Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to o 18 30 do zobaczenia

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurde Ty mi sam Miron nie wyjeżdzaj z takim haslem...

tak co wszyscy będa!!! i w rybniku juz nie pada...a jak tam Gliwice? będzie dobrze

widzimy sie o 19 na Arenie! ! !

edit

d*pa...pogoda wszystko zj**...a:/

ehhh...no szkoda...a miało byc tak fajnie :( :( :(

mam nadzieje że w przyszłym tygodniu będzie NAS DUŻO :cool1:

Opublikowano

ekipa Śląska pomocy, potrzebuje kupic przepustnice do mojej...jak zobaczylem ceny nowych to srednio to widze ;).......moze ma ktros jakas na zbyciu, albo kogos kto naprawia czy sprzedaje uzywki......pomocy ;)

Opublikowano

proponuje znaleźć na allegro rozbite a4 i kolesi którzy oferują częsci.... jest takich naprawde duzo - wystarczy poszukac

pozdro

Opublikowano

nie chcę nikogo zniechęcać - ale pytanie czy przy tej pogodzie ktoś będzie

nie wierzę w to co napisałeś :bicz3: :polew: :polew: :polew:

ale ogólnie było jak zwykle sympatycznie :good: choć początkowo były tylko 2 :a4fan: ale ogólnie było 5 :a4fan: no chyba że coś w liczeniu pochrzaniłem

Jak zwykle niech żałują CI co ich nie było

Pozdro dla wszystkich

acha prosiłbym kolegę z tej 180 konnej :a4fan::quattro: o przytaszczenie VAG'a na następny SPOT jeśli to nie problem :hi:

Opublikowano

Panowie widze że pogoda was nie wystraszyła. Nie mogłem być bo akurat walcze z remontem i nawet mrugać mi sie nie chciało.Na następny SPOCIK wpadne napewno.Widze że potrzebny jest VAG na wszelki wypadek też wezmę .Pozdro

Opublikowano
  • Autor

Witajta - wielki szacun dla tych do mimo pogody byli :notworthy: chyba jednak było warto bo po 19.00 chyba przestało padać - strasznie mi głupio że nie pojechałem :bag: ale jak się jejździ z żonką i maluszkie to troszke inaczej sie patrzy ( tyle z tłumaczenia się :wink4: ) - a co do następnego to jutro z rana lecę na urlopik więc odpadam - trzymajcie zlociki i cały Wątek na najwyższym poziomie - mam nadzieje że będzie Was mega dużo w piątek - pogoda ma być :good: - pozdrawiam ( od jutra bez netu ) :decayed:

Opublikowano

no to pięknie, ekipa z Rybnika i Wodzisławia sie wybierała :naughty: no ale jak miron smsowo zarządził ze spotu nie ma to nie pojechaliśmy :no: heheh szkoda..... bo jak widzę spot był.... no nic następnego spota na pewno nie odpuścimy :>

panowie przyznać sie który umył auto przed spotem ?? to dlatego pewnie padało.....

pozdrooo

Opublikowano

no ja umyłem...

heh ale nie liczyłem że ten pech dalej mnie prześladuje:/ jednak mogliśmy jechać!!!:/ żałuje

ale na poprawe nastroju mówie już że cały tydzień ma być extra pogoda więc napewno spot się uda!!!

pozdrawiam i z mojej strony sorki że nie pojechaliśmy:/ :(

Opublikowano

Ja nie pojechałem na 19 :embarrassed: bo myślałem,że nici ze spotu przy tej pogodzie.Ale nie dało mi spokoju i podjechałem na 20.Byłem tym 5.Same benzynki B5 były :tongue4::good:

A ty się Miron urlopuj i odpoczywaj.Ja niedługo też wyjeżdżam.

Opublikowano

Witam ja wrocilem po tygodniu urlopowania na mazurach :):) fajnie bylo bo nie padalo od poniedzialku a uwas podobno urwania chmury byly :P:P

P.S

co do hamulcow MIron to byl dym bo jednak te felgi sa cale zamkniete i nie przepuszczaja za duzo powierzta ale ogolnie efekt fajny hehehe naprwde fajnie sie w zakrety wchodzi :D

a co to piatku no ja bede napewno na spocie :)

Opublikowano

No w piątek ulewa była ciekawa tylko grad był niefajny ale na szczęście nie narobił szkód. No ja myśle że jak o 20:00 zaczynamy to raczej jestem obecny do zobaczyska :wink4:

Opublikowano

Dobra panowie mowic kto bedzie na spociku zrobimy jakas liste bo ja bede na 100% no chyba ze sam bede musial tam jechac to sie zastanowie :mysli:

Opublikowano

M@rk nie buj d*py, sam nie pojedziesz... :cool1::naughty: Ja pojade na bank, no chyba że skasuje auto (odpukać) bo ostatnio mam tego typu cyrki :polew:

to jak już się wychyliłeś to tera rób liste... :good:

ps. Kolego BERCIOL... jak możesz to wpadnij i przytaszcz go, ta inspekcja mruga i mruga... :tongue4:

NAO jedziemy...musze wkońcu się przejechać 1,8T...w dodatku na gazie bo interesuje się takim ostatnio :)

Opublikowano

jak mi żona nie będzie za bardzo marudzić (bo w sobotę wyjeżdżamy na urlop) to będę

:hi:

Opublikowano

no ja nie mam zbyt dobrych wiesci..... nie wiem czy wpadnę bo moja mi truje ze na jakaś imprezę mam iść..... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: normalnie taka wojna o to ze szok ! ale jeszcze dam znac....

dzis zrobiłem układ wydechowy... katalizator do środka rurka..... mmmmmmm różnica jest :naughty: trochę mi tej mocy brakowało.... teraz juz wciska do fotela - jest dobrze :cool1: :cool1:

Opublikowano

no ja nie mam zbyt dobrych wiesci..... nie wiem czy wpadnę bo moja mi truje ze na jakaś imprezę mam iść..... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: normalnie taka wojna o to ze szok ! ale jeszcze dam znac....

dzis zrobiłem układ wydechowy... katalizator do środka rurka..... mmmmmmm różnica jest :naughty: trochę mi tej mocy brakowało.... teraz juz wciska do fotela - jest dobrze :cool1: :cool1:

to wpadaj wpadaj zobaczymy jak fajnie wydech chodzi ??

LISTA CHETNYCH NA SPOCIK 01.08.2008

1.pucek2509

2.piterra na 60%

3.M@rk

Opublikowano

No ja generalnie będę na jakieś 50% bo musze jeszcze gdzieś zajechać także jak będę to koło 20 dopiero

Opublikowano

OJ SLABO zeby robic zapisy kto bedzie na spocie:P:P

Opublikowano

OJ SLABO zeby robic zapisy kto bedzie na spocie:P:P

czemu slabo ??? jak to mam rozumiec ? jak dobrze zauwazyles spoty w gliwicach sa od niedawna wiec kazdy musi poznac kazdego wiec lepeij na poczatku robic liste a z czasem zrobic sie stala ekpia i bedzie wszytsko jasne pozniej bedzie wpadal kto bedzie jeszcze chcial .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.