bish - kopt Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 z tych 2.5 150km średnio 25 km wychodzi jak wyjdzie ponad 170 to bede zadowolony
diman Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 no czyli jutro sie wszystkiego dowiemy co i jak [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 20:43_________________________________________________ co to Glutosław za ciulstwa wprowadził że nawet "h*j" normalnie nie można napisać? jutro rano o 9 glutosław takiej mocy nie ma, to Ci na górze tak zrobili...no i jest to od dawna, z paroma innymi słowami no to jutro się okaże, czy będziesz happy czy nie :> ci na gorze to mogli by sie wziasc za poprawienie szybkosci chodzenia tega forum bo jest masakra
Patrikos28 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 trzeba się zbierać do roboty [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 20:54_________________________________________________
diman Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 trzeba się zbierać do roboty [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 20:54_________________________________________________ nie narób sie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 no czyli jutro sie wszystkiego dowiemy co i jak [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 20:43_________________________________________________ co to Glutosław za ciulstwa wprowadził że nawet "h*j" normalnie nie można napisać? jutro rano o 9 glutosław takiej mocy nie ma, to Ci na górze tak zrobili...no i jest to od dawna, z paroma innymi słowami no to jutro się okaże, czy będziesz happy czy nie :> ci na gorze to mogli by sie wziasc za poprawienie szybkosci chodzenia tega forum bo jest masakra teraz już pwinno wszystko być ok
diman Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 no czyli jutro sie wszystkiego dowiemy co i jak [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 20:43_________________________________________________ co to Glutosław za ciulstwa wprowadził że nawet "h*j" normalnie nie można napisać? jutro rano o 9 glutosław takiej mocy nie ma, to Ci na górze tak zrobili...no i jest to od dawna, z paroma innymi słowami no to jutro się okaże, czy będziesz happy czy nie :> ci na gorze to mogli by sie wziasc za poprawienie szybkosci chodzenia tega forum bo jest masakra teraz już pwinno wszystko być ok no nie wiem to sie od paru dni juz pieprzy
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 no czyli jutro sie wszystkiego dowiemy co i jak [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 20:43_________________________________________________ co to Glutosław za ciulstwa wprowadził że nawet "h*j" normalnie nie można napisać? jutro rano o 9 glutosław takiej mocy nie ma, to Ci na górze tak zrobili...no i jest to od dawna, z paroma innymi słowami no to jutro się okaże, czy będziesz happy czy nie :> ci na gorze to mogli by sie wziasc za poprawienie szybkosci chodzenia tega forum bo jest masakra teraz już pwinno wszystko być ok moderator globalny coś zdziałał?
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 no czyli jutro sie wszystkiego dowiemy co i jak [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 20:43_________________________________________________ co to Glutosław za ciulstwa wprowadził że nawet "h*j" normalnie nie można napisać? jutro rano o 9 glutosław takiej mocy nie ma, to Ci na górze tak zrobili...no i jest to od dawna, z paroma innymi słowami no to jutro się okaże, czy będziesz happy czy nie :> ci na gorze to mogli by sie wziasc za poprawienie szybkosci chodzenia tega forum bo jest masakra teraz już pwinno wszystko być ok moderator globalny coś zdziałał? nie - ale wiem, że coś poprawiono i już powinno być OK
diman Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 no czyli jutro sie wszystkiego dowiemy co i jak [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 20:43_________________________________________________ co to Glutosław za ciulstwa wprowadził że nawet "h*j" normalnie nie można napisać? jutro rano o 9 glutosław takiej mocy nie ma, to Ci na górze tak zrobili...no i jest to od dawna, z paroma innymi słowami no to jutro się okaże, czy będziesz happy czy nie :> ci na gorze to mogli by sie wziasc za poprawienie szybkosci chodzenia tega forum bo jest masakra teraz już pwinno wszystko być ok moderator globalny coś zdziałał? gadal z glutoslawem i on juz dziala :polew:
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Glutek usuwa problemy przed ich wystąpieniem
MAJKI Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Mi tam teraz ekstra działa forum pfu pfu żeby nie zapeszyc
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 taka cisza przy niedzieli...................o takiej godzinie........................... [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 21:20_________________________________________________ Mi tam teraz ekstra działa forum pfu pfu żeby nie zapeszyc problem usunięto wczoraj więc wszyscy powinni już mieć OK
diman Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 taka cisza przy niedzieli...................o takiej godzinie........................... [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 21:20_________________________________________________ Mi tam teraz ekstra działa forum pfu pfu żeby nie zapeszyc problem usunięto wczoraj więc wszyscy powinni już mieć OK ja nie mam usunietego problemu bo mi zamula jak cholera wiec kicha
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Diman mniej byś pił to by ci nie zamulało Siemanko
krolu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 tak sobie kapelusze wklejam bo do pucka brakuje mi 1000 postów
diman Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Diman mniej byś pił to by ci nie zamulało Siemanko wlasnie malo pije a zamula jak cholera :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 taka cisza przy niedzieli...................o takiej godzinie........................... [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 21:20_________________________________________________ Mi tam teraz ekstra działa forum pfu pfu żeby nie zapeszyc problem usunięto wczoraj więc wszyscy powinni już mieć OK ja nie mam usunietego problemu bo mi zamula jak cholera wiec kicha a to żeś mnie zdziwił [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 21:37_________________________________________________zmęczony jakoś jestem - posiedze do 2800 i znikam
Guregoru Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Diman mniej byś pił to by ci nie zamulało Siemanko wlasnie malo pije a zamula jak cholera :gwizdanie: To musisz więcej wypić żebyś ty zamulał bardziej od forum to będzie wszystko ok
Rekomendowane odpowiedzi