Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

my jednak przyjedziemy miron za tydzien zamowimy ladna pogode i bedzie oki :hi:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ok :hi:

Opublikowano

Witam. Ja również będę dopiero za tydzień bo niestety praca czeka...Udanego dzisiejszego zlociku...

Opublikowano

Witam ja się zjawię z ekipą z Bielska jeśli oczywiście się wybiorą

Opublikowano
  • Autor

całkiem przyjemnie - autek może nie było kosmicznie dużo bo chyba 8 szt. ale atmosfera jak zawsze KOX i kupa śmiechu :wink4:

Opublikowano

To fakt atmosfera jest zawsze KOX a mnie nie było moge tylko żałować ale niestety nie zawsze jest niedziela i dlatego zatrzymała mnie praca a co najgorsze to za tydzień też prawdopodobnie nie dam rade przyjechać :confused4: . A tak przy okazji może ktoś ma lampy przednie z :a4fan: po jakimś wypadku znaczy rozwalone nie potrzebne po prostu złom ? Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

noo atmosfera wyjątkowo była bardzo extra!!! tak jak Miron pisał było chyba 8 autek, chociaż bardzo zimno ale śmiechu że hoho :>

niektórzy koledzy byli ubrani jak na lato, ale dla nas to nie problem bo można przecież kupić POLAR :naughty::polew:

potem zjawiły się dwie nowe sztuki, czarna i srebrna, bardzo fajne ale nie znałem tych kolegów, chyba nowi :wink4:

ps. M@rk ale znów dałeś ciała...liczyłem że będziesz z aluskami, a tu wcale :gwizdanie:

ps.1 koledzy z dalsza, za tydzień będzie mniej ludzi niż w tym tygodniu, zobaczycie, mogliście wpaść jednak teraz...

ps.2 szkoda że koledzy z samych Gliwic nie umieją wpaść chociaż mają kawałeczek, a za to ludzie z dalsza jeźdzą i jest fajnie, wiec może się przełamiecie i wkońcu więcej ludzi na tablicach SGL wpadnie :cool1:? było by miło...

obstawiam że za tydzień mnie nie będzie, więc pozdro dla wszytskich, szczególnie dla szaleńców z Rybnika/wodzisławia :polew: :polew: :polew: psychopaty... :naughty: w 10 minut w Rybniku? :polew::naughty:

Opublikowano

nio nio widzę że jest czego żałować :confused4: ;( no ale niestety

Life is brutal and full of zasadzkas , sometimes kopas w d u p a s :bicz3:

aleeeeeeeeee za tydzień jestem na 100% , no i pozdro :notworthy: dla Ekipy z Rybnika i okolic

Opublikowano

nio spocik wyjątkowo udany ;p :) Pucek ten tekst przed wyjazdem..... "nie jedzcie szybko bo mi sie auto rozleci...." a tak mi sie przypomniał jak darłeś 200 km/h do Rybnika.... :polew: :polew: :decayed: :decayed:

swoją drogą nieźle to musiało wyglądać 3 audiki jadące sznureczkiem :) fakt faktem w Rybniku byliśmy w 10 min :naughty:.... ale ja w domu dopiero o 12 :kox:

niestety mnie tez za tydz nie będzie.....

PS. Dawid byleś już tego polara oddać.... ?? :polew: :polew: nie kryj sie z tym.. wszyscy wiedza ze go nie kopiłeś na poważnie :cool1:

Opublikowano

potem zjawiły się dwie nowe sztuki, czarna i srebrna

wiec może się przełamiecie i wkońcu więcej ludzi na tablicach SGL wpadnie

Pucek w ramach sprostowania srebrna i owszem, ale moja jest ciemno granatowa, ale bardzo sie ciesze ze wyglada jak czarna bo zawsze chcialem miec czarna :> :> :> :> :dance: a co do SGL to nie Gliwice tylko te wszystkie wioski w okol Gliwic :> ale ciii bo miron sie obrazi hehe :tongue4:

Wszyscy sluchaja planety, ale nikomu nie chce sie wejsc na stronke areny :mysli:http://www.arena-gliwice.pl/?pageid=5&lang=pl&id=38

mniej wiecej jest tutaj opisana ta impreza 20,21 wrzesnia, ktora byla poruszna wczesniej. Jak by udalo sie zoorganizowac wieksza grupe to mogloby to ciekawie wygladac :>

Opublikowano
  • Autor

a co tu się obrażać - taka prawda z tymi tablicami :wink4:

Opublikowano

No i te SGL to przeważnie zamoty.Wjadą do tych Gliwic i się zachowują na drodze jakby na "L" jeżdzili.A następni są moi STA. :tongue4::hi:

Opublikowano

No i te SGL to przeważnie zamoty.Wjadą do tych Gliwic i się zachowują na drodze jakby na "L" jeżdzili.A następni są moi STA. :tongue4::hi:

no no tylko bez takich mi tu :cool1: bo :bicz:

To nie rejestracja świadczy o umiejętnościach poruszania się po gliwicach :evil:

a inwalidzi umysłowi to mają przeróżne tablice :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Witam. Czy ktoś już się pisze na spocik w piątek ???

Opublikowano
  • Autor

oczywiście wpadaj - jeszcze nie było piatku żeby zlocik się nie odbył :good:

Opublikowano

Ok będę i w Katowicach i w Gliwicach :)

Opublikowano

ja jestem na Weselu w czwartek wiec jak bede w stanie w piatek jechac autem to przyjade

Opublikowano

M@rk trza być twardym a nie miętkim :polew:

więc chlej ile wlezie , ale kierownice zostaw w spokoju :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

ja jestem na Weselu w czwartek wiec jak bede w stanie w piatek jechac autem to przyjade

masz być i bez gatki :bicz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.