano

panowie co byście powiedzieli na spota dnia 04.10.2008 na parkingu w Ikeii w Kato? o godz.16?? Będzie krakow katowice, bielsko? Co Wy na to?

Opublikowano

no ja bym podjechał , to będzie mój pierwszy spot :rolleyes:

Opublikowano

nio ciekawe.... ja tez bym sie na to pisał :cool1:

Opublikowano

panowie co byście powiedzieli na spota dnia 04.10.2008 na parkingu w Ikeii w Kato? o godz.16?? Będzie krakow katowice, bielsko? Co Wy na to?

nie glupi pomysl jeszcze dam znac ekpie z Katowic :cool1: naszym starmy wyjadacza :D:D

Opublikowano

noo ja bym sie pisał raczej:) zależy tylko czy do tego czasu nie będe całkowicie spłukany :polew:

ale ja myśle że gdyby takie coś organizować to odpuścić sobie u nas spocik w piątek, a za to jechać w sobote na katowice...

fajnie tak na pare autek naraz jechać kolumną, bo ja nie trafie i tak pod ikea :naughty:

co Wy na to? jak widać szykuje się spora ekipa :gwizdanie:

Opublikowano

noo ja bym sie pisał raczej:) zależy tylko czy do tego czasu nie będe całkowicie spłukany :polew:

ale ja myśle że gdyby takie coś organizować to odpuścić sobie u nas spocik w piątek, a za to jechać w sobote na katowice...

fajnie tak na pare autek naraz jechać kolumną, bo ja nie trafie i tak pod ikea :naughty:

co Wy na to? jak widać szykuje się spora ekipa :gwizdanie:

pucek ale piatkowy spocik mu si byc na bank zeby wszytsko dokladnie ugadac :cool1: :cool1:i ja juz info do starych wyjadaczy z katowic dalem bede was informowal co i jak unich :evil:

Opublikowano

no ja chętnie pojadę do Katowic :kox:

ale w piątek mnie nie będzie (tzn 3.10.2008) bo w pracy do 22

Opublikowano

no ja chętnie pojadę do Katowic :kox:

ale w piątek mnie nie będzie (tzn 3.10.2008) bo w pracy do 22

co do tego spotkania 4.10.2008 lepszy miejsce bedzie przy A4 czyli 3 stawy?? I krakow i Bielsko ma blizej i prosciej tez KATOWICE :D:D Ekpia Murzyna i Kezora wstepnie sie pisze [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2008, 14:27_________________________________________________co tutaj tak cicho ??

Opublikowano

Też się zastanawiałęm czemu tu nikogo nie ma nikt nic nie pisze, ale zato ja napisze :( że mnie w piątek znów nie będzie jest mi aż głupio że od paru tygodni nie udało mi się do was dojechać :bicz: mi sie należy za to

Opublikowano

Też się zastanawiałęm czemu tu nikogo nie ma nikt nic nie pisze, ale zato ja napisze :( że mnie w piątek znów nie będzie jest mi aż głupio że od paru tygodni nie udało mi się do was dojechać :bicz: mi sie należy za to

nie ma sprawy :bicz: załatwię jak Ci tak bardzo zależy :polew: :polew:

a tak nawiasem mówiąc to moja obecność w ten piątek jest pod wielkim znakiem "?"

bo remont jest gorszy od wojny i nie wiem czy się wyrobię bo na razie zamarzam bo moje ogrzewanie w mieszkaniu jest w proszku :shocked:

pozdro dla wszystkich :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

ja tym razem też chyba nie dam rady - po pierwsze czasowo, a po drugie..............zabawa z moją turbawką ( jestesm narazie bez furki ) ..............ocywiście byłby cud gdyby obyło się bez niespodzianek ( turbo miało być dziś a będzie najszybciej w piątek ) :wallbash:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2008, 10:13_________________________________________________a gdzie tam reszta zabawy - dobrze że corsa śmiga :decayed:

Opublikowano

Panowie bez zalamki ja postarm sie byc :) podobno pogoda na piatek ma byc milulsia czyli bez deszczu, ale tak troszeczke zaluje bo zapodalem sobie wycieraczki ori z VALEO i poprostu miodzio wszytsko widac niuc nie rozmazuje zadnych smog :evil: :evil: :evil: a nie tak jak te gowniane wycieraczki z BOSHA i innych marek :wallbash: :wallbash: lepiej dolozyc i miec radoche z jazdy nawet jak pada deszcz. wiec czapki z glow dla VALEO :hi: :hi:

P.S

mam nadzieje ze nie zapomnieliscie o dacie 4.10.2008

Panowie powiedzcie mi co robicie z spotem ktory bedzie w Katowicach dnia 4.10.2008 miejsce sie troszeczke zmieni zamist na IKEA to na 3stawy (poniewaz sa straszne korki przy IKEA i wylocie na Sosnowiec ze wzgledu na duzo ilosc remontow na tamtym odcinku i oczywiscie biorac pod uwage naszych kolegow z okolic Bielska i Cieszyna beda mieli latwiejszy dojazd my tez bedziemy mieli prostu droge na A4 ) :shocked:

Mapka dojazdu --->> bedzie sie spotykac gdzie jest napis TO TU :cool1: :

325dfde8ca0c0f7f.jpg

Na spociku oprocz nas ma sie jeszcze pojawic ekpia z Katowic czyli Murzyn , Kezor , Bibon itp ... kto jest bardziej wtajemniczony to wie okim mowa :evil: :evil:

wiec pisac kto jest chetny i robie liste i zobaczymy ilul nas bedzie biorac pod uwage ze jest to sobota i pare dni to tego spocikiu to kazdy ma byc :cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.