piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Bulik spójrz na mój podpis :naughty: :naughty:
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Bulik spójrz na mój podpis :naughty: :naughty: ...no nie pogadzasz pitek.... :laghing2:
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Bulik spójrz na mój podpis :naughty: :naughty: Audi Darowane Pitkowi
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Bulik spójrz na mój podpis :naughty: :naughty: Audi Darowane Pitkowi qFa kupiłem se nawet sie zapożyczyć musiałem
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Bulik spójrz na mój podpis :naughty: :naughty: Audi Darowane Pitkowi
Patrikos28 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Bawcie się i spamujcie :gwizdanie: ja się zrywam do roboty
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 no to rób bo ktoś musi żeby spać mógł ktoś :naughty:
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Co taka ciszaaaaaaaaaaa Jak Ty jesteś to strach się odezwać ......... każdy się boi ciętej riposty
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 pitek ale miałem sranie po tym kebabie Łoszzz w morde ale zwierzenie
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 pitek ale miałem sranie po tym kebabie Łoszzz w morde ale zwierzenie a widzisz na forum jak w rodzinie
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 to przyjedź do pyskowic na pizze strong to się dowiesz co to porządne sranie albo jeszcze w gliwicach jest w jednej pizzerii tylko nie pamiętam w której pizza o nazwie "Mafioso" to po tej pizzy to strach iść się wysrać ;( po prostu ogień z pupy
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 pitek ale miałem sranie po tym kebabie :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 21:31_________________________________________________ to przyjedź do pyskowic na pizze strong to się dowiesz co to porządne sranie albo jeszcze w gliwicach jest w jednej pizzerii tylko nie pamiętam w której pizza o nazwie "Mafioso" to po tej pizzy to strach iść się wysrać ;( po prostu ogień z pupy Pitek już obeznany
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 pitek ale miałem sranie po tym kebabie :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 21:31_________________________________________________ to przyjedź do pyskowic na pizze strong to się dowiesz co to porządne sranie albo jeszcze w gliwicach jest w jednej pizzerii tylko nie pamiętam w której pizza o nazwie "Mafioso" to po tej pizzy to strach iść się wysrać ;( po prostu ogień z pupy Pitek już obeznany uwielbiam pikantne dania jak ktoś lubi różne kuchnie świata to polecam w tarnowskich górach restaurację meksykańską burito jest
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 po prostu ogień z pupy No to ładnie teraz nakreciłeś glutosława :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 pitek ale miałem sranie po tym kebabie :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 21:31_________________________________________________ to przyjedź do pyskowic na pizze strong to się dowiesz co to porządne sranie albo jeszcze w gliwicach jest w jednej pizzerii tylko nie pamiętam w której pizza o nazwie "Mafioso" to po tej pizzy to strach iść się wysrać ;( po prostu ogień z pupy Pitek już obeznany uwielbiam pikantne dania jak ktoś lubi różne kuchnie świata to polecam w tarnowskich górach restaurację meksykańską burito jest a jakie jest sranie po tamtejszym burito ?????????? [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 21:35_________________________________________________ po prostu ogień z pupy No to ładnie teraz nakreciłeś glutosława :gwizdanie: sky to teraz pojechałeś :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 po prostu ogień z pupy No to ładnie teraz nakreciłeś glutosława :gwizdanie: Wiem już byś chciał żeby cię ktoś w dupsztala przejechał ale przykro mi ja nie z takich
Rekomendowane odpowiedzi