krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 wiedzialem ze sie wypowie a na mirona nie licz to sciemniacz a na eu już bym miał co najmniej moderatora... - dzisiaj mają spota... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a nie zasłużyłem ? Gdzie jest guru z jego mania usuwania postów - jak jest potrzebny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja też mam opcję usuwania i to nie tylko postów.Mogę usunąć tematy , działy , a nawet użytkowników co ty prezes jestes ze masz takie mozliwosci
krolu Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 a nie zasłużyłem ? Gdzie jest guru z jego mania usuwania postów - jak jest potrzebny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja też mam opcję usuwania i to nie tylko postów.Mogę usunąć tematy , działy , a nawet użytkowników jak jak bym miał takie opcje - to bym sam chyba na tym forum został
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Miron dostał VIP-a bo za rok ma mi dać w prezencie B7 Więc nie mogłem mu odmówić Diman zmień avatar , bo będę cały czas siedział na ślaskich :polew: :polew: spoko poznasz nas przynajmniej
Hugo Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 co ty prezes jestes ze masz takie mozliwosci No właśnie się zastanawiam nad tym.Nie wie co to jest ale pod moim nickiem świeci się taka mała tabliczka "PREZES".Chyba jakiś błąd.Muszę to zgłosić , bo to chyba u Mirona się powinno świecić :polew:
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 co ty prezes jestes ze masz takie mozliwosci No właśnie się zastanawiam nad tym.Nie wie co to jest ale pod moim nickiem świeci się taka mała tabliczka "PREZES".Chyba jakiś błąd.Muszę to zgłosić , bo to chyba u Mirona się powinno świecić :polew: tylko nie u niego on sie nie nadaje
Guregoru Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Siemasz Prezes Jak Miron zostanie Prezesem na forum to ja idę na kupa.eu Krolu zaśmiecasz wątek jakimiś pytaniami a niedawno był identyczny wątek na technicznym więc
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 co ty prezes jestes ze masz takie mozliwosci No właśnie się zastanawiam nad tym.Nie wie co to jest ale pod moim nickiem świeci się taka mała tabliczka "PREZES".Chyba jakiś błąd.Muszę to zgłosić , bo to chyba u Mirona się powinno świecić :polew: zaraz to załatwie
Guregoru Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 co ty prezes jestes ze masz takie mozliwosci No właśnie się zastanawiam nad tym.Nie wie co to jest ale pod moim nickiem świeci się taka mała tabliczka "PREZES".Chyba jakiś błąd.Muszę to zgłosić , bo to chyba u Mirona się powinno świecić :polew: zaraz to załatwie Oooo i kolejnego fioletowego przywiało
Madas Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 bo na innych regionach nudy :gwizdanie: nawet u nas w Poznaniu teraz spokojnie
Hugo Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Jak Miron zostanie Prezesem na forum to ja idę na kupa.eu Śmierdząca sprawa Może załóżmy ankietę: "Czy jak Miron zostanie prezesem , to Guru ma odejść na kupę??" :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 bo na innych regionach nudy :gwizdanie: nawet u nas w Poznaniu teraz spokojnie Poznań Poznań..... czekaj czekaj coś mi to mówi ale nie mogę skojarzyć U nas zawsze coś się dzieje a czasami nawet za dużo [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 16:56_________________________________________________ Jak Miron zostanie Prezesem na forum to ja idę na kupa.eu Śmierdząca sprawa Może załóżmy ankietę: "Czy jak Miron zostanie prezesem , to Guru ma odejść na kupę??" :polew: :polew: Wynik znamy od samego początku
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 bo na innych regionach nudy :gwizdanie: nawet u nas w Poznaniu teraz spokojnie a na slaskich zawsze sie cos dzieje Jak Miron zostanie Prezesem na forum to ja idę na kupa.eu Śmierdząca sprawa Może załóżmy ankietę: "Czy jak Miron zostanie prezesem , to Guru ma odejść na kupę??" :polew: :polew: hugo dawaj juz wiem jak zaglosuje :polew:
Hugo Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 U nas zawsze coś się dzieje a czasami nawet za dużo Od dzisiaj będzie spokój :>
Guregoru Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 U nas zawsze coś się dzieje a czasami nawet za dużo Od dzisiaj będzie spokój :> Nie może być bo strony nie będą leciały
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 U nas zawsze coś się dzieje a czasami nawet za dużo Od dzisiaj będzie spokój :> o chyba nam grozi
Guregoru Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 U nas zawsze coś się dzieje a czasami nawet za dużo Od dzisiaj będzie spokój :> o chyba nam grozi Znaczy co mam Prezesowi bana zarzucić
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 U nas zawsze coś się dzieje a czasami nawet za dużo Od dzisiaj będzie spokój :> o chyba nam grozi Znaczy co mam Prezesowi bana zarzucić kto jak kto ale ty bys sie juz nie napinal
Rekomendowane odpowiedzi