Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Siema Ślązaki :siema:

Mironek mam prośbe , nie strasz mojej kobity pod Wawelem bo sie strasznie zestresowała :polew: :polew: :polew:

:hi: Cuberek - zestresowana była to fakt, ale bardziej z faktu, że nas gdzieś razem zobaczysz :decayed:[br]Dopisany: 04 Maj 2009, 22:17_________________________________________________Cuber - Ty wiesz - jestem wszędzie :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hehe, Miron ... teraz bedzie jej musiał jakiegoś dobrej jakości pasa cnoty poszukać :decayed:

Opublikowano

@Czester - 1 mistrzowska :kox:

Opublikowano

Czster fotki które wkleiłeś do działu "galerii zlotów śląskich" są kozackie - a ta fotke w której uchwyciłeś w powietrzu hummera w dodatku dachem do dolu to normalnie mitrzostwo świata.Efekt byłby dużo lepszy gdyby w tym czasie hummer był obudową.Ale fotka jest naprawdę miazga.

Ps. Nie rób mi zdjęć na wydechu :polew:

Ciesze sie, ze Ci sie podobaja :good: Niestety nie uchwycilem "Hummera" z obudowa, bo dlugo z nia nie pojezdzil :tongue4:

P.s. Nastepnym razem nie bede robil Ci zdjec z profilu tylko od przodu :>

Hmmm :mysli: tego księżyca nie pamiętam :naughty: zdjęcia :good:

Ksiezyc byl, tylko nie kazdy go zauwazyl :evil:

@Czester - 1 mistrzowska :kox:

No wlasnie mysle nad 1 labo 3 :mysli: Tylko zeby Ci tam z gory, nie stwierdzili, ze wjechalem w pole i zrobilem zdjecie auta, bo juz takie teksty posuwali :polew:

[br]Dopisany: 04 Maj 2009, 23:42_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Co za bałwan :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

http://www.rynkowy.com.pl/wiadomosci/?p=4175#more-4175

Opublikowano

Somes jak Ci sie zapalił wykrzyknik na pomarańczowo i 3 razy piknął to sprawdz sobie naładowanie akumulatora, zawsze to sie ujawnia rano po pierwszym zapaleniu. Jak go zagasisz i znowu zapalisz to moze juz tego nie być.

Opublikowano

widać że grill był udany :cool1:

Opublikowano

Kto mi :vaglogi: za aplikuje dynamiczne :wink4: bo dym czarny daje strasznie z rury :evil:

Proton ty przypadkiem nie umiesz takowych zrobić :naughty:

Czester właśnie rozmawiałem z Irkiem byłym właścicielem tej Audicy i mówił że koleś dostał 600 mandatu narazie :wallbash:

Opublikowano

Kto mi :vaglogi: za aplikuje dynamiczne :wink4: bo dym czarny daje strasznie z rury :evil:

Czester właśnie rozmawiałem z Irkiem byłym właścicielem tej Audicy i mówił że koleś dostał 600 mandatu narazie :wallbash:

Pelex gdybym dzisiaj nie wyjezdzal, to logi bym Ci zrobil, moze nie takie idealne, ale zawsze cos :gwizdanie:

Co do tego kolesia to ja bym mu doje... z 1000zl mandatu za jego glupote, i drugie tyle kary. Widzialem go raz na lotosie, straszny palant, i ponoc ministrant byly :polew:

Opublikowano

No gamoń przeokrutny :wallbash: i teraz całe gliwice będą krzywo patrzeć na :a4fan::chytry:

Opublikowano

No gamoń przeokrutny :wallbash: i teraz całe gliwice będą krzywo patrzeć na :a4fan::chytry:

Dokladnie :wallbash: takiego to tylko :baseball: :baseball: fajne komentarze byly pod spodem, nie wiem czy czytales :tongue4:

Opublikowano

buhahahha ale ciemnota musi jeździć tym białym audi (tym z linku :decayed:)

czy aby nie ten koleś jeździł na knurowskich blachach??? bo pamiętam na pierwszym spocie, na Forum stała taka tam z boku, i gość bał się chyba podjechać, a jeździł na xenonie 8000k...

od dzisiaj II zmiana - cały tydzień w piii.... :wink4:

to nic, nie spamujcie za dużo, Miron myślałem że ułożyłeś jakieś Q7, a tu lipa, nawet A5 nie dałeś rady :polew:

Opublikowano

buhahahha ale ciemnota musi jeździć tym białym audi (tym z linku :decayed:)

czy aby nie ten koleś jeździł na knurowskich blachach??? bo pamiętam na pierwszym spocie, na Forum stała taka tam z boku, i gość bał się chyba podjechać, a jeździł na xenonie 8000k...

od dzisiaj II zmiana - cały tydzień w piii.... :wink4:

to nic, nie spamujcie za dużo, Miron myślałem że ułożyłeś jakieś Q7, a tu lipa, nawet A5 nie dałeś rady :polew:

Pucek to chyba ta, nie ma takiej drugiej w Gliwicach.

Opublikowano

Witam :hi:

ok już doszedłem do tego co to jest dzisiaj z mechanikiem... okazało się że po wymianie tarcz i klocków w lewym tylnym kole łożysko jak wskoczyło na miejsce to się luz zrobił.. wszystko ładnie już zrobione i problem się nie powtarza :)

Pittera :drunk:

Opublikowano

Panowie niestety nie ma mnie od dzis do niedzieli. Jade na spozniona majowke. Na spocie tez mnie nie bedzie :( Bawcie sie dobrze, i nie spamujcie za duzo, zeby nie stracil calego dnia na czytanie forum :>

:hi:

Opublikowano

Witam :hi:

ok już doszedłem do tego co to jest dzisiaj z mechanikiem... okazało się że po wymianie tarcz i klocków w lewym tylnym kole łożysko jak wskoczyło na miejsce to się luz zrobił.. wszystko ładnie już zrobione i problem się nie powtarza :)

Pittera :drunk:

czyli tak ja ci pisałem

fajnie że to nic groźnego

ale to jest właśnie AUDI

nic poważnego się nie psuje tylko zawsze jakaś pierdoła :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Maj 2009, 13:06_________________________________________________Pelex poczytaj http://www.a4-klub.pl/smf/odp_b5_afn_brak_mocy-t78572.0.html;msg788272;boardseen#new

może coś ci to pomoże

[br]Dopisany: 05 Maj 2009, 13:36_________________________________________________czy ktoś mi coś napisze

czy warto zaciemniać szybki folią za 20 zeta

pisać opinie[br]Dopisany: 05 Maj 2009, 14:16_________________________________________________przyszły tajle

więc zaraz idę wymieniać

w końcu pożegnam ten klikający przegub

Opublikowano

Czester i Pelex o jakim wydarzeniu piszecie z białym a4 byłym od Irka?? bo tak czytam ale nie wiem o co halo??

Raz widziałem tego gościa jakiś młodzik w czapeczce ledwo zza drzwi wystaje :)

Opublikowano

Czester miałeś mi napisać co za środkiem pozbywałeś się lakieru bezbarwnego z felg :gwizdanie: :>

Opublikowano

gregory a te puzzle to na ile Ci starczą :cool1:

4935_image002.jpg

Opublikowano

Umiem, ale trochę daleko masz chyba do mnie. No chyba, że planujesz wypad na południe :)

Opublikowano

Majki czytaj uważniej :naughty:

http://www.rynkowy.com.pl/wiadomosci/?p=4175#more-4175

Kurcze Proton chyba tak zrobie i się do Ciebie wybiore tyle tylko że nie wiem czy akurat na Spota czy znalazłbyś dla mnie czas w inny dzień? :)

Piterra już to czytałem ale dzięki za zainteresowanie :notworthy: jak już zaczne rozbierać to wole wiedzieć od czego ewentualnie zacząć :confused4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.